demon777 написа:Айде по 1 душче със заралийска вода багажчето и към Софето
Аре и тоя се обади от коневръза. Къде се беше скрил досега бе чучолиго?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
demon777 написа:Айде по 1 душче със заралийска вода багажчето и към Софето
glarus_ds написа:Дава само три минутки продължение тоя сватбар и свири даже предварително. Отделно, че свиреха през целия мач некоректно
ralka_levskarka написа:JimBeam написа:ralka_levskarka написа:IvailoRz написа:Наистина няма общо , защото в Разград играха срещу друг отбор .Пък и Берое вече победи Лудогорец този сезон , незнам какво наистина има да се коментира.
Бягай оттук, че ако те подкарам няма да ми дреме грам за БАНана.
За много обортна се взимаш, ама то е така след като всички тук ти лижат оная работа само, защото си момиче. Много отворена си във форумите, ама смееш ли да му кажеш на някой ей така на 4 очи само двамата пък да видим дали ще си така отворена? Мислиш, че като си момиче и не може и с пръст да те докоснат, но е достатъчно един шамар и ще запетелчиш.
[offtopic]Не е като да не съм го правила. Нещо друго има ли?[/offtopic]
glarus_ds написа:Дава само три минутки продължение тоя сватбар и свири даже предварително. Отделно, че свиреха през целия мач некоректно
IvailoRz написа:Перчема мерчема не ги разбирам . Гледам мачовете и какво играят отборите . В конспирации не вярвам . Просто вие сте много слаби последните мачове , а Лудогорец си възвърна формата последно време.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
SANSIRO7 написа:demon777 написа:Айде по 1 душче със заралийска вода багажчето и към Софето
Аре и тоя се обади от коневръза. Къде се беше скрил досега бе чучолиго?
ralka_levskarka написа:IvailoRz написа:Перчема мерчема не ги разбирам . Гледам мачовете и какво играят отборите . В конспирации не вярвам . Просто вие сте много слаби последните мачове , а Лудогорец си възвърна формата последно време.
Повярвай, щот конспирациите в А група не са от вчера или днес. Аз знам не за един мач или два, ама тва е друга тема.
W84me написа:До края на годината по някакъв начин трябва да задържим първото място, после ще му мислим.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, papagala_92, rhaegar и 33 госта