Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот Player » 14 юли 2015 20:02

Тони написа:
Живееш в много свободна страна, осъзнай го вече и без притеснения. Млад човек си още , верно зелен още в някой отношения, ама не ти трябват проблеми със сърцето.

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !

Буташ между въпросите на които нямаш отговори или поне не смислени и логични? Не те знам какъв си и що си ама освен да се смееш, можеш ли да обориш и една моя дума или ще се хилиш като неосъзната ученичка?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 юли 2015 20:05

Изигран, ти се чувстваш свободен, щото може да избереш дали да си пидераст или не? Засега... Когато стане задължително, какво ще избереш? Щото то и членството в БКП не беше задължително, ама... сичко се случваше само с членство в БКП. Та, ако за теб да си еван е начин да се чувстваш свободен, за много хора от мъжки пол е начин да се чувстваш унижен. Сам си прецени дали си свободен или еван! Ако можеш...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 20:08

petko.h.markov написа:
aleksandrov77 написа:
petko.h.markov написа:Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.

В момента съм на почивка в Русия в Сочи! След 6 дни се връщам в България! Тогава свършва отпуската ми! Знаете ли какъв красив град е Сочи?

Градът е доста развит покрай олимпиадата! Там хората са доста дружелюбни и учтиви към мен! Утре ще ходя на разходка в Краснодар , който е на 300 км от Сочи! За първи път в живота си ще видя Краснодар! Мои приятели ми казаха , че там имало страшно много забележителности за виждане!
Така че от време на време си ходя и в Русия, не ме мисли мен! ;)
Ако след 5-10 години България продължава да се дебългаризира , циганизира и ислямизира , българското население да продължава да се топи за сметка на циганите, бежанците, емигрантите, като нищо ще емигрирам в Санкт Петербург!

Чудесно! Радвам се за теб.Аз в края на март ходих в Берлин при децата на гости.Разгледах града,ходих до Хамбург
возих се на техните влакове/достигна скорост 239/Така с теб ще си разменяме впечатления.България нека си седи
сама,без помощ от Русия.

Какви впечатления ще разменяш с човек който си представя, че е някъде, ама не е. Когато някой е някъде и говори или пише от и за това място използва думичката "тук" а не "там". Той "уж" пише от Сочи, но казва, че хората "там" са дружелюбни и тн. Може да напише сега хиляди обяснения, но много ясно се издаде. Така че дерзай.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 20:13

язе написа:Изигран, ти се чувстваш свободен, щото може да избереш дали да си пидераст или не? Засега... Когато стане задължително, какво ще избереш? Щото то и членството в БКП не беше задължително, ама... сичко се случваше само с членство в БКП. Та, ако за теб да си еван е начин да се чувстваш свободен, за много хора от мъжки пол е начин да се чувстваш унижен. Сам си прецени дали си свободен или еван! Ако можеш...

Значи проявяваш интерес към мен да ми помагаш и да ми отваряш очите за някои работи, постоянно за педали говориш... Ясно е какъв си какво желаеш. Като си харесваш мъже и си от другия бряг се насочи към такива като теб. Аз мъже няма да харесам, ако ще и всичките жени да изчезнат. Внимание от мен няма да видиш, няма да те обиждам за това ,че си такъв, но харесай си обаче някой друг, защото тук удари греда.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юли 2015 20:14

Tzar_Kiro написа:
GA_ veliki написа:
1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво :lol: :lol: :lol: - мога да живея преспокойно и без САЩ. 8-) 8-)

Много си гаден :lol: сега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ" :roll:

Много просто!!!Кланя се на Тел Авив!!!Да го беше видял как защитава със зъби и нокти ционистката доктрина в една друга тема!!!Платена ционистка подлога си е!!!Факт!!!Най официално си го призна,изключвайки другите две възможности!!!

А така ..... станах и евреин вече. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 юли 2015 20:17

Player написа:
язе написа:Изигран, ти се чувстваш свободен, щото може да избереш дали да си пидераст или не? Засега... Когато стане задължително, какво ще избереш? Щото то и членството в БКП не беше задължително, ама... сичко се случваше само с членство в БКП. Та, ако за теб да си еван е начин да се чувстваш свободен, за много хора от мъжки пол е начин да се чувстваш унижен. Сам си прецени дали си свободен или еван! Ако можеш...

Значи проявяваш интерес към мен да ми помагаш и да ми отваряш очите за някои работи, постоянно за педали говориш... Ясно е какъв си какво желаеш. Като си харесваш мъже и си от другия бряг се насочи към такива като теб. Аз мъже няма да харесам, ако ще и всичките жени да изчезнат. Внимание от мен няма да видиш, няма да те обиждам за това ,че си такъв, но харесай си обаче някой друг, защото тук удари греда.

Ауч, попаднах на железен гей! :lol: Щом при сегашната ситуация не се чувстваш еван, значи ти харесва чувството. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 20:22

1982 написа:
Tzar_Kiro написа:
GA_ veliki написа:
1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво :lol: :lol: :lol: - мога да живея преспокойно и без САЩ. 8-) 8-)

Много си гаден :lol: сега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ" :roll:

Много просто!!!Кланя се на Тел Авив!!!Да го беше видял как защитава със зъби и нокти ционистката доктрина в една друга тема!!!Платена ционистка подлога си е!!!Факт!!!Най официално си го призна,изключвайки другите две възможности!!!

А така ..... станах и евреин вече. :lol: :lol:

Тук не съм забелязвал някой да защитава ционистка доктрина както се твърди. Не че съм видял и изчел всички теми, ама точно от Хитмена не съм усетил никакви подобни идеи и разсъждения, но да попитам все пак, като не съм сигурен, има ли такова нещо?

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 14 юли 2015 20:24

Тук яростни рубладжии ми бранят Русия със всички сили и средства. За тях Русия е по-важна от България!
Особено Александров.
Player написа:Какви впечатления ще разменяш с човек който си представя, че е някъде, ама не е. Когато някой е някъде и говори или пише от и за това място използва думичката "тук" а не "там". Той "уж" пише от Сочи, но казва, че хората "там" са дружелюбни и тн. Може да напише сега хиляди обяснения, но много ясно се издаде. Така че дерзай.

Няма да се учудя, господарите от Кремъл да са подарили на Александров една едноседмична почивка в Русия за отлично свършена работа. Като го гледам как брани Русия с всички сили и средства , нищо чудно господарите да са го възнаградили. :lol:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 14 юли 2015 20:27

Бутам се където си искам и се забавлявам, като чета безсмислените ти брътвежи - рожба на ционистко-еврогейският ти форматиран мозък. Твоето се нарича форматиране на ниско ниво. За жалост обществото ни е пълно с дегенерати като теб. Национални предатели и дупедавци, които обясняват на останалите, че са "свободни". Щях да забравя да добавя педали и третополови, педофили и любители на инцеста. Бъди жив и здрав и свободен!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 20:29

язе написа:
Player написа:

Ауч, попаднах на железен гей! :lol: Щом при сегашната ситуация не се чувстваш еван, значи ти харесва чувството. 8-)

Не знам що е то железен гей, явно ги разбираш тия работи и видовете обратни, но не занимавай мен. Не проявявам интерес, ама никакъв. Живейте си с изкривяването вие, което не знам дали е заболяване, слабост или някакъв страх от другия пол и си гледайте живота. Хора които имат проблем или недъг не обиждам. Така че приятен ти ден и успех в живота.

Върни се в “Свободна зона”