Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2019 08:10

Kiril2681 написа:
Непринуден написа:Нормална победа срещу отбор от ранга на Вадуц. Би било несериозно срещу такива да имаме проблеми, камо ли да отпадаме по евроидиотски.

Люпко си свърши чисто работата. Взе това което му трябваше. Мачът не ме учуди нито в по-положителна, нито в по-отрицателна посока. Точно това очаквах. Пъри гол, след него набързо да се използва ситуацията за решаване и на реванша. Накрая не си даваме зор, както и стана. Изчистени до максимална еективност усилия. Толкова колкото ни трябва. Нито повече, защото сезона сега започва, нито по-малко, защото ще правим сериозни работи. Люпко.

Хърватите и тях ще ги бием. Въпросителната идва следващия кръг.

Това го кажи на сините братчеди, за Вадуц де :) Оптимист си за хърватите - на какво стъпваш? И "Люпков мач" беше, да, само не разбрах защо не направи т.нар. равностойни смени - крило за крило, нападател за нападател и прочие?! Но той е треньор, аз просто си се чудя :)

Смените бяха нормални и правилни,започнахме мача с трима офанзивни халфа които се чувстват добре зад нападателя,а в дефанзивен план беше оставен само Пинто, като сложим и двойката ЦЗ която не е много обиграна, Стойчо и Джеферсън си ги знаем и стана така че дори не много класен отбор като Титоград ни създаде проблеми. След като до 55мин. резултатът стана 3-0 нормално беше да се затвори мача защото един гол на гостите щеше да им остави шанс за реванша.Правилно проведен мач,трябва да се намерят точните места на новите футболисти, Кери в ляво като че ли ще е по-добре от Евандро, Соу малко не е в час,пропуска добри ситуации за гол,плюс е че ангажира максимално противниковата защита и от това се възползват хората зад него,дано и Соломон се включи добре,защото при тези добри халфове остри атаки по крилата ще са безценни.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 юли 2019 09:36

HardWork написа:
galin56 написа:
k_oleto написа:бе тука споменаваме над 5/6 човека, че а ни се харесали.......май мирише на титла, купа и групи ?

Много пък бързаш с изводите :)
Иначе ЦСКА определено бе по-добрия отбор през цялото време. Титоград като че ли се бе примирал че са по-слабия отбор и ще отпаднат. Особено след първия гол. Срещу по-слаб отбор нормално е всички да играят добре.
Аз давам високи оценки на абсолютно всички без Гълъбов. Гълъбов дори срещу тезиуспя да направи няколко много рискови отигравания. И като гледах как си я спира и как борави с топката и какви пасове дава и как се намесва срещу нападетели - общо взето ливада, точно на едно ниво с Каргас е.
Иначе брав на целия отбор за хубавия резултат, вярно първи кръг е, играят най-слабите отбори в него, но последните години свикнахме дори в първи кръг да ни бият отборите.

Струва ми се, че бъркаш Гълъбов с Томаш. Този мач Гълъбов нямаше грешно отиграване. Пинто и Томаш направиха всички грешки в защита.

Нямал грешно.....първо покри една засада, след която техния нападател излезна сам срещу Черни и нашия вратар излезна да го среща на линията на големия пенал.....после от два метра уцели гредата с лявата патерица.....след това върна къса топка към Томаш, който скочи на шпагат и се размина и направи второ голово положение за Титоград...всъщност всичко опасно за тях беше от Гълъбов!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 юли 2019 09:47

Гълъбов наистина направи доста грешки особено през първите 30 минути и дори на моменти ми изглеждаше на една по-лоша версия на Чорбата, но после стабилизира играта си. Аз това го отдавам до голяма степен на напрежението, което неминуемо е имал в изобилие. Томаш и Пинто обаче също бяха доста разсеяни на моменти. Въобще снощи в защита липсваше фигурата, която да внесе спокойствие. Може би донякъде това бе вратаря.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 юли 2019 12:11

CaptainBertorelli написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)

Недей така , Капитане, не обиждай А.Д. е съвсем друг, обиждаш ме, братче! :) Полуположение, защото Черни излезе навреме, ако не беше, щеше да си е цяло положение :) Но в крайна сметка това му е работата - дай сега да мрънкаме, че си я е свършил

А, не съм се объркал, просто като финал се обърнах към Кирето. Знам, че сте различни хора, но колкото пъти Черни ни извади, толкова пъти се сещам за Кирчо.а.д.:)

:lol: май повече пишеш отколкото четеш? - бегай да четеш че съм сложил Витя като втори играч на мача, след като ни извади първото полувреме...Да, второто една лоша преценка за излизане и посрещане на играча, но така е преценил, оглеждайки се в настигащите го защитници...Никой не е идеален...и аз съм правил грешки!
А миналата есен, като ни закопаваше, Витя, сещаше ли са за мен? ;)...или тогава още не беше станал капитан от гвардията на Мусолини :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 юли 2019 12:35

kiril.a.d написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)

Недей така , Капитане, не обиждай А.Д. е съвсем друг, обиждаш ме, братче! :) Полуположение, защото Черни излезе навреме, ако не беше, щеше да си е цяло положение :) Но в крайна сметка това му е работата - дай сега да мрънкаме, че си я е свършил

А, не съм се объркал, просто като финал се обърнах към Кирето. Знам, че сте различни хора, но колкото пъти Черни ни извади, толкова пъти се сещам за Кирчо.а.д.:)

:lol: май повече пишеш отколкото четеш? - бегай да четеш че съм сложил Витя като втори играч на мача, след като ни извади първото полувреме...Да, второто една лоша преценка за излизане и посрещане на играча, но така е преценил, оглеждайки се в настигащите го защитници...Никой не е идеален...и аз съм правил грешки!
А миналата есен, като ни закопаваше, Витя, сещаше ли са за мен? ;)...или тогава още не беше станал капитан от гвардията на Мусолини :lol:

Е, точно за миналата есен се сещам. За две грешки го разпъна на кръст. Обясняваше, как си бил по-добър вратар от него:)
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 юли 2019 13:32

шивача написа:
HardWork написа:
galin56 написа:
k_oleto написа:бе тука споменаваме над 5/6 човека, че а ни се харесали.......май мирише на титла, купа и групи ?

Много пък бързаш с изводите :)
Иначе ЦСКА определено бе по-добрия отбор през цялото време. Титоград като че ли се бе примирал че са по-слабия отбор и ще отпаднат. Особено след първия гол. Срещу по-слаб отбор нормално е всички да играят добре.
Аз давам високи оценки на абсолютно всички без Гълъбов. Гълъбов дори срещу тезиуспя да направи няколко много рискови отигравания. И като гледах как си я спира и как борави с топката и какви пасове дава и как се намесва срещу нападетели - общо взето ливада, точно на едно ниво с Каргас е.
Иначе брав на целия отбор за хубавия резултат, вярно първи кръг е, играят най-слабите отбори в него, но последните години свикнахме дори в първи кръг да ни бият отборите.

Струва ми се, че бъркаш Гълъбов с Томаш. Този мач Гълъбов нямаше грешно отиграване. Пинто и Томаш направиха всички грешки в защита.

Нямал грешно.....първо покри една засада, след която техния нападател излезна сам срещу Черни и нашия вратар излезна да го среща на линията на големия пенал.....после от два метра уцели гредата с лявата патерица.....след това върна къса топка към Томаш, който скочи на шпагат и се размина и направи второ голово положение за Титоград...всъщност всичко опасно за тях беше от Гълъбов!

Верно е така! Сега видях, че той покри засадата и върна топката към Томаш. По време на мача останах с впечатлението, че това беше Томаш. Горе долу същата работа като Чорбата, става само за резерва. За гредата на бих го винил, такива изпускат и големите нападатели.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 юли 2019 13:50

Нямам спомен Гълъбов да е започвал титуляр в официален мач за ЦСКА. Може и да греша .....
Все пак е нормално да има известно напрежение и скованост. Допусна 2-3 грешки в началото, факт, ... но после бързо се поотърси и заигра много сигурно и със самочувствие. Не е редно да го отписваме след един мач!
Мисля, че има хляб в момчето.
Ако контузията на Бодуров се задълбочи, може и да се наложи да се търси опитен ЦЗ, защото всички останали са на по 20-23-24 години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 10 юли 2019 14:04

Red_Neck написа:Нямам спомен Гълъбов да е започвал титуляр в официален мач за ЦСКА. Може и да греша .....
Все пак е нормално да има известно напрежение и скованост. Допусна 2-3 грешки в началото, факт, ... но после бързо се поотърси и заигра много сигурно и със самочувствие. Не е редно да го отписваме след един мач!
Мисля, че има хляб в момчето.
Ако контузията на Бодуров се задълбочи, може и да се наложи да се търси опитен ЦЗ, защото всички останали са на по 20-23-24 години.

23-24 год съвсем нормална възраст,на по 40год ли да взимаме .На запад на тази възраст са утвърдени играчи ,а тук все още са млади.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 юли 2019 14:14

На 23-24 години за централен защитник, трябва да е в силата си и да изорава терена от шпагати и тичане. Не е казано, че от 1 мач трябва да се направи генерален извод, но ако в 5 мача играе едно и също и е на 23 години няма да се доразвие особено. А и веригата се къса там където е най-слаба, за това трябва да се махат първо най-слабите в отбора, ако искаш да надграждаш.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 юли 2019 14:23

Аз това заключение ще го направя,едва когато мине първия мач с Лудогорец,в който сме видели, как зелените изплезват езици и нашите печелят с 2-3 гола разлика. Ако пак ще гледаме онези мърляви мачове по 0:0 ,ще е ясно ,че нещата и тази година няма да станат.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”