Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот bobo_13 » 04 юли 2016 21:10

Тривелий написа:
Веднага възниква въпросът: Какво пречи сега да се изкупят пасивите и активите на фалиралото дружество? Тогава няма да има разделение, нали?

Защо тогава мести Литекс в София и го прекръства, след като ще изкупува задължения. Както се вижда ЦСКа ще вземе лиценза за Б група и ще разсрочи дълговете. Ако си бяха останали играчите, догодина щяха да са в А група с тая всичката подкрепа от Държавата и БФС, която му оказват
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2016 21:13

bobo_13 написа:
HardWork написа:
muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Божков лъже! Той не иска да спаси ЦСКА и оздравителния му план е пълен с глупости и несериозни неща! Там идеята е да се вземат имотите! Гриша Ганчев направи най - умната и добра схема, нпълно легално ЦСКА да играе в А група като преименуван Литекс, докато изкупи автентичните марка и емблема! Паралелно с това ремонтира базите! Само савършен глупак може да е против Гриша Ганчев! Това са безрасъдни олигофрени, които не могат да разберат, че Литекс на практика ще стане автентичния ЦСКА, напълно нормален и законен начин! Дора Милева обслужва интересите на Божков, затова прави всички тези глупости! Нима ще излезем да играем на финала на супер купата с деца на по 15 години?! Това не е спасение, а унижение! Ако се приеме плана на Божков ще се вдигне цялата червена общност на протест, и ще го изгоним за дни, точно както миналия път! Само глупаците повратят два пъти една и съща грешка! За мен спасителите са измамници, и вярвам само на Ганчев, който впрочем е единствения който си мръдна пръста да направи нещо за ЦСКА!

Защо му беше да мести Литекс в София и да му сменя името след като ще оздравява автентичния клуб?

Нама законодателство у нас, което да дава правото на някого да купува титли и успехи. Това го има само в Италия. Нама такъв закон, който да урежда това. Марката, която държи НАП е една от 3-те заложени от различни АД-та на ЦСКА. Най-вероятно Сашко василев ще излезе и ще размаха един лист хартия, който не означава нищо и ще вика "ей ги титлите" :)

При предишните 2 закривания на клуба, новите дружества наследиха титлите и историята, даже не е имало и оздравявания! Половината отбори в А група са били закривани и са оналседявали история! Това е практика! Плана на Ганчев обяснява детайлно как ще се случи всичко!

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 04 юли 2016 21:13

Никога не съм харесвал ЦСКА но днес мога да кажа БРАВО на истинските фенове които бяха на стадиона и си подкрепиха отбора - съставен от собствени деца !

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 21:14

HardWork написа:
DANS написа:
samobotev написа:Данс всички в този форум значт че си платен провокатор и пишеш само срещу заплащане.............

Аз винаги съм защитавал принципна и честна позиция, която ти наричаш "платена"! Жалък си! Съжалявам те!

Тогава защо си против Ганчев?? ...............

Докато ГГ не купи(оздрави) ПФК ЦСКА АД, както обеща преди година, ЛИТЕКС НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ припознат като ЦСКА!

Мъжете изпълняват обещанията си, само п.тките се връткат!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 юли 2016 21:16

Аз предлагам на феновете от двата лагера да си излеят злобата на гадните боклуци, които ни доведоха до това положение! Трябва да има Свещенна война срещу офиса им и боклукчийските камиони с мангали! Ултиматум до Фандъкова и другите кметове където оперира титан да ги разкарат иначе ще си излеем любовта и върху тях. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 04 юли 2016 21:21

muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Просто един егоистичен престъпник се опитва да си присвои ЦСКА само за себе си.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 21:22

matador1 написа:

Просто един егоистичен престъпник се опитва да си присвои ЦСКА само за себе си.

Както присвои "Петрол"! Факт!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 юли 2016 21:25

Изгонете тези мутри! Не ви ли писна? Човекът, който трябва да ви оздрави се казва Николай Ненчев. Всичко друго е безпътица и упадък. Подобна съдба трябва да има Левски, както и други клубове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 юли 2016 21:28

HardWork написа:При предишните 2 закривания на клуба, новите дружества наследиха титлите и историята, даже не е имало и оздравявания! Половината отбори в А група са били закривани и са оналседявали история! Това е практика! Плана на Ганчев обяснява детайлно как ще се случи всичко!

Ама ти не о разбираш май. Едното е ЦСКА, купува ЦСКА, а сега оворим за обединени 2 отбора нямащи нищо общо с ЦСКА....които се канили да изкупуват дъловете на ЦСКА. При едните има приемственост, а в момента говорим за клуб, който дори не е бил в София допреди 1 месец. Нерде ямбол, нерде Стамбул.
Пак те питам, защо му е да мести Литекс в София и да му сменя името(че да предизвика разкол м/у феновете)? Още повече, че щял и 30 млн дълг да изкупува?

Да си беше продължил с ЦСКА, да разрочи дълговете и този сезон Б ГРУПА, следващия А ГРУПА. Нямаше да има рзкол му феновете, нямаше да има псувни и всеки ден по 20 статии за ЦСКА. Нямаше да има изкиупуване на дългове, препознаване, обединения и т.н. ГГ една година никаква реакция към тези дългове и кредитори

Единствената логика е, че той не иска да има клуб Литекс, защото един човек неможе да има 2 отбора в една и съща група. Този сезон ЦСКА и Литекс тваше да са в Б гр.
Интериорни врати - Врати хармоника

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юли 2016 21:37

Angoff. написа:Според мен всеки истински фен на ЦСКА би подкрепял само истинския си отбор. Този урод на Гриша Ганчев няма нищо общо с истинския ЦСКА. :evil:

Твоето мнение исках да чуя. Ти си един от малкото мислещи цесекари, да заядлив си, но това прави комуникацията по забавна. За съжаление мислещите сте малцинство. При нас е същото.
Поздравления за позицията.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “ЦСКА”