[offtopic]
alexdb написа:metodito написа:Аз харесвам пък този отбор, колектив, който би могъл да стане. От два мача гледам различно поведение. Както с ЦСКА-, така и сега. И двата мача всъщност можеше да ги спечелим като с Локото... много добър Луков. Как може да извади Слави и Алар от групата. Ако е контузен Костов, може. Ама...
Между другото в този мач ми хареса Каргас, който принципно не харесвам.
Та така. Ако оцелее физически/финансово този клуб и се запази поне едно ядро от 7-8 футбалера от тоя отбор и се вземе качествен тренер, мисля ще имаме много хубави моменти. Но първо да оцелее "Левски" финансово.
7-8
Аз от този отбор бих оставил само Холмар и с много условности Спирингс и Славчев.
Жалко, че не продадоха Костов още миналата година поне някой лев да се изкара,че вече е повече от трагичен. А останалото е просто непродаваемо. Да видим как ще се отървем от Мазурката и Насируту. Фалшиментото май си отиваше така или иначе.
Ей, брат, гоУемо тролене по Слави. Нема ти верваме.

Как да е. Между другото вчера опитни голери като Алар и Костов може би щяха да помогнат. И все пак...
Имахме пет страхотни удари във вратата и пет страхотни спасявания на един юноша на "Левски". Един отгоре нещо май ни подсказва, а?

Кои са тея 7-8 ли?
Искаше ми се да кажа Миятович, но не би.
Георгиев. Не го знам момчето добро ли е, не е ли. Знам само че има две позиции, дето не се бутат за щяло и нещяло в един отбор: вратар и централен защитник. Не буташ. "Левски" за три сезона така и не си намери титулярен вратар. Холмар пък с кого ли не игра. Направиха много добър тандем с Давид. Не, трябваше далаверки да си правим. Рейш не беше нещо особено, Холмс тичаше да му оправя грешките постоянно, но поне свикнаха един с друг. И доведоха
Каргас. Който според мен ще стане важен играч. И той не е перфектен. Далеч е от това, но осъществи ли синхрон с Холмс или който дойде на мястото на исландеца, няма значение индивидуалните слабости - #ekipnarabota. Изнася добре топката и се включва успешно на корнери.
Тиам. Не знам дали
Славчев може да го замести пълноценно или може би
Филип. Последният трябва да остане. Гори в играта и това много ми харесва. Емоционален, пука му и е португалец - научил е А-то и Б-то на футбола по друг начин. Ако му се даде свобода, кой знае?! Славчев пък също е научен и опитен футболист. В национала ми прави впечатление на работяга.
Райнов. За мен е чудесен избор за резерва. Особено ако водим и ни трябва разбивач да задържаме резултата.
Спиро... Млад холандец. И доста кадърен изглежда.
Стаси. Иска ли питане? Но му трябва тренер, който да се занимава с него.
Горанов. Каквото искаш говори, един от най-добрите бекове в нашето първенство. Вчера върза противник на панделка и даде страхотен пас.
Роби. Като за Спиро.
Павката. В пореден мач без нарушение не могат да му вземат топката. За пореден мач обаче беше постоянно мачкан от двама.
Станислав. Имаш си там някаква муха в главата, имай си я. Хубчев е супер, нали?
Това, което няма как да не ти е направило впечатление обаче е как втори мач този отбор се вдига и действа като едно. Когато имаш такъв колектив, не го разбиваш. Гледахме в последните години именно това упражнение на няколко пъти. Хубаво ли е? Хайде пък за разнообразие вместо да го правим, да опитаме нещо друго. Във футбола колективът, а не единиците и техните кривици са от значение. Но без свестен треньор, няма как да стане.
П.С. Ако Жиката почваше сега кариерата си в това време, "публиката" щеше да го смачка и изгони.[/offtopic]