ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

limon
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот limon » 13 юли 2018 14:49

helic написа:
limon написа:Кабрал ако почне титуляр ме е страх да не изхвърля телевизора :)

подготви се :), на база на броя на контузените, които имаме, Кабрал е бетон титуляр, БЕТОН! :)

Чистачката не е ли на линия или някой от поддръжката на терена поне познават детайлно условията :mrgreen:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 юли 2018 14:50

limon написа:
helic написа:
limon написа:Кабрал ако почне титуляр ме е страх да не изхвърля телевизора :)

подготви се :), на база на броя на контузените, които имаме, Кабрал е бетон титуляр, БЕТОН! :)

Чистачката не е ли на линия или някой от поддръжката на терена поне познават детайлно условията :mrgreen:

картотеки нямат :mrgreen:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юли 2018 14:59

Не знам дали се е питало вече, но някой наясно ли е какво точно става с Нашименто? Каква му е контузията и има ли шанс да е наличен за реванша?
Последна промяна от specter на 13 юли 2018 15:00, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 13 юли 2018 15:00

metodito написа:
popokutepetel написа:Естествено, че е подставено лице. Цялата история с идването му е в пряка връзка с неуспешните опити на кръга Шиши-Боко-братя Велчеви да овладеят БТК. Разставянето на Русев има една единствена цел - компанията да се точи, че да се покрие още някои и друг личен дълг във връзка със забавянето на далаверата БТК. Казано просто това е схема за разкешване и спорта няма нищо общо. Успехи и резултати не се търсят и закономерно такива няма да има. Особено като се има предвид какво стана с Купата и изключително големите и много основателни съмнения, че същата беше изтъргувана за личните интереси на Русев.

Хм... не знам така ли е. Нямам понятие въобще как е. Може би е по-добре да не разбираме.
Най-логичното и трезво обяснение е, че Русев е един самозабравил се самочувствен червен глупак и крадец, който е решил да си играе на Абрамович. И че всичко, което причини на "Левски" дотук е плод на грешки и ината му да назначи СТД, който да му изземе функции, които си е присвоил в момента (преговаря с футболисти, избира треньор, реди селекция и състав). Това е на повърхността. Има ли нещо под нея...?

Далеч си от истината с логичното ти обяснение :lol: . Русев нито има ресурса на Абрамович нито желанието изобщо да се занимава със спорт, още по-малко с Левски. Както ти каза Дантеления той е финяга. Управлява чужди активи, комисионерства и си пазарува произведения на изобразителното изкуство. Там футбола не се вписва. Всъщност той, че не иска да се занимава с Левски, а е тук по принуда си го е казвал на два пъти в прав текст - единия при идването му, а втория като разиграваше цирка с прехвърляне на акциите и предаването им на Боримирката миналата зима. То всъщност в коя каса са тия акции в момента май никой не знае :lol: .
Всъщност от публикувания наскоро отчет за миналата година много ясно се вижда, че Спас от Перник не е дал 1 лв. негови пари. Всичко е заеми и нови дългове. Тогава даже четох из форума тук как добре вървели нещата и какви чудеса са направени. И не знам защо никой не обели и дума за констатацията на одиторите, че в този вариант дружеството не е в състояние да развива дейност (т.е то е в практически фалит).
Помни ми думата Спас от Перник ще седи в Левски до момента в който нещата с БТК се уредят (или ако продължат да се закучват докато гръмнат някой от водещите измамници) и компанията бъде изгодно препродадена на правилните хора. Още на следващия ден за Спас от Перник няма да чуеш нищо. А какво ще става с Левски след това само може да гадаем, но в повечето варианти няма да е хубаво.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 юли 2018 15:02

specter написа:Не знам дали се е питало вече, но някой наясно ли е какво точно става с Нашименто? Каква му е контузията и има ли шанс да е наличен за реванша?

мен също ме вълнува това, но по-важно за мен е какво е състоянието на Паулиньо и дали ще успят да го вдигнат за поне едно полувреме във вторник

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 15:06

[offtopic]
popokutepetel написа:
Далеч си от истината с логичното ти обяснение :lol: . Русев нито има ресурса на Абрамович нито желанието изобщо да се занимава със спорт, още по-малко с Левски. Както ти каза Дантеления той е финяга. Управлява чужди активи, комисионерства и си пазарува произведения на изобразителното изкуство. Там футбола не се вписва. Всъщност той, че не иска да се занимава с Левски, а е тук по принуда си го е казвал на два пъти в прав текст - единия при идването му, а втория като разиграваше цирка с прехвърляне на акциите и предаването им на Боримирката миналата зима. То всъщност в коя каса са тия акции в момента май никой не знае :lol: .
Всъщност от публикувания наскоро отчет за миналата година много ясно се вижда, че Спас от Перник не е дал 1 лв. негови пари. Всичко е заеми и нови дългове. Тогава даже четох из форума тук как добре вървели нещата и какви чудеса са направени. И не знам защо никой не обели и дума за констатацията на одиторите, че в този вариант дружеството не е в състояние да развива дейност (т.е то е в практически фалит).
Помни ми думата Спас от Перник ще седи в Левски до момента в който нещата с БТК се уредят (или ако продължат да се закучват докато гръмнат някой от водещите измамници) и компанията бъде изгодно препродадена на правилните хора. Още на следващия ден за Спас от Перник няма да чуеш нищо. А какво ще става с Левски след това само може да гадаем, но в повечето варианти няма да е хубаво.

Аз имам и друга теория - конспиративна, ма няма пак да я меля, че пак ще ме хулят. Иначе да, това за отчета и дитирамбите, които заваляха тук, верно смешно се получи. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 15:08

helic написа:
specter написа:Не знам дали се е питало вече, но някой наясно ли е какво точно става с Нашименто? Каква му е контузията и има ли шанс да е наличен за реванша?

мен също ме вълнува това, но по-важно за мен е какво е състоянието на Паулиньо и дали ще успят да го вдигнат за поне едно полувреме във вторник

Роси каза ясно след мача, че Паулиньо няма да играе. И това е логично. Все пак се завръща от контузия. Повторна контузия и бай-бай Паулиньо. А да, и омаловажи ролята на Паулиньо. Все една: "Къв е па толко Паулиньо?"... :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юли 2018 15:08

metodito написа:[offtopic]
popokutepetel написа:

Аз имам и друга теория - конспиративна, ма няма пак да я меля, че пак ще ме хулят. Иначе да, това за отчета и дитирамбите, които заваляха тук, верно смешно се получи. :lol:[/offtopic]

Кажи я, но във всекидневната. Достатъчно я разводнихме тази тема.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юли 2018 15:13

metodito написа:
helic написа:

Роси каза ясно след мача, че Паулиньо няма да играе. И това е логично. Все пак се завръща от контузия. Повторна контузия и бай-бай Паулиньо. А да, и омаловажи ролята на Паулиньо. Все една: "Къв е па толко Паулиньо?"... :lol:

Паулиньо е ясен, да. Надявам се Тиам и Мариани да са на разположение, а за Нашименто явно е мистерия какво е положението. Иначе се чудих за него дали пък не може да се пусне той по лявото крило, вместо Кабрал ако е на разположение. Левият му крак е по-силен, а и не мисля, че ще се справи по-зле от тоя бастун, който така или иначе е скаран с футбола. :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 юли 2018 15:16

metodito написа:
LoveAndPeace написа:Ако отпадане е цената да се разкара този физкултурник , тогава дано да паднем!
Дельо Vai via Vai via Vai via :!:

Недей така. Това ще остане като петно за клуба, а Дельо и с топ не може го бутнеш. И... "пак казвам", защо толкова погледи са вперени в Дельо? Рибата, хора, рибата и въобще цялата ябълка. Дельо е просто досадното червейче намерило дом в нея, но кой не е пръскал ябълката, за да се появят в нея червейчета като Митов, Буки, Пеленцето, Боримиров. Самите "червейчета"... те с какво са виновни, че са там?

Отделно от това, не знаем доста неща и може само да спекулираме. Дали фиаското с Роман, Васко и Рошу е дело на Роси? Да, каза с пренебрежение: "Ще намерим по-добри", което ми прозвуча: "Ей сега ще взема трима от улицата и ще видите как ще играят по-добре от тея". Та може да си мислим как е било, ама как е в действителност... Само че... Роси не е виновен за Мечката, за предсрочното пенсиониране на Йорга, за всичко онова, което се случи с онзи отбор. Нали? А тука имаме вече рецидив. Важни хора се чистят на безпринципна основа. Да ги бяхме продали, някак си иди-дойди. Както се случи с Мапуку. Такъв-онакъв, на фона на сегашните нападатели... Дойде и започнаха провокациите към Люпко. Въобще, нека съм конспиратор. Няма да спра да ги повтарям тези неща. И мога да се обзаложа, че следващия, който ще бъде натирен е или Паулиньо или Давид.

Разбира се , че заради него Роман и Васко не са в Левски. Играчите са НЕмотивирани и няма как да е иначе. Никой официално - собственик /ръководство / треньор не им е поставил конкретни цели. От много места се чува , че е темерут с когото трудно се комуникира. Някога може би е имал живец , но в момента просто отбива номера колкото да изкара до заплата / неустойка.

Върни се в “Левски”