Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

filcolins
Контакти:

Re: Пирин1922 (Благоевград)-Левски (София)|0:1 FT

Мнениеот filcolins » 16 май 2016 09:47

Опитват се да ни превърнат в отбор на ГЕРБ с платена публика ОТВРАТИТЕЛНО БЕЗ МЕН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 10:18

Нулева толерантност към микренската подлога, брат на ГГ( по неговите думи) и спиртомер!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2016 10:21

Player написа:Стоев няма характер за голям треньор. Вижте ги големите какви са и вижте него. Няма хъс, няма и вид на човек на който му пука какво става на терена. Все едно води детски отбор на данониада с тази усмивка и ръце в джоба. Минало заминало е. Има качества но проблема му е самият той. Ако малко живне и се стегне, ще е добре за него в бъдеще. Желая му успех, но не и срещу Левски.

Овчият като подскача и прави кълбета, да не е по-добър треньор. Ван Гаал и той така водел отборите, ама има ШЛ. Раниери да не би да не стои спокойно и почти мирно край тъчлинията. Кога ще разберете, че всъщност това няма никакво значение, а са само медийни измишльотини

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2016 10:33

futbolqga написа:
koisa написа:
futbolqga написа:Ако този, хвърлящия бомби, в оставащите мачове до края на сезона, не запише победи с по 4-5 гола разлика, да очакваме ли оставка?

Стойчо на втория мач ли беше изхвърлен? Защо сравнявате година и половина работа с два мача? :lol:

Няма ден, няма година. Стойчо е уволнен, след като отборът изпълнява поставените му цели. Това означава, че наследникът му може да подобри нещата и да ни направи шампиони. Ако ще ставаме шампиони, то не можем да си позволим да чакаме някой си да се аклиматизира цял сезон. В моментът, в който Левски загуби точки, чакам оставката на цялото ръководство, барабар с микренската подлога.

aз не разбирам защо ще го чакаме Люпко и два мача - дава му се цел още този сезон да сме шампиони и толкова - има два кръга да се докаже. Ама не можело тази година, лугорци вече били шампиони - не ме интересува, аз си обичам стоЮ, щом този е по-добър от него, искам титла още този месец и толкова. Ама-ха, той знае ли колко много е постигнал стоЮ - има цял загубен финал за купата, където отпаднахме от колоса Черно море (ама била им първа купа, още по-зле, излязоха надъхани, и само геният на стоЮ успя да докара мача до рподължения, всеки друг би загубил разгромно от този колос) и второ място в група без Литекс, цска и локо сф (е, има и 7-мо от миналата година, но него ще го премълчим) - вие знаете ли какъв успех е това? Какви са тези Левски, че да се мерят със страшилището от Делиормана? какви? Това са някакви си там, като райо Валекано сравнени с Реал - всяка жаба да си знае гьола, пардон Герена - ние, левскарите, сме малки и жалки и трябва коренопреклонно да благодарим на стоЮ, че ни заведе до бленуваното, мечтано и недостижимо за 1 век съществуване второ място.
стоЮ, стоЮ, стоЮ...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 май 2016 10:43

tmanolov написа:
futbolqga написа:
koisa написа:
futbolqga написа:Ако този, хвърлящия бомби, в оставащите мачове до края на сезона, не запише победи с по 4-5 гола разлика, да очакваме ли оставка?

Стойчо на втория мач ли беше изхвърлен? Защо сравнявате година и половина работа с два мача? :lol:

Няма ден, няма година. Стойчо е уволнен, след като отборът изпълнява поставените му цели. Това означава, че наследникът му може да подобри нещата и да ни направи шампиони. Ако ще ставаме шампиони, то не можем да си позволим да чакаме някой си да се аклиматизира цял сезон. В моментът, в който Левски загуби точки, чакам оставката на цялото ръководство, барабар с микренската подлога.

aз не разбирам защо ще го чакаме Люпко и два мача - дава му се цел още този сезон да сме шампиони и толкова - има два кръга да се докаже. Ама не можело тази година, лугорци вече били шампиони - не ме интересува, аз си обичам стоЮ, щом този е по-добър от него, искам титла още този месец и толкова. Ама-ха, той знае ли колко много е постигнал стоЮ - има цял загубен финал за купата, където отпаднахме от колоса Черно море (ама била им първа купа, още по-зле, излязоха надъхани, и само геният на стоЮ успя да докара мача до рподължения, всеки друг би загубил разгромно от този колос) и второ място в група без Литекс, цска и локо сф (е, има и 7-мо от миналата година, но него ще го премълчим) - вие знаете ли какъв успех е това? Какви са тези Левски, че да се мерят със страшилището от Делиормана? какви? Това са някакви си там, като райо Валекано сравнени с Реал - всяка жаба да си знае гьола, пардон Герена - ние, левскарите, сме малки и жалки и трябва коренопреклонно да благодарим на стоЮ, че ни заведе до бленуваното, мечтано и недостижимо за 1 век съществуване второ място.
стоЮ, стоЮ, стоЮ...

Не ти се получава иронията, колега. Нали до вчера твърдяхте, че Левски е невероятен, Левски е изумителен и второ място за него е провал. Левски трябвало винаги да побеждава и да играе атакуващо. За това беше сменен Стоев, нали? Тогава защо сега се насирате, когато очакваме именно тези от братчето на джуджето от село Микре?

Или той, понеже смуче топки на поразия, може и да не постига резултати? Важното е да говори правилно пред медиите. Нищо, че Левски умира.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 11:15

Хубаво беше на стадиона вчера. Е, и малко тъжно, но какво да се прави. Стоев определено се развълнува, изпратихме го, както подобава. Играчите също.
За ужас на мрънкячите и платените жалки писарушки.
Животът продължава, на Стоев- благодарност и успехи занапред. Да се готви микренския брат...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2016 11:28

futbolqga написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
koisa написа:

стоЮ, стоЮ, стоЮ...

Не ти се получава иронията, колега. Нали до вчера твърдяхте, че Левски е невероятен, Левски е изумителен и второ място за него е провал. Левски трябвало винаги да побеждава и да играе атакуващо. За това беше сменен Стоев, нали? Тогава защо сега се насирате, когато очакваме именно тези от братчето на джуджето от село Микре?

Или той, понеже смуче топки на поразия, може и да не постига резултати? Важното е да говори правилно пред медиите. Нищо, че Левски умира.

явно не си ме разбрал - в живота си имам едно правило, и то е винаги да меря с еднакъв аршин! за стоЮ съм си казал мнението още след финала за купата - интергалактическо представяне, лишило ни от поне 1 милион лева приходи - ама какво са 1 милион за нас, нали? Толова за него, фактите са си факти, споменавани са многократно - успехте му с Левски са между 0 и никакви.

Левски има сравнително добър отбор - за този отбор не максимумът, а минимумът у нас трябва да е второ място и финал за купата - ето тук ни е разликата с някои други привърженици. За тях "постиженията" на стоЮ са достатъчни, за мен - не. Да, сега има малко повече пари, може би, и ако Люпко до Нова година не ни е задържал в борбата за титлата (реално) и не е достигнал минимум до трети кръг в ЛЕ - аз ще съм първия, който ще хвърли камъка срещу него. И не ме разбирай погрешно - аз бях сред тези, които за малко да нахлуят на терена откъм В в злополучния мач есента, но не съм викал против Люпко, не заради друго, но той беше част от онзи Левски. Не съм скандирал и срещу стоЮ, няма и как да скандирам, но това не значи, че ще го венцеславя, просто защото няма за какво. Толкоз - времето е всичко в нашето предаставяне - няма как да искаме за 2 мача да станем шампиони, няма как и да чакаме 2 години.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 май 2016 11:49

Добре че бяха съдиите иначе нямаше да вземете точки нито срещу Пирин нито срещу Монтана. Вместо съдията да изгони симуланта дава фал от който пада гола. Имаше даже и дузпа за Пирин . Общо взето при нормално съдийство отивахте на едно 2-0 пък вие взехте че бихте :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2016 12:03

Ето го и сбогуването( даже и мен ме има на кадрите :) ):

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 16 май 2016 13:02

Успях сега да разгледам сайтовете и дори се назорих да дочета докрая псевдо фена Томислав и ето какво ми направи впечатление. Явно изпращаме най великият треньор на века ,явно С Стоев е незаменим и единствен ,даже си тръгвал с високо вдигната глава и нито дума за мача ? От какво вдигна глава този любимец на мишките който искат да приличаме на Славия ? Че със съдииска помощ бием борещият се за отцеляване Пирин? Същият който същата Славия би тук с 3:0 ???
Че играем опълчение и сменяме централният нападател с защитник в мач с последният в класирането?
Напълно подкрепям хода на ръководството и нека времето покаже къде е истината . И голямо БЛАГОДАРЯ на Стойчо за престоя му при нас но ние сме ЛЕВСКИ и искаме повече...за тея с оправданието че нямаме пари ще пусна линк с бюджета на Пирин и Монтана те са общински и се знае а ние играхме като равен с равен и с двата отбора

Върни се в “Левски”