Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски (София) - ЦСКА-София |29.04|17:00

Мнениеот metodito » 29 апр 2017 13:19

Живко6461 написа:
metodito написа:Аз ти казвам, че не можеш да пренебрегваш нечестната подкрепа за Лудогорец, ти си знаеш своето. Добре Разбрах ти позицията. За теб е правилна, за мен - не. Това е. Всеки си има мнение.

Не отричам помощта за "Лудогорец". Не тя е в основата на коментарите ми.
Да, знам си своето. И си го отстоявам. Искам силен "Левски". Надиграващ, побеждаващ. Не да търсим оправдание в съдийството, шанса, терена, тактиката на съперника и т.н.

Да, човек, може би не е НАЙ-ВАЖНОТО, защото, ако Аденидже и Нар имаха общо 30 гола, нямаше да го споменавам. Може би. Но го споменавам, защото и този сезон гледам как БФС го прави. И тази. Как би коментирал, например, отнемането на точките ни от гледна точка на Стойчо Стоев. Постави се на негово място. Титлата беше решена с една несправедливост. С един куршум - два заека! Случайно?

Тази година също е брутално. Защо го намирам за важно ли? За този отбор, и казвам отбор, защото повечето играчи - Костадинов, Де Нойер, Йорга, Роман, Краев, Нар, Веско, Сашко - играят заедно повече от две години заедно, за тези играчи, спечелят ли титла, вече става дума за съвсем друго самочувствие. (Отделно от това, едно е да предлагаш за продан един шампион, друго е от завършилия на второ място. Повечко пари ще вземем...).

И тогава топката е в двора на нашите съперници. Това ми е основното, поради което смърдя.На отбора на Мъри, Купата му беше много важна точно за самочувствието и на фона на излагацията с Беверен (Отделно Наско признава, че е спасил Мъри от дръвника след Беверен. Купата вероятно е кротнала Тошко...). Това ги е вдигнало, един вид. Та, така де. Щях да кажа и че при една титла, най-после ще имаме треньор за повечко време, ама си спомних Кокала.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2017 14:01

mikata написа:Май няма да има много хора на стадиона :oops:

Нормално.Хората сега са си на почивка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2017 14:03

Трябваше да го направят мача в Гърция. :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2017 14:09

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
koisa написа:
Teo написа:По-добри сме и ще победим! :)

Там е работата, че в подобни мачове много по-често се случва по-добрия отбор да загуби. :lol: За мен няма никакъв проблем да играете по-добре стига накрая да се приберете с наведени глави като в последния мач. :oops:

Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.
Едно допълнение - често слушам, че при победата със 7:2, те са били фаворитите преди мача и ни били подценили...
Пълни глупости, през тази 68-а година, Левски е шампион, а Гунди е в стихията си - хеттрик плюс греда със задна ножица, след която Сашо Костов мисля беше, довкарва топката във врата, като прибавим и гола му с/у Англия, записан в златната книга на Уембли и заради който заслужаваше да стане поне футболист на годината, не виждам с какво са били по-добри.

Голям левскар си нема що.....и на умен се правиш между другото :) при 7:2 шампион е ЦСКА със 7 точки разлика...ама вероятно не знаеш какво е пролетен и какво есенен полусезон ...язък ако си 1963 набор и ни разправяш приказки от 1001 нощ :)

Не знам ти на какъв се правиш? Написах го много ясно, че същата година шампион е Левски. Провери, ако искаш. И не ме учи какво е пролетен и есенен полусезон, ако имаш предвид, че това първенство ставате шампиони, то е вече през 69-та. Само че се доближавате до един отбор от СтЗ, който през 1986-та става шампион след като е паднал от Тракия с 1:8. Е, вие сте падали и с 0:8, но това е друга тема.

Загубата със 2:7 и шампионската титла на Левски са в две различни първенства ,това исках да ти обясня, но ти си ги броиш за една година . В същата година развихрилия се Гунди (лека му пръст ) е на осмо място при голмайсторите в А група. А преди мача завършил 2:7 ЦСКА води с 6 точки на Левски,понеже казваш че Левски е фаворит преди двубоя. Изобщо си доста зле по историята на футбола .

Значи още един пример, когато Левски, като по-слаб размазва ЦСКА :) Дай сега и поне един обратен такъв :!: :idea: И още нещо: Левски е шампион през 1968-година, същата в която бие ЦСКА със 7:2, това го бях написал, но ти не си достатъчно интелигентен, за да го разбереш, което означава, че по време на този мач е действащ шампион! Разбра ли сега, или да ти го повторя?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 14:26

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
koisa написа:Там е работата, че в подобни мачове много по-често се случва по-добрия отбор да загуби. :lol: За мен няма никакъв проблем да играете по-добре стига накрая да се приберете с наведени глави като в последния мач. :oops:

Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.
Едно допълнение - често слушам, че при победата със 7:2, те са били фаворитите преди мача и ни били подценили...
Пълни глупости, през тази 68-а година, Левски е шампион, а Гунди е в стихията си - хеттрик плюс греда със задна ножица, след която Сашо Костов мисля беше, довкарва топката във врата, като прибавим и гола му с/у Англия, записан в златната книга на Уембли и заради който заслужаваше да стане поне футболист на годината, не виждам с какво са били по-добри.

Голям левскар си нема що.....и на умен се правиш между другото :) при 7:2 шампион е ЦСКА със 7 точки разлика...ама вероятно не знаеш какво е пролетен и какво есенен полусезон ...язък ако си 1963 набор и ни разправяш приказки от 1001 нощ :)

Не знам ти на какъв се правиш? Написах го много ясно, че същата година шампион е Левски. Провери, ако искаш. И не ме учи какво е пролетен и есенен полусезон, ако имаш предвид, че това първенство ставате шампиони, то е вече през 69-та. Само че се доближавате до един отбор от СтЗ, който през 1986-та става шампион след като е паднал от Тракия с 1:8. Е, вие сте падали и с 0:8, но това е друга тема.

Загубата със 2:7 и шампионската титла на Левски са в две различни първенства ,това исках да ти обясня, но ти си ги броиш за една година . В същата година развихрилия се Гунди (лека му пръст ) е на осмо място при голмайсторите в А група. А преди мача завършил 2:7 ЦСКА води с 6 точки на Левски,понеже казваш че Левски е фаворит преди двубоя. Изобщо си доста зле по историята на футбола .

Значи още един пример, когато Левски, като по-слаб размазва ЦСКА :) Дай сега и поне един обратен такъв :!: :idea: И още нещо: Левски е шампион през 1968-година, същата в която бие ЦСКА със 7:2, това го бях написал, но ти не си достатъчно интелигентен, за да го разбереш, което означава, че по време на този мач е действащ шампион! Разбра ли сега, или да ти го повторя?

Ама какво значение има ,че си действащ шампион в 12 кръг на следващото първенство и те водят със 6 точки? Или викаш то важи до 1972 година :) Пукаш се от интелигенция като те гледам.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2017 14:30

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.

Ама какво значение има ,че си действащ шампион в 12 кръг на следващото първенство и те водят със 6 точки? Или викаш то важи до 1972 година :) Пукаш се от интелигенция като те гледам.

Ти май се пукаш от яд, като те гледам. Какво значение има, че водиш на някой с 6 т., след като те размазва със 7:2 :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 14:41

damyanov1963 написа:Значи още един пример, когато Левски, като по-слаб размазва ЦСКА :) Дай сега и поне един обратен такъв :!: :idea: И още нещо: Левски е шампион през 1968-година, същата в която бие ЦСКА със 7:2, това го бях написал, но ти не си достатъчно интелигентен, за да го разбереш, което означава, че по време на този мач е действащ шампион! Разбра ли сега, или да ти го повторя?

Ама какво значение има ,че си действащ шампион в 12 кръг на следващото първенство и те водят със 6 точки? Или викаш то важи до 1972 година :) Пукаш се от интелигенция като те гледам.[/quote]
Ти май се пукаш от яд, като те гледам. Какво значение има, че водиш на някой с 6 т., след като те размазва със 7:2 :)[/quote]
Няма абсолютно никакъв яд в мен :) Били сте ни и това е .....Вие много трудно приемате някой истини и някои анти рекорди които ви принадлежат и те са табу за вас и винаги намирате някаква причина да ги отречете...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 апр 2017 15:53

Защо трябва Митрев точно днес да пази? Кръстев няма нито един лош мач. Срещу чавдарчетата като пази директно ги отказа да мислят за равен.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 апр 2017 15:57

Пиргов ,Ст. Иванов !!!! Пиргов предния мач гледаше отблизо безучастно как Дунав ни изравни , а Иванов , трудно прави дори един точен пас ! отбора на София е притиснат до станата от това да остане с целофанките от калъфките на трето място и ще се хвърли от първата минута напред, трябваше да излезем с бързи футболисти които могат да играят на контра - Нар и Огнянов
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2017 16:07

Мирише на реанимация!!! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”