ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона

Мнениеот Der Führer » 13 май 2015 01:30

niki87 написа:Oт 4 мача срещу Барселона последните 2г., 3 победи с 10 вкарани гола- не е зле :geek: Иначе заслужено класиране на каталунците, без никакво съмнение. И разберете, че смяна на треньора няма да има. Излишно е да се коментира тая тема.

От всички всички изиграни мачове срещу Барса , Байерн е загубил само 2 ... при Клинсман и при Гуардиола . Но Гуардиола е единствения треньор в тези мачове , при който Байерн няма удар в очертанията на вратата .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 май 2015 01:44

ShooterMan написа:Напълно нормално е отбор постигнал всичко да тръгне в низходящ цикъл. Никой досега не е стоял на върха безапелационно примерно 5 години. Барса с Шави, Иниеста и Меси газеше наред между 2009 и 2011, когато новия Байерн я спря. Рухна и цялата доминация на испанския футбол в полза на немския. Испания загуби и световната титла в полза на Германия. Немския футбол, стил и доминация стигнаха апогея си и е нормално да им намират цаката вече. Аржентина и Полша здравата опердашиха маншафта и низходящото движение е видно. Както при Барса е предния й цикъл като одъртяха Шави, Иниеста и Вия например отбора рухна, докато днес с новите герои до Меси като Суарез и Неймар, тер Стеген влиза в нов цикъл на победи. При вас ми се струва, че още от предния сезон Рибери и Робен сдават багажа, срещу Реал се видя нагледно. Този сезон на мускули газехте в Бундеслигата, но обърнете внимание как - загуби и то какви от 2-рия Волфсбург, от 3-тия Борусия М, от 4-тия Байер Л...т.е. срещу стойностните отбори никак не газите така, прибавяме и отпадането от Борусия Д за Купата....Имате нужда от промяна и може би нов треньор :mrgreen:

Баш в доминацията на испанския футбол този отбор на Байерн има 3 финала в ШЛ , за 4 години ... до идването на Гуардиола . Отбора имаше сили да защити титлата си миналата година ... защото основния състав беше запазен на 90 % . Тази година , благодарение на трансферите на Гуардиола , отбора беше чувствително отслабен . От играчите кото той доведе , срещу Барса само Бенатия не се провали .
Няма как да правиш трансферни безумия , да направиш от смъртни резерви титуляри , да упорстваш в ината си да поствяш играчи на непривични за тях постове, да пускаш протежетата си във всеки мач , без значение каква им е формата и да не се получи срив .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 13 май 2015 09:37

Моето мнение е, че Пеп е слаб треньор и не става изобщо за Байерн, но като че ли най-виновни са от ръководството - все пак те са го назначили и те одобряват предполагам трансфери и т.н. За мен като привърженик две неща най-много ме вбесиха от идването му - просто закопа за мен най-добрия бек в света Лам, като го сложи халф :geek: :geek: :geek: и разби най-добре играещата двойка опорни полузащитници Швайнщайгер-Мартинез. Като добавим и редица неуместни трансфери и уникално несъстоятелни тактики, за мен главния виновник си остава каталунеца. Не знам само мое мнение ли е, но ми се струва, че дет се вика с единия крак винаги си остава в Барселона и винаги си е бил там, затова място в Бавария няма. RAUS!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2015 11:25

Ако Барселона не беше решила да се разхожда по терена през второто, спокойно си губихте мача. Да, трябваха ви голове, но не трябваше и да допускате, така че е нелепо защитата да е толкова изнесена напред. По този начин беше детска игра да ви вкарат два гола и поспаха до края на мача, защото им стана безинтересно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2015 12:11

Eminem написа:Ако Барселона не беше решила да се разхожда по терена през второто, спокойно си губихте мача. Да, трябваха ви голове, но не трябваше и да допускате, така че е нелепо защитата да е толкова изнесена напред. По този начин беше детска игра да ви вкарат два гола и поспаха до края на мача, защото им стана безинтересно.

Ами Хайнкес промени точно това, дръпна защитата с едно 15 назад и постави Мартинес пред тях.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 13 май 2015 13:32

Добър мач за Байерн, но головата разлика от първата среща си каза крайната дума.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 13 май 2015 16:17

Барса са голяма класа в момента,спор няма,ама не може да оставиш,благоговеейки пред Меси да си разиграва коня по този начин два мача...няма как този да взема всяка топка С ГЛАВА!!! в центъра на терена и да го гледат от 3-4 метра...За всичко това е виновен Гуардиола и колкото и да не искате да се съгласите е точно така.Защото аз съм убеден,че Байерн имаха сили да си ги отстранят.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 13 май 2015 18:01

Тази година толкова. Другата година...повече!

На мен пък ми хареса поведението след третия гол на Мюлер. Въпреки че изоставахме с три гола футболистите се втурнаха в атака, опитвайки се да постигнат чудото. Това не се гледа всеки ден и от всеки отбор. Другото позитивно нещо е, че Барселона все още няма победа на територията на Мюнхен.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”