20 години от геноцида в Сребреница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 20 години от геноцида в Сребреница

Мнениеот Player » 11 юли 2015 15:06

Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:Чехия и Словакия се разделиха тихо и мирно на отделни държави. И сега всичко е наред там. Защо Сърбия не позволи на другите страни от Югославия да се отделят така? Пращаха им армия типично по съветски модел. Ако бяха направили както чехите, нямаше да имат никакви проблеми. Вината си е само тяхна. Който вади нож, от нож умира. Това стана с Югославия. Общото между СССР И Югославия е че както само Русия си припознава успехите на СССР за свой, така и Сърбия с Югославия. Което доказва, че това не са никакви съюзи, а терор и подчинение над по-слабите и малките.

СССР как се раздели, че съм малък и не помня?!

Като имаш липса на памет вече, вземи прочети пак, да си опресниш това онова. Танкове в Унгария и Чехословакия нещо да ти говорят? Айде започвай да си четеш уроците, че не ми се преподава на неуки или забравили удобно, точно определени неща.

СССР се разпадна през 1991-а. Танковете в Унгария са през 1956-а, а в Чехословакия през 1968-а. Това какво общо има с разпадането на СССР?
Няма да те питам за бомбардировките на граждански обекти в Сърбия от НАТО, без да има обявена война. А и да те питам, надали можеш да обясниш защо Гърция, която е член на НАТО, не си даде въздушното пространство, а Бат` Петьо, заедно с парламентарните мърши, дадоха нашето, без тогава да сме членове на НАТО?!

Като говорим за неуки....ти не си от особено учените, след като говориш за танковете в Унгария и Чехословакия, във връзка с мирният разпад на СССР.

Сега пък изведнъж си спомни! Много интересно. Веднъж се правиш за забравил, а след това на много многознайко. Айде преговори за един пуч през август 1991г. след като е толкова мирно! Танкове в Москва и било много мирно :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2015 15:07

Player написа:
za nas e toj religiq написа:
Player написа:
fcb_bg написа:
Player написа:Чехия и Словакия се разделиха тихо и мирно на отделни държави. И сега всичко е наред там. Защо Сърбия не позволи на другите страни от Югославия да се отделят така? Пращаха им армия типично по съветски модел. Ако бяха направили както чехите, нямаше да имат никакви проблеми. Вината си е само тяхна. Който вади нож, от нож умира. Това стана с Югославия. Общото между СССР И Югославия е че както само Русия си припознава успехите на СССР за свой, така и Сърбия с Югославия. Което доказва, че това не са никакви съюзи, а терор и подчинение над по-слабите и малките.

Що тогава не дават да се отделят Каталуния, Баските, Венето? Що дъндуркат Великобритания да не се раздели?
Трай и гледай, това предстои.

Там има свободни дебати и референдуми. Няма заплахи и войници. Сигурно, ще има отделяне някъде и някога, но няма да има пускане на армия и етническо прочистване. Толкова ли си ограничен, да не виждаш огромната разлика между двете ситуации. Защитаваш масовите убийства и престъпления направено по заповед на Белград май. А уж много лаеш срещу САЩ за подобни неща.

Ти в кой свят живееш, ИРА и ЕТА какво са според теб, кой ги чува тях :) Имало дебати и референдуми дрън, дрън ...!

Не си чувал за референдум за Шотландия или Каталуния? Твой проблем. А случаите с ИРА и ЕТА изобщо не покриват мнение на цяла общност и са си просто терористични атентати и техните случаи, не война и масово избиване на хора. Или може би ще покажеш как Мадрид праща танкове и пехота да ликвидират цели селища?

ЪЪЪЪЪ ИРА са ирландци :lol: Пък за ЕТА един колега ти е отговорил по горе ! Пак ти казвам, спри да се излагаш :lol:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 11 юли 2015 15:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 юли 2015 15:07

Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 15:11

Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа:

СССР как се раздели, че съм малък и не помня?!

Като имаш липса на памет вече, вземи прочети пак, да си опресниш това онова. Танкове в Унгария и Чехословакия нещо да ти говорят? Айде започвай да си четеш уроците, че не ми се преподава на неуки или забравили удобно, точно определени неща.

СССР се разпадна през 1991-а. Танковете в Унгария са през 1956-а, а в Чехословакия през 1968-а. Това какво общо има с разпадането на СССР?
Няма да те питам за бомбардировките на граждански обекти в Сърбия от НАТО, без да има обявена война. А и да те питам, надали можеш да обясниш защо Гърция, която е член на НАТО, не си даде въздушното пространство, а Бат` Петьо, заедно с парламентарните мърши, дадоха нашето, без тогава да сме членове на НАТО?!

Като говорим за неуки....ти не си от особено учените, след като говориш за танковете в Унгария и Чехословакия, във връзка с мирният разпад на СССР.

Сега пък изведнъж си спомни! Много интересно. Веднъж се правиш за забравил, а след това на много многознайко. Айде преговори за един пуч през август 1991г. след като е толкова мирно! Танкове в Москва и било много мирно :mrgreen:

Какво общо има пучът на Генадий Янаев и съдружие с пращането на танкове в Литва, Латвия, Естония, Казахстан, Таджикистан, Украйна, Беларус..или не е имало такива тогава?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2015 15:12

fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.

Аз имам и друг въпрос, кво стана като се разбра че самолета над Украйна не е свален от "сепаратистите" :? Някъде да се тръби и разгласява нещо :?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 15:16

Кашчей написа: Пропусна небрежно да отговориш, защо се биха бошняци и хървати в тази гражданска война, след като само сърбите са виновни за всичко!

Наистина ли все още си мислиш, че ще отговарям на всеки въпрос, който някой си реши да ми зададе. Отговори ми на този или онзи въпрос, след това на още един и още един тн, докато се извъртят тотално нещата и измести неудобната тема. На тези които ви се хващат на игричките и ви отговарят какво, сте направили след това. Да не сте ги признали нещо или да сте развели бялото знаме, че ви е оборил? Ако някой си мисли, че може да ме накара да играя неговата игра по неговите правила, много се е объркал.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 11 юли 2015 15:20

DANS написа:
Кашчей написа:
DANS написа:Хайде сега, слугите и троловете на ПФР(ПутиноФашисткаРусия), фанарьотите и сърбоманите,

да вземат да ми обяснят, православната "солидарност" която са проявили към своите български братя, гърците, сърбите и руснаците, като са ни вкарали в почти вековна СХИЗМА, само и само за това, че в българско не са искали да служат фанарьотски свещенници, замо за това, че сме искали независима патриаршия!

Отговорете де?

Това говори много :mrgreen:
Когато България получава черковна свобода, тя не е съвсем пълна и е екзархия, подчинена на Вселенската патриаршия.
Ако осведомиш форумното братство и кои са "фанарьотите" цена няма да имаш :mrgreen: Дори не си правя илюзия, че знаеш правилната дума и произходът и :mrgreen:

ПП- Остава и да си от Пловдив-направо ще падна от стола :mrgreen:

От квартала "Фенер" в Цариград произлиза, "умнико" :mrgreen:

Като отвори въпроса за "подчинената" наша Екзархия,

ха сега още въпросчета:

Защо и до днес, БПЦ, е по-низша от "равните" Сръбска ПЦ, Руска ПЦ и Гръцка ПЦ(моля, да се прави разлика между Гръцката ПЦ и Вселенската патриашия, последната наистина е по-старша от БПЦ)?????

Хайде православни "братя", отговорете!
Последна промяна от DANS на 11 юли 2015 15:22, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 юли 2015 15:20

Player написа:
Кашчей написа: Пропусна небрежно да отговориш, защо се биха бошняци и хървати в тази гражданска война, след като само сърбите са виновни за всичко!

Наистина ли все още си мислиш, че ще отговарям на всеки въпрос, който някой си реши да ми зададе. Отговори ми на този или онзи въпрос, след това на още един и още един тн, докато се извъртят тотално нещата и измести неудобната тема. На тези които ви се хващат на игричките и ви отговарят какво, сте направили след това. Да не сте ги признали нещо или да сте развели бялото знаме, че ви е оборил? Ако някой си мисли, че може да ме накара да играя неговата игра по неговите правила, много се е объркал.

Коя тема е неудобна? Искаш да приемем за факт клането в Сребреница и да си заровим главата я пясъка какво е ставало преди него?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 15:22

Player написа:

Мнее.. аз не мисля, ти също не мислиш, но вървимЕ натам..натам.

Когато е да плюнеш по Русия (в случая Сърбия) си първа писта-сърбите виновни, те зверове, мръсТници и тъ нъ, но когато те питам за същата гражданска война и защо все пак са се били и не сърби едни срещу други-тогава не ти се говори, гърлото те заболява, или ти се схващат пръстите...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 15:24

fcb_bg написа:Хайде ще дам по-лесна задача на Плейъра. Намери линкове в големите медии за цивилните жертви при ударите на Коалицията срещу ИД/ИЛ. Обаче веднага можеш да намериш новини за цивилни жертви при удари на сирийците по позиции на ИД или "умерената опозиция". Върха беше като ги натопиха за химическите атаки.

Продължавате с номера крадеца вика дръжте крадеца значи. Говорехме за жертви преди 20 години на Балканите, а ти изведнъж в днешно време за жертви на ИД. Айде да не се разводняват за пореден път нещата и да се мести тема. Не доказа с нищо, че никъде не са споменати жертви от сръбска страна. Като спориш, даваш аргументи и факти. Ти само хвърли обвинения , без да ги докажеш. В наука има един израз - казал, показал доказал. Всички сме чували за жертви от двете страни и никой не е казал, че няма сръбски. Как така ти обаче от нищото, казваш, че никъде не си чул в медиите за сръбски жертви? И едва ли не само ти ги знаеш. И аз ги знам и то от медиите. Всички медии по света ли си изгледал преди повече от 20 години и прочел та твърдиш това?

Върни се в “Свободна зона”