Левски - Eтър / 13.09.2020 / 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски - Eтър / 13.09.2020 / 21:00

Мнениеот W84me » 14 сеп 2020 11:36

mikata написа:Алекс Петков ми хареса изнася добре топката,може да излезе нещо от него :roll:
Робърта се е прибрал в Холандия може да стане като с Холмар :oops:

Гошо Тодоров вика : "Отиде за второ мнение, мисля че е контузен" :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 14 сеп 2020 11:39

Радо написа:Победа за " Левски ". 1 ца.

Срещу " Монтана " ме изненадаха приятно.

Познах.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 сеп 2020 14:12

TristaNNN написа:Тука може би е редно да припомним тезата на много "специалисти", които години наред ни разправяха как с опитни българи, няколко чужденци и юнУши пак може да сме втори и трети и как нямало никакъв смисъл да "внасяме" футболисти. Ами, ето, бре, блянът ви се сбъдна, що пак мрънкате, а не се радвате!

Ако случайно оцелеем и вземем да плащаме заплати тоя отбор от юношки ще се бори за Европа. Живко, Цоневите, Стивън са си наше производство. Добави Найденов, Юруков и Иванов, Че даже и Михайлов. Трофей няма да вземем, но ще сме в борбата. Години наред завършвахме на 15-20 точки от Разград.
Нищо, че бяхме с Обертан и Гомес, а носител на Копа Италия ни тренираше. С Хубчев същата работа. Големи заплати и накрая нищо. Сега няма очаквания, ама като гледам нивото на останалите, ще се борим с Локо ПД за 4-5 място. Тирето, Берое и Разград са класа над всички останали.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 сеп 2020 14:55

NOMER14 написа:Защо Боби Цонев трябваше 4 години да си губи времето в други отбори. Същото се отнася и за Лъчо Балтанов и Антонио Вутов.

Четох някакво интервю преди няколко дни, че като са били юноши в Левски с брат си, са тренирали с мъжкия отбор, били са част от първия отбор един вид, ама не са ги пускали да играят. Молили се на ръководството поне да ги пускат да играят в Елитната, но и там не са ги пускали. Е какво да правят да стоят в Левски, само да тренират за здраве?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 сеп 2020 15:10

mikata написа:Алекс Петков ми хареса изнася добре топката,може да излезе нещо от него :roll:

Това не бива да изненадва никого. Пък и защо мислиш Стивън беше на трибуните? Сега се говори и за Краев. А може и това да е вярно: https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... fer-605094
Дано за Стайн поне вземат някой лев. Остана да шитнат Стаси и Пау за да закърпят положението. Надявам се и 86 да помага. И ако случайно прекратят санаториума за Монката...Всеки знае, че кучето скача според тоягата. Сигурен съм, че Холмар, Робърта и Мони страдат от една и съща контузия. Без бекове обаче ще е трудно. А такива все още няма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 сеп 2020 15:26

wilge написа:

Това не бива да изненадва никого. Пък и защо мислиш Стивън беше на трибуните? Сега се говори и за Краев. А може и това да е вярно: https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... fer-605094
Дано за Стайн поне вземат някой лев. Остана да шитнат Стаси и Пау за да закърпят положението. Надявам се и 86 да помага. И ако случайно прекратят санаториума за Монката...Всеки знае, че кучето скача според тоягата. Сигурен съм, че Холмар, Робърта и Мони страдат от една и съща контузия. Без бекове обаче ще е трудно. А такива все още няма.

На мен ми се ще Спиро и Робърта да останат, а да продадем Станислав и Паулиньо. Божинов освен за мотиватор за друго не става вече.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2020 15:30

wilge написа:...Сега се говори и за Краев. ...

Дочете ли за кой Краев се говори? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 сеп 2020 15:31

Доста колеги са впечатлени Алекс Петков, а на мен се струва твърде бавен и неповратлив. На няколко пъти беше надбяган от противников играч и лесно преодолян когато беше на бека и покриваше зоната на Найденов. Цонев има уникални центрирания и изпълнения на фаул, но за сега е неефективен като игра. Илия Димитров, незабележим и няма място в Левски, но се налага заради безпаричието. Най ми допадна този мач Ж. Атанасов. Явява се като лидер на отбора и надъхва останалите. Мисля, че потенциала на отбора ни е по голям, но ако намерим истински треньор. Но сега е по - важно да закрепим положението и да не фалираме. Сега е време за по - малко критики и повече подкрепа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 сеп 2020 15:32

TristaNNN написа:
wilge написа:...Сега се говори и за Краев. ...

Дочете ли за кой Краев се говори? :roll:

За брата на Краев. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 сеп 2020 15:34

Стратегия с юноши НЕ значи некви дето са били юноши в Левски преди 300 години, да се връщат.
Значи поне 5ма от СЕГАШНИЯ отбор до 20 години да играят титуляри.
След 21 вече НЕ си юноша......
Ми той и Гошо Тодоров е юноша на Левски, значи треньора ни е юноша лелелелеле
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”