Осиек - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Осиек - ЦСКА

Мнениеот Soulen » 02 авг 2019 10:30

Честита победа! Играта и на Локо и вашата е доста зле и ще трябва чудо да продължат 2-та отбора до плейофа. Лудогорец са ясни за следващия кръг, а и техния шанс е най-голям, заради натрупания коефициент.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 авг 2019 10:40

vladu написа:Ако някой помни подобна статистика да каже, от кога в трети кръг сме били с три отбора :)

2005 - три отбора в групите...
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 авг 2019 10:46

Снощи най-много ми хареса Бекел. Спря поне 20 атаки. Соу беше ужасен ( без дузпата ). През повечето време се движеше в стил "спортно ходене". Когато топката беше в него правеше някакви странни движения с ръцете и краката. Приличаше ми на марионетка, на която са й оплели конците.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 авг 2019 11:01

Браво за мъжеството
Труден мач ,които беше взет с воля и себераздаване!
Испанеца ми хареса ,дано влезне по-бързо във форма.
Противно на футболния анализ на един познавач на ДЮШ ,бяхме по- добре кондиционно от хърватите в продълженията . Фабрини изкара 4 жълти картона на хърватите и докато беше свеж , те нямаха как да му вземат топката освен с фаул.
Оказа се , че Осиек нямат нищо общо с Реал Мадрид , както отбеляза един друг футболен познавач, които ще се появи във форума евентуално ако паднем от Ботев Враца или имаме по- малко от шестима българи в стартовия състав.
Според мен трябва време на този състав. Не знам с какъв акъл треньора на хърватите играеше без риск с мисъл за дузпите.
Бикел ми късаше нервите първото полувреме ,но след това се стегна и в продълженията беше много добър.
Соу е извън всякаква форма , но поне вкара дузпата :)
Испанеца е научен играч и си личи от къде идва. Пожелавам успех и на трите ни отбора в третия кръг,
Милиционерите откакто сложиха за реклама четирите седмици са неудържими :)
Дано за следващото ни гостуване коментатора е друг , защото тоя ми къса нервите.
Попадение на телевизията която излъчваше мача е репортерката Флоринчето :) Хубаво моме явно цесекарка щом я пращат на всички наши мачове. :)
С Ботев Враца всички ,които не са на море да дойдат на стадиона .

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 02 авг 2019 11:07

gihuelo написа:Браво за мъжеството
Труден мач ,които беше взет с воля и себераздаване!
Испанеца ми хареса ,дано влезне по-бързо във форма.
Противно на футболния анализ на един познавач на ДЮШ ,бяхме по- добре кондиционно от хърватите в продълженията . Фабрини изкара 4 жълти картона на хърватите и докато беше свеж , те нямаха как да му вземат топката освен с фаул.
Оказа се , че Осиек нямат нищо общо с Реал Мадрид , както отбеляза един друг футболен познавач, които ще се появи във форума евентуално ако паднем от Ботев Враца или имаме по- малко от шестима българи в стартовия състав.
Според мен трябва време на този състав. Не знам с какъв акъл треньора на хърватите играеше без риск с мисъл за дузпите.
Бикел ми късаше нервите първото полувреме ,но след това се стегна и в продълженията беше много добър.
Соу е извън всякаква форма , но поне вкара дузпата :)
Испанеца е научен играч и си личи от къде идва. Пожелавам успех и на трите ни отбора в третия кръг,
Милиционерите откакто сложиха за реклама четирите седмици са неудържими :)
Дано за следващото ни гостуване коментатора е друг , защото тоя ми къса нервите.
Попадение на телевизията която излъчваше мача е репортерката Флоринчето :) Хубаво моме явно цесекарка щом я пращат на всички наши мачове. :)
С Ботев Враца всички ,които не са на море да дойдат на стадиона .

За Флоринчето,жена ми все вика "Пак ли онова сладурче е на мача?". Абе това трябваше да е моя реплика,ама смее ли човек?... :lol:

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 02 авг 2019 11:27

Мача го изиграхме с мъжество. Доволен съм от защитата с изключение на Томаш и Жеферсон. Новия испанец има хъс и вдъхва увереност в защита заедно с Бодуров. Турицов малко е налял след контузията. Тиаго се губи, Соу трябва да се отпуши. Над всички беше Бикел. Като дефанзивен халф е незаменим за нас. Сега дано се възстановят бързо и да са готови за следващия мач.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 авг 2019 11:54

Старши треньорът на Заря Луганск - Виктор Скрипник, направи грешна прогноза относно изхода от двубоя между Осиек и ЦСКА. Украинският специалист очакваше Осиек да отстрани "червените" и Заря да се изправи срещу хърватите в третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

"Осиек е по-силен от ЦСКА. Видяхме как се разви мачът в София. Там смениха треньора, промени се атмосферата в отбора и успяха да бият Осиек с 1:0 в първия мач. Но виждам, че всички хърватски вестници пишат, че Осиек със сигурност ще продължи напред. Осиек превъзхожда ЦСКА и като потенциал, и като пари. Моята прогноза е, че ще играем с Осиек", каза Скрипник малко преди началото на реванша в Осиек. :)

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 02 авг 2019 12:25

Беше много инфарктно и затова е така сладко сега 8-) Позитивното е, че всеки отбор минава през поне една тежка криза по време на сезона, нашата е в началото и лека полека започва да минава. Но бих намалил малко еуфорията, заради кризата времето тече бавно и ни се струва, че сме много напред. Реално, минахме едва 2рия кръг (тоест съпоставка с мин. година- Адмира). Сега като сме набрали самочувствие дано отстраним украинците... Трябва да е ясно обаче че на плейофа шанс нямаме като видите какви отбори ни чакат, а ако няма да влизаме в групите, първенството си остава най-важно! Люпко или е вечерял с Господ, или си е държал анцунга под възглавницата на Пената да се зареди с късмет, или Юпитер е в подходяща позиция, не знам. Каквото и да е, трябва да продължи поне до средата на Декември, после по инерция до май и заслужена пенсия :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 авг 2019 12:38

gihuelo написа:Старши треньорът на Заря Луганск - Виктор Скрипник, направи грешна прогноза относно изхода от двубоя между Осиек и ЦСКА. Украинският специалист очакваше Осиек да отстрани "червените" и Заря да се изправи срещу хърватите в третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа.

"Осиек е по-силен от ЦСКА. Видяхме как се разви мачът в София. Там смениха треньора, промени се атмосферата в отбора и успяха да бият Осиек с 1:0 в първия мач. Но виждам, че всички хърватски вестници пишат, че Осиек със сигурност ще продължи напред. Осиек превъзхожда ЦСКА и като потенциал, и като пари. Моята прогноза е, че ще играем с Осиек", каза Скрипник малко преди началото на реванша в Осиек. :)

Така му се е искало на завалията. :lol:
Това е треньорът на Рига от миналата година.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 авг 2019 12:59

Бикел е семпло копие на Канте! Покрива огромен периметър, спря сам буквално над 10 атаки на хърватите, на няколко пъти изнесе топката бързо, в други задържа и намали темпото за да се успокой играта. Може би най - качественият дефанзивен халф в България в момента.
Жеферсон се справи вчера доста добре, като не допусна нито една сериозна грешка в дефанзивен план. За дузпата не можем да го виним.
Като цяло над всички беше Дедо, който успя да стабилизира защитата за няколко дена и да изкара играчите от психологическата криза.
Отбора има доста сериозен потенциал като еденици, но трябва време и сериозна работа!

Върни се в “ЦСКА”