АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот pampi » 10 окт 2015 12:59

THE G.A.M.E написа:Ясно е, че Русия ползваше Украйна, като буфер между себе си и ЕС/НАТО.
А сега тоя "буфер" е още по-близо до Москва.
За Русия загубата на Украйна... И Балтика, е голям удар.
Западните структури се приближават все по-близко до сърцето на Русия. ;)

Примката се стяга ...

А сакън, каква примка бе? Това е вятърът на демокрацията! Ние от НАТО, сме най-миролюбивата организация на света, лъжа е, че бомбим болници и трепем лекари! Това е гнусна сибирска пропаганда!
Апропо, един преди два века влезе в Москва, друг преди 60 години беше на 40 километра, сега ние стигнахме да Балтика и Домбас... тежко ни. С нашите два самолета, 23 танка и 5 въртолета, направо ги смразихме от страх руснаците... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 10 окт 2015 13:01

THE G.A.M.E написа:Щеше да има още повече, ако в един конкретен регион ( мисля Новоросийск беше ) обикновенните войници не скочиха.

Не било Новоросийск, а Каспийско море.
И не били скочили ми изстреляли Калибри.

Не е лесно да си на страната хем на лошите,хем на тъпите копелета,заеби..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 13:03

Цецо Чука написа:Не било Новоросийск, а Каспийско море.

Ае сопол, има нет, вземи провери бре.

Баси малоумниците има в тоя форум ...
Последна промяна от THE G.A.M.E на 10 окт 2015 13:08, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Paco_Radev
Контакти:

Мнениеот Paco_Radev » 10 окт 2015 13:05

Аде сега, не се пали, ами покажи някой истински , т.е. заслужаващ доверие източник на информация.
Не в въпроса кой какво харесва, а че не бива да се вярва неистини, т.е. не е нужно някой да е "русофил", или русофоб, за да знае че там са професионални войници, които не правят подобни неща, а напротив , натискат се за участия зад граница.
Последна промяна от Paco_Radev на 10 окт 2015 13:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2015 13:05

pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:
П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша. Десетгодишният афганистански сериал "Черно лале: Товар 200" сме го гледали. За децата, които не знаят: "Черното лале" е самолет АН-12, а "товар 200" са ковчези, които не са празни... 8-)

Капитане, има кой да воюва по суша, не бери грижа на руснаците. До сега ние, щото сме от НАТО, нали така, вместо да бомбим ИД, атакувахме от въздуха войските на Асад и те не можеха да мръдна. Ми обърна се палачинката и затова ревем в купом, слагам и нас, заради нашия главнокомандващ Роската... Иранците, като наши праисторически братя, няма да се посрамят при сухопътните битки, вервай ми... :lol:

Щом така казваш...
"Руски военнослужещи публикуват в социалните мрежи свои снимки, направени в Сирия, пише френският в. "Монд". Владимир Путин казва, че е преждевременно да се говори за присъствие на руски войски в Сирия, но снимките, публикувани в социалната мрежа "ВКонтакте" (руският Facebook), направени в Сирия от млади войници, почти юноши, създадоха объркване....
На 27 август Павел Н., роден в Севастопол, публикува в профила си снимка, на която е с военна униформа, с оръжие в ръка на фона на бронетранспортьор със сирийски флаг...."

http://www.mediapool.bg/neudobni-selfit ... 38988.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2015 13:06

THE G.A.M.E написа:
Цецо Чука написа:Не било Новоросийск, а Каспийско море.

Ае сопол, има нет, вземи провери бре.

Баси малоумниците им в тоя форум ...

Дъ Геймче, драги, ти служил ли в БА? С една дума, клел ли си се да браниш Родината?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 13:06

pampi написа:А сакън, каква примка бе? Това е вятърът на демокрацията! Ние от НАТО, сме най-миролюбивата организация на света, лъжа е, че бомбим болници и трепем лекари! Това е гнусна сибирска пропаганда!

Ами, явно това им е стилът ( на Запада ) за печелене на нови територии, съответно - влияние.

Русия отговаря, както винаги е считала за редно - военно.
Нещата в Украйна и сега, в Сирия, си бяха планирани от руснаците.

Контрата остава в Запада, ама надали ще отговорят и те военно, Сирия и Украйна не са толкова важни, за да се провокира конфликт с Русия.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2015 13:07

pampi написа:Дъ Геймче, драги, ти служил ли в БА? С една дума, клел ли си се да браниш Родината?

80-ти набор съм, как мислиш, служил ли съм ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2015 13:10

Captain Stottlemeyer написа:Щом така казваш...
"Руски военнослужещи публикуват в социалните мрежи свои снимки, направени в Сирия, пише френският в. "Монд". Владимир Путин казва, че е преждевременно да се говори за присъствие на руски войски в Сирия, но снимките, публикувани в социалната мрежа "ВКонтакте" (руският Facebook), направени в Сирия от млади войници, почти юноши, създадоха объркване....
На 27 август Павел Н., роден в Севастопол, публикува в профила си снимка, на която е с военна униформа, с оръжие в ръка на фона на бронетранспортьор със сирийски флаг...."

Капитане, капитане... никакъв капитан не си ти, драги! :lol:
Ми тази цялата техника, самолети, боеприпаси, радари и т.н нали трябва някой пешак да я пази бе? Ти наряди у казармата не си ли давал, погреби не си ли пазил? Това военни действия ли са? Бре, бре...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 окт 2015 13:14

pampi написа:
П.П. Война не се печели само по въздуха. Рано или късно Путин ще трябва да започне военни действия по суша. Десетгодишният афганистански сериал "Черно лале: Товар 200" сме го гледали. За децата, които не знаят: "Черното лале" е самолет АН-12, а "товар 200" са ковчези, които не са празни... 8-)

Капитане, има кой да воюва по суша, не бери грижа на руснаците. До сега ние, щото сме от НАТО, нали така, вместо да бомбим ИД, атакувахме от въздуха войските на Асад и те не можеха да мръдна. Ми обърна се палачинката и затова ревем в купом, слагам и нас, заради нашия главнокомандващ Роската... Иранците, като наши праисторически братя, няма да се посрамят при сухопътните битки, вервай ми... :lol:

Щом така казваш...

Е, щом е френски вестник, няма как да не му вярваме 8-) Нали са Шарлита 8-)

– Там е непробиваема стена. И за това носят отговорност нашите колеги западните журналисти, които години наред формираха представата за Русия като за страна-агресор. Те лъжеха, лъжат и ще продължават да лъжат. За това всичките трябва да бъдат съдени – да се направи такъв един Нюрнбергски процес за журналисти, защото те провокират тази война. Видях ги в Славянск, видях ги край „Боинг“-а: бях там два часа след катастрофата със самолета – заедно с Андрюша Стенин отидохме до мястото с кола. Видях как те пристигат с вече готови сценарии – и изобщо не ги интересува какво се случва. Само да щракнат някакво кадро, за да се вижда, че са били на местопроизшествието.

Някъде в ютюб има видео, където аз хокам една френска журналистка. Излиза от колата младо момиче, още нищо не е видяла и започва да декламира предварително подготвен текст: „тук сепаратистите вече всичко са потулили, инсценирали, няма как да научим истината“. А аз й казвам на френски: „Какви ги говорите? За каква инсценировка става дума? Поогледайте се – та вие още нищо не сте видели.“ Тя не очакваше такова нещо и направо побягна от мен. А преводачката й започна да я оправдава: „Извинете, вие неправилно сте я разбрали, тя сега ще поправи написаното.“

Неведнъж съм виждал същото нещо в Славянск – западните журналисти да идват с предварително написани сценарии.Сякаш се блъсках в стена: предлагам им да ги срещна с хора, които да разкажат какво се случва тук, а те гледат през мен – ами, оставете ни телефона си. Какво, да не би да ми звъннете от Париж? Разбирам, че нямат нужда от тази истина.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”