А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот korteneca » 22 апр 2016 20:40

Teo написа:
KanKor написа:
Teo написа:Ейййй.. всичко ще опитат и ще се изкарат повече от нас :lol: ... и как по дяволите сте продали 18 000 хиляди билета до момента, как го сметнахте това :?: :lol:
Сектор В го пълните от 7-мия ред нагоре, сектор Б - 7000 хиляди, сектор А 6000 хиляди... как го докарахте 18 000 хиляди ХАХА :?: Че даже и още 2000 хиляди билета са останали :lol: :lol:
@ То хубаво пълнете си стадиона, ама не си слагайте по 2-3000 хиляди отгоре.
Няма как да има повече от 15 000, макс 16 000 хиляди на Герена точно в момента!

Е, за разлика от нещото без тоалетни в "Борисова градина", на стадион "Георги Аспарухов" има турникети. Още по време на мача ще се знае колко хора има на стадиона. Трябва да отчетем и факта, че билетите далеч не са по левче.

Просто избивате комплекси и се опитвате да се докарате повече от нас... така или иначе на 25 май ние ще заковем кота 35 000+ хиляди, така, че ще има да връщате :idea: ;)

Напълнете си стадиона в мач без значение на нашите цени и тогава ми говори за комплекси. По левче и баба знае. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 22 апр 2016 20:46

korteneca написа:
Teo написа:
KanKor написа:
Teo написа:Ейййй.. всичко ще опитат и ще се изкарат повече от нас :lol: ... и как по дяволите сте продали 18 000 хиляди билета до момента, как го сметнахте това :?: :lol:
Сектор В го пълните от 7-мия ред нагоре, сектор Б - 7000 хиляди, сектор А 6000 хиляди... как го докарахте 18 000 хиляди ХАХА :?: Че даже и още 2000 хиляди билета са останали :lol: :lol:

Е, за разлика от нещото без тоалетни в "Борисова градина", на стадион "Георги Аспарухов" има турникети. Още по време на мача ще се знае колко хора има на стадиона. Трябва да отчетем и факта, че билетите далеч не са по левче.

Просто избивате комплекси и се опитвате да се докарате повече от нас... така или иначе на 25 май ние ще заковем кота 35 000+ хиляди, така, че ще има да връщате :idea: ;)

Напълнете си стадиона в мач без значение на нашите цени и тогава ми говори за комплекси. По левче и баба знае. :oops:

Ще видим колко ще го напълните в следващия мач без значение ;)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 апр 2016 20:50

vladu написа:Ще видим колко ще го напълните в следващия мач без значение ;)

Покажи ми един отбор в България, който си пълни стадиона всеки мач без значение от противника?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2016 20:53

Teo написа:
Синчец това ми го каза приятел... дали е така или не, от де знам? Щом ми го казва...
Относно билетите не си прав. Няма как ГЕРЕНА да побере 20 000 хиляди в момента... говориш пълни глупости.
Сектор В 8000 хиляди???? Вие се редите от 7-мия ред нагоре...

Естествено, че е 8 000! Има си инфо с колко места е, порови се! Герена побира повече, 20 000 са А+ Б + В. Ако местата свършат, се пускат и допълнителните резерви 1500 в Г към В. Ей, тези седалки някога и аз съм помагал да се слагат, та знам много добре колко са!
Не знам какъв приятел ти го е казал, но е пълно с откровени глупости и неверни неща!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 апр 2016 20:57

[offtopic]
[/offtopic]

Билетите ви са по-евтини от билетчетата (от 1.06) за градския транспорт. Когато дадете 25 лева за сектор А, тогава ще говорите. Сега тихичко! Утре ако паднем ще си пръв да пишеш, ясно ни е на всички. Ако бием с дузпа ще е виновен съдията, а ако бием.... ще се наврете в миши дупки и няма да обелите думичка. Мачът е без значение и за двата отбора, не е 1/2 финал за Купата, но пак ще сме повече на стадиона! И ще ни е кеф, и ще подкрепяме отбора.... независимо от резултата....защото така се прави! :)

П.П. Ясни сте ми всички тук (във форума) защо и кога пишете. Като модератор много обичам темите за мачовете, когато бием- 12 странички, кратко, точно и ясно. Няма ги феновете на другите отбори и става дискусия в темата. 8-) Иначе.... човек да се чуди мач ли да гледа, или да трие простотии :oops:

П.П2. Направо се чудя на себе си как седнах и почнах да ви отговарям на глупостите. Ама айде, както и да е. Лека вечер и хубав уикенд на всички! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 20:57

sin4ec написа:
Teo написа:
Синчец това ми го каза приятел... дали е така или не, от де знам? Щом ми го казва...
Относно билетите не си прав. Няма как ГЕРЕНА да побере 20 000 хиляди в момента... говориш пълни глупости.
Сектор В 8000 хиляди???? Вие се редите от 7-мия ред нагоре...

Естествено, че е 8 000! Има си инфо с колко места е, порови се! Герена побира повече, 20 000 са А+ Б + В. Ако местата свършат, се пускат и допълнителните резерви 1500 в Г към В. Ей, тези седалки някога и аз съм помагал да се слагат, та знам много добре колко са!
Не знам какъв приятел ти го е казал, но е пълно с откровени глупости и неверни неща!

Добре и какво като ще сте с 1000-2000 хиляди човека повече?
@ Отваряте нова трибуна, мач с шампионите... нормално е да напълните стадиона, ама да ми казваш, че сектор В в този му вид и по начина по които го пълните сте 8000 хиляди там няма как да повярвам. Аз вярвам на неща които виждам, а виждам, че няма как тоя сектор да побере 8000 хиляди човека.

ПП
Тошко, цените на билетите се направиха така заради подкрепата на отбора през целия сезон навсякъде в страната.
Билетите, ако бяха на нормални цени пак щяха да се продадат. Ако Армията беше отворен сектор Б и него щеше да е пълен половината.
Не мога разбера, защо спориме на когато дойде голям мач и почнат някакви цифри да се подхвърлят. Пълнете си стадиона, ама не да казвате през 5 минути колко милиона билета сте продали :lol:
Лека вечер и утре да биете, за да стане по-интересна гонитбата...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2016 21:10

В сектор е за 9 000, но реално се продават по 8 000-никой не иска долу ! 19 000 не е малко повече от 14 000, а е доста повече! И има значение дали плащаш средно 16 лева за билет, или левче! В полуфинал за КБ е нормално да сте 14 000, ние утре играем за една чест и нищо повече! Ние 14 000 отидохме в Бургас миналата година, та недей се изхвърля излишно!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 22 апр 2016 21:16

Така. Нека тогава и аз се включа, без нещо да се заяждам. Относно билетите за вашия мач, ще си ги разпродадете сигурно, и ще бъдете 20тина хиляди утре, стадиона ви в момента го позволява. Причините да сте толкова, после. Това за заплатите ви, няма как да имате умишлено забавяне, забряване и тн, защото зад вас стои цялата държава. Билетчето от левче няма да коментирам, просто безсилието до там ви довете. И с нормални цени на билета стадиона онзи ден щеше да е толкова пълен, и ние го знаем, и вие го знаете, просто някой го е срам да си каже. На 25ти пак ще е достатъяно пълен, на нормални цени на билетите, по-пълен от вашия утре, и по-пълен от вашия миналата година. Но да оставим вашия комплекс на страна, да кажем, че вие тука сте нормални привърженици на отбора си, и си защитавата позцията, къде почти винаги грешна, къде не. Безсилието на вашите лидери момчета до там удари дъното, че дори да оставим на страна цялото ви смешно надъхване от лятото на сам, подчертано в начин на пеене на песни, подредба на сектор постове в интернет, вие паднахте до там да лидерите ви на фракции да се събират скоро след един наш голям мач, за да коментират колко са дръпнали гадните прасета, и какво да направят, че да дръпнате и вие. Е гадните прасета се събират преди всеки мач в една градинка, вече и вие ще се събирате преди мач в градинка. Хубаво е тези неща да се знаят, на вас ако не ви го казват, ние да ви го кажем.
Айде - и със здраве. И без инфаркти и рязане на вени. Съдбата ви е да сте посредствени и в нашата сянка. И нищо не може да промени това.

baki73
Контакти:

билети

Мнениеот baki73 » 22 апр 2016 21:26

имам два билета за мача утре Левски Лудогорец сектор в блок 9 цената 24 лева за двата 0888 612 750

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2016 21:27

ceBep написа:Така. Нека тогава и аз се включа, без нещо да се заяждам. Относно билетите за вашия мач, ще си ги разпродадете сигурно, и ще бъдете 20тина хиляди утре, стадиона ви в момента го позволява. Причините да сте толкова, после. Това за заплатите ви, няма как да имате умишлено забавяне, забряване и тн, защото зад вас стои цялата държава. Билетчето от левче няма да коментирам, просто безсилието до там ви довете. И с нормални цени на билета стадиона онзи ден щеше да е толкова пълен, и ние го знаем, и вие го знаете, просто някой го е срам да си каже. На 25ти пак ще е достатъяно пълен, на нормални цени на билетите, по-пълен от вашия утре, и по-пълен от вашия миналата година. Но да оставим вашия комплекс на страна, да кажем, че вие тука сте нормални привърженици на отбора си, и си защитавата позцията, къде почти винаги грешна, къде не. Безсилието на вашите лидери момчета до там удари дъното, че дори да оставим на страна цялото ви смешно надъхване от лятото на сам, подчертано в начин на пеене на песни, подредба на сектор постове в интернет, вие паднахте до там да лидерите ви на фракции да се събират скоро след един наш голям мач, за да коментират колко са дръпнали гадните прасета, и какво да направят, че да дръпнате и вие. Е гадните прасета се събират преди всеки мач в една градинка, вече и вие ще се събирате преди мач в градинка. Та така.
Айде - и със здраве. И без инфаркти и рязане на вени. Съдбата ви е да сте посредствени и в нашата сянка. И нищо не може да промени това.

Глупости на търкалета! Нищо не сте дръпнали, а легендите как стои държавата зад нас-там, във вашата градинка! Ние десетилетия се сбирахме на Покойника, та не ми разправяй приказки за Сънчо и градинки! И тогава се биехме и поркахме с Фризьора( Бог да го прости), Ченцо, Джевиза, Буземеца...имаше и един огромен щангист от вашите. Дучето беше Господин Никой! Надъхване от лятото, когато почнахме с 10 играча? И когато много от вас ни пророкуваха изпадане, а един даже в подписа си беше писал, че догодина ще се срещнем в Б група?
Айде да си гледаме чергицата и да не пишем откровени глупости тука!

Върни се в “Левски”