Logical person написа:Мисля вече е очевидно, че футболистите умишлено не играят. И не, не е било бойкот срещу Стойчо, а явно е срещу клуба.
Глупости,тези футболисти толкова могат.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Logical person написа:Мисля вече е очевидно, че футболистите умишлено не играят. И не, не е било бойкот срещу Стойчо, а явно е срещу клуба.
BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Тоя Хубчев е голям селянин честно!Никакво уважение към никой!
Ти чу ли един нормално зададен въпрос?
Дори така да е!Тия интервюта са заради нас,феновете!Как да е!На тебе не ти пречи,ОК!
Ти чу ли един въпрос свързан с мача, щото всички бяха за съдията, за Луната, за жената, но не и за играта?
Чух да!Пита го за излизането на Мапуко(или както се казва) с излизането му..............
Каза му,че според него предния мач за играли по-добре отколкото днес......
Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Долно уйно написа:BRF написа:Тоя Хубчев е голям селянин честно!Никакво уважение към никой!
Ти чу ли един нормално зададен въпрос?
Дори така да е!Тия интервюта са заради нас,феновете!Как да е!На тебе не ти пречи,ОК!
Ти чу ли един въпрос свързан с мача, щото всички бяха за съдията, за Луната, за жената, но не и за играта?
Чух да!Пита го за излизането на Мапуко(или както се казва) с излизането му..............
Каза му,че според него предния мач за играли по-добре отколкото днес......
Мнение на журналиста, от кога е въпрос към треньора?
loveinblue написа:BRF написа:Луд Гидия 123 написа:BRF написа:Всички са се вторачили в ЦСКА,но тия Берое са потресаващо посредствени!
Щом са потресаващо посредствени защо не ги бихте? С двама повече бяхте, защо не ги бихте?
Щото сме зле,то е видно!
Тогава ще мълчиш, докато не станете добре!
Venko123 написа:шивача написа:3:0 за самочувствие
Само 3 ли? Аз викам поне 5, пък ако може и 9 както прогнозирах...Все пак да не забравяме, че се втурваме към титлата, трябва да оправяме головата разлика.
Venko123 написа:шивача написа:3:0 за самочувствие
Само 3 ли? Аз викам поне 5, пък ако може и 9 както прогнозирах...Все пак да не забравяме, че се втурваме към титлата, трябва да оправяме головата разлика.
emokanar написа:И какво стана сега със синият мит, че Берое, Локо С-я и Ботев щели да лягат във плеиофите.Моля сините да кажат за някоя друга схема, и да ми върнат парите дето ги заложих за сигурната 1 на ЦСКА.
k20dan4o написа:Уваренко подава към Причиненко, а той към Супосепа, който центрира на Бъркоча - тия да не са от Мъпетите.
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 14 госта