Живко6461 написа:metodito написа:Аз ти казвам, че не можеш да пренебрегваш нечестната подкрепа за Лудогорец, ти си знаеш своето. Добре Разбрах ти позицията. За теб е правилна, за мен - не. Това е. Всеки си има мнение.
Не отричам помощта за "Лудогорец". Не тя е в основата на коментарите ми.
Да, знам си своето. И си го отстоявам. Искам силен "Левски". Надиграващ, побеждаващ. Не да търсим оправдание в съдийството, шанса, терена, тактиката на съперника и т.н.
Да, човек, може би не е НАЙ-ВАЖНОТО, защото, ако Аденидже и Нар имаха общо 30 гола, нямаше да го споменавам. Може би. Но го споменавам, защото и този сезон гледам как БФС го прави. И тази. Как би коментирал, например, отнемането на точките ни от гледна точка на Стойчо Стоев. Постави се на негово място. Титлата беше решена с една несправедливост. С един куршум - два заека! Случайно?
Тази година също е брутално. Защо го намирам за важно ли? За този отбор, и казвам отбор, защото повечето играчи - Костадинов, Де Нойер, Йорга, Роман, Краев, Нар, Веско, Сашко - играят заедно повече от две години заедно, за тези играчи, спечелят ли титла, вече става дума за съвсем друго самочувствие. (Отделно от това, едно е да предлагаш за продан един шампион, друго е от завършилия на второ място. Повечко пари ще вземем...).
И тогава топката е в двора на нашите съперници. Това ми е основното, поради което смърдя.На отбора на Мъри, Купата му беше много важна точно за самочувствието и на фона на излагацията с Беверен (Отделно Наско признава, че е спасил Мъри от дръвника след Беверен. Купата вероятно е кротнала Тошко...). Това ги е вдигнало, един вид. Та, така де. Щях да кажа и че при една титла, най-после ще имаме треньор за повечко време, ама си спомних Кокала.