Цецо Чука написа:diplomat написа:Ами да го връща, нали е голям българин. Доган носи същата опасност за България като Ердоган и османските му надежди. Кво му дали, кво не му дали, тоя изпапка всичко, че и много повече накрая взе. Докато този човек е жив, в България положителни проблеми откъм 3-те вида власти няма да има, а такива зомбита като вас ще плюят лошата демокрация и ще чекибойстват в/у "добрите стари соц времена". Направо ми се драйфа.
Проблема ти е че позволяваш минали наслоявания и вече изградена неприязън към Доган (която Господ ми е свидетел, напълно споделям) да ти пречи да разсъждаваш безпристрастно върху една съвършено нова и различна ситуация.
Майната им на добрите стари времена, в момента най-голямата заплаха за териториалната цялост на държавата ни са амбициите на Ердоган/Давутоглу, това трябва да е ясно и на децата в детската градина и ако си с всичкия си, ще се молиш ден и нощ Русия възможно най-скоро да намери начин да ги разкара тея двамата,защото те са ЗЛО.
И те трябва да бъдат разкарани далеч преди да бъде създаден Кюрдистан, не знам дали се сещаш защо.
За Ердоган напълно споделям мнението ти, че трябва възможно най-бързо да бъде смазан и премахнат. Но в случая максимата "врагът на моя враг е мой приятел" няма как да работи, защото Доган е предател, престъпник и убиец, с когото никога не бих искал да бъда близък по какъвто и да е начин. Може в един много кратък миг да изглежда сякаш неговите интереси и българските такива се препокриват, но всъщност пак става дума за изцоцване на ресурси от нашата Родина.