Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2019 22:56

metodito написа:На 34? Сори. Въпреки това, евала на човека. Не спря да търчи и то не на халос. Един съфорумник написа, че на единия фланг имаме само него.
.

Ако не те мързи , виж какъв хейт беше за Жиката , не бил играл 1 година , за какво са ни пенсии , свършил за футбола и прочее .
Е вижда се на терена , кой кой е ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 22:59

[offtopic]Междругото, аз харесвам Милош, но Жиката е друг левъл. Ма Милош за резерва, би било хубаво, ако можеше да стане.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 23 юни 2019 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 23:02

Kotooshu написа:
metodito написа:На 34? Сори. Въпреки това, евала на човека. Не спря да търчи и то не на халос. Един съфорумник написа, че на единия фланг имаме само него.
.

Ако не те мързи , виж какъв хейт беше за Жиката , не бил играл 1 година , за какво са ни пенсии , свършил за футбола и прочее .

Знам. Ама то си е тяхно мнение. То мнението е като zaдника, знаеш - всеки го има. Нека си го имат.
пс. И всеки си е прав за себе си.
Последна промяна от metodito на 23 юни 2019 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2019 23:11

metodito написа:
Kotooshu написа:
.

Знам. Ама то си е тяхно мнение. То мнението е като zaдника, знаеш - всеки го има. Нека си го имат. Моето мнение е различно.

То лошо няма ,за това сме привърженици , а не треньори или СТД .
От първата контрола се режат вени , АКО бием първите 3 кръга, Шампиони , след 2 издънки - всички вън .
в двата полюса - малко са хората тук като майкъл бубле
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 23:14

Kotooshu написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:
.

Знам. Ама то си е тяхно мнение. То мнението е като zaдника, знаеш - всеки го има. Нека си го имат. Моето мнение е различно.

То лошо няма ,за това сме привърженици , а не треньори или СТД .
От първата контрола се режат вени , АКО бием първите 3 кръга, Шампиони , след 2 издънки - всички вън .
в двата полюса - малко са хората тук като майкъл бубле

Всички сме така. В по-голяма или в по-малка степен. Футболчето така прави.
[offtopic]пс. Поне тука сме така. И в Южна Америка.[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 23 юни 2019 23:17, променено общо 1 път.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 23 юни 2019 23:16

Контролата беше много полезна срещу съперник,който има футболисти над средното за А група ниво.

Плюсовете:

- Добра кондиционна форма през целия мач за етапа в който се намираме.Нещо което ме изненада супер приятно на фона на това,че бразилците са в първенство,а ние тепърва набираме ритъм и тренираме двуразово.
- Добра тактическа дисциплина. Пресирахме дълбоко.Не случайно на няколко пъти отнехме топката в близост до тяхната врата и създадохме опасни положения. Не успяхме да реализираме,но реално днес играхме и с четвърти избор за централен нападател.
- Засега всички се чувстват добре и няма контузии.
- Опитвахме през целия мач интересни комбинации на по едно докосване.Естествено,когато имаш толкова тежки натоварвания,нови футболисти и недостатъчно на брой тренировки в които да практикуваш новите елементи се получава и грешки.Нормално.Не разполагаме със супер класа.

Минусите:
- Трябва ни още селекция.Централен нападател е много спешен.
- Контузията продължава да мъчи Костов,което пък му пречи да тренира пълноценно.
- Кабов е много зле. Не случайно Хубчев се изнерви и го смени след само 20 минути. Заеби качествата му. Не е нормално млад играч,който трябва да се доказва да го мързи да тича и да се връща. Да си ходи в Селско Царство.
- Пореден мач в който Паулиньо бе незабележим през почти цялото време.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юни 2019 23:17

Kotooshu написа:
k_oleto написа:
Kotooshu написа:
k_oleto написа:
Не се цупя. Горе са написали, че има хора, които можеха да помогнат. Т.е не всичко ви беше пълнеж. Ама......Как и да е....
Просто ми стана странно Ж.Миланов (на 35г.) да е най-добрия на терена и да няма алтернатива. На тая възраст ако играе 100% от мачовете или ще изскочи травма или ще започне да връща въздух след 60-тата минута

За Джеки Чан , си доста далеч от истината , без травми , моля !
Отговарям ти :
Живко е режимлия а и професионалист , при добра подготовка няма да има никакъв проблем с въздуха ... футболните качества няма да ги коментирам .
Гаучото щял да пукне за 12 километра а до скоро е бил титуляр , сам си направи изводите ... и изобщо в нашето аматьорско първенство това животно , тежки и разнообразни тренировки е мръсна дума , питай КосмонафтО !

За Аржентинеца - не знам. В смисъл, каквото е казал тренера - това е. Приказката ми тръгна от там, че имахте достатъчно футболисти. Не всички звезди, но пък и идват мачове от ЕКТ. В Европа се правят пари и там може да продадеш футболист - дори куц кон да е. В мачове срещу Витоша Бистрица няма как да стане. Та, като не си мисли, че се заяждам нещо - напротив, искам да продължите, защото е срамно да почваме по черешово време ЕКТ и да приключваме преди да са назрели Дините (ако ми разбираш сарказма) Ако стартират БГ отборите от 2-ри, 3-ти кръг ще има достатъчно време за всичко.
Ама......не е лесно да изгониш 15 човека и да направиш отбор за 15 дена. Това никъде го няма по Европата

Да , прав си ,че за 15 дни не се прави отбор ... и аз , както и много други не исках да се гонят някой футболисти ... минало заминало .
Явно в момента сме на принципа , нов бардак с нови ..... :)
За евро турнирите , тук не е правилния форум , разбираш ме ;)

Това с 15-те изгонени е много силно преувеличено. От титулярния състав от пролетта реално е изгонен само Яблонеца. Основното ядро от уж достатъчно класни футболисти си е тук - Михайлов, Миланов, Рейш, Горанов, Тиам, Паулиньо, Костов, Мариани. Надявам се и Холмар да е на линия. Реално трябваше да надградим. Гръкът днес ми се понрави, макар че имаше доста нечисти влизания за картон. Аржентинецът загатва за потенциал. Но тоталния спад във формата на Мариани, Паулиньо и Рейш някак се набива и това, гарнирано с двама-трима младоци изглежда изключително зле на терена.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2019 23:19

Добър анализ. Поне с първото изречение съм напълно съгласен.

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 23 юни 2019 23:47

За първи мач си е супер. Пасне ли Мазурек, ще се вдигне още нивото. Тук се коментира колко много сме изгонили миналия сезон, но май е малко бройката.

Върни се в “Левски”