Левски - от тук накъде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски - от тук накъде?

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 21:06

Жълто-черен Пловдив написа:Именно. Оставете Стойчо да работи, да налага млади български футболисти - ако не са 90% от отбора, да са поне 30-40% от него. Стига с тези болни амбиции. Футбол се прави с много пари. Като ги няма, задоволявайте с това, което е в наличност: любов към играта, дух, борбеност. Това не е малко.

Не е малко. Това Е ВСИЧКО!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 мар 2015 21:09

julian_kondrad написа:
mikata написа:Аз на мач този сезон повече няма да ходя :idea:

Аз пък на мач не съм ходил от Левски-Славия и май е време да започна, и ще водя и сина си. Време е нормалните да се върнат.

+1

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 16 мар 2015 21:30

Жълто-черен Пловдив написа:Именно. Оставете Стойчо да работи, да налага млади български футболисти - ако не са 90% от отбора, да са поне 30-40% от него. Стига с тези болни амбиции. Футбол се прави с много пари. Като ги няма, задоволявайте с това, което е в наличност: любов към играта, дух, борбеност. Това не е малко.

Те не знаят кво е да си истински отчаян братле,само си мислят че разбират кво е да си зле.Мислят си че това сега е зле.
Нека да ви кажа какво е зле: зле е да си на трибуните в Харманли на мача на любимия си отбор срещу местния Хеброс, да нямаш собственик, бюджет,играчи, да нямаш никакви изгледи за нищо,никой да не те брои за жив и да си толкова отчаян че да ти се плаче.
И тогава, в тоя момент, в точката на абсолютната безнадеждност се споглеждате с хората с които сте отишли на въпросния мач....и то някак отсебе си се получава: ООООООООООООООО ОБИЧАМ,ОБИЧАМ, ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА,ЩЕ БЪДА,ЩЕ БЪДА АЗ СЪС НЕГО,ДО КРАЯ,ОООООООООООО!!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 мар 2015 00:24

Не знам какво нападате момчетата от Ботев, при положение, че те са написали най-смислените мнения в темата и трябва само да се поучите от тях.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 17 мар 2015 00:32

plamenst7 написа:Не съм казал, че ми харесва, просто аз без Левски не мога. Проблемите няма да се решат като всички си бием камшика. На теб ако ти се запали къщата, какво ще направиш? Просто ще излезеш, ще кажеш тази къща не ми харесва и повече няма да влизам в нея - така ли? Само че друга къща може и да си купиш, но друг Левски никога няма да има и ако ние не му помогнем, няма кой друг да го направи. Няма и да се оправи от самосебеси.

Браво! Напълно подкрепям.
С най-искрено уважение!

memwarrior
Контакти:

Мнениеот memwarrior » 17 мар 2015 00:33

plamenst7 написа:Не знам какво нападате момчетата от Ботев, при положение, че те са написали най-смислените мнения в темата и трябва само да се поучите от тях.

...е ти след малко ще вземеш и форум секцията да прекръстиш. Споко има си секция за жълтите. Няма нужда от две.

Неразбрах кой кого напада. Просто някой е забравил вратата на лабораторията отворена и те жълтите плъзнаха като жълтеница по въздушно капков път. То е от плюенето...

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 17 мар 2015 02:09

Ето едно мнение от фен на Ботев за Левски, който следи изкъсо футбола в България.

Истината е много проста за Левски....Има 2-ма човека, които пречат това са Батков и Гонзо.Един да е останал, ще е същата работа, както в момента.Гонзо нищо не разбира от това, как трябва да се процедира за да се направи един отбор, а Батков от мениджмънт на отбор.Когато навремето имаше пари в Левски, след шампионската лига, какво направи с парите г-н Батков..Ами Тодоре трябва да се инвестира в бъдещето на отбора, но не чрез анонимни чужденци.

При положение, че има толкова много талантливи деца, юноши и младежи в школата, да се взимат толкова много чужденци е кощунство.Прост пример е мача за купата във Варна срещу СПАРТАК спечелен с 1:7..колко юноши играха тогава и на какво ниво се представиха.Защо поне част от тези момчета не играят в мъжкият отбор ??? Защото другаря Гонзо дързи на чуждите ментета, затова.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 мар 2015 02:14

Joro_Barca написа:Питай Батков и онези където съблякоха Петев :!: Нали много им знаеше устата ;)

Браво! Точно така!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 мар 2015 09:20

Озлоблението е лош съветник. Всеки има право на мнение, особено когато е изказано с добри намерения. Ботев колко е Ботев е спекулация – факт е, че имат по-далновидно ръководство – поне до края на сезона ще играят спокойно и с вдъхновение. Можем само да си пожелаем да играем така, че да бием например първо ЦСКА и веднага след това – Лудогорец.
За нашата къщичка какво – страшно съм разочарован от това, колко приличаме на червените – като падаме, обръщаме гръб и казваме – ами да се оправят, аз такива не ги харесвам. Не че нямаме право на това, но ножът е опрял до кокала – не става дума дали ще падаме или ще бием, ами за това, дали ще ни има или ще останем 100-тина като славистите, опазил ни Бог. Затова са прави всички които искат подкрепа за отбора и натиск върху ръководството. Сега за драматични промени – докато сме в борба за купата, място няма, но за един форум, в който да се избистри какво искаме, и за последователност в предявяването на тези искания има. Но първо да си подредим нашата къща – какво искаме – да дадем самочувствие на отбора с нашата подкрепа, без да сме спрели да показваме, че вина имат всички, но най-вече ръководството, или да оставим всичко да потъва, а ние гордо да стоим отстрани и да повтаряме – това не е нашият Левски.
Ситуацията иска да се преборим с емоциите и да потърсим разум за решението й.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 мар 2015 09:35

Ако бе създаден Тръст, ние не можем ли да създаден форум – да родим идеи и да ги налагаме. Не съм сигурен на стадиона дали ще съберем повече привърженици с разум, отколкото тука. Има толкова млади и всеотдайни, с разум и знания, сред нас – нека те да поемат отговорността – ако не можем да дадем достатъчно пари, да помогнем с разум – да си припомним Вазов и да не разчитаме само на богатий с парите, за да успеем в това ”предприятие”. И мястото на този форум да не е в Гонг, а в страницата на Левски – нека тя стане нашия втори дом. Мисля си, дали ако за отваряне да се иска някаква такса- може за ден, може с абонамент, за да се събират все пак средства. Евтиното и безплатното винаги е ерзац - това трябва да се съблюдава, но разумната цена, осветена от пожертвователност, мисля , че не е за отхвърляне. Затова навярно не трябват кой знае колко инвестиции. Аз например се чудя как може Батков да има вестник, а даваме интервюта за други журналисти преди новината да е излязла в неговото издание. Може и да не се ориентирам добре, затова се чудя. Чудя се и как Гонг може да има Гонг Плей, а ние да нямаме Левски на живо – с някаква такса. Кой ни заложи правата и за колко пари? И дали са повече, отколкото би изкарала една платформа за мачове, репортажи и записи на нашите мачове. Защо ще даваме – защото реално даваме- пари например на отбори, които играят по един мач на сезон вкъщи срещу нас, като се обзалагат, че ще откъснат от нас живо месо.
Тръстът и ръководството, ако милеят за Левски, да подредят приоритетните проблеми, да подредят наличната информация, свързана с тях, и да потърсят от нас конкретни решения. Смени и оставки без програма за действие, която да ни обединява, само повтарят политическите игри на друго развнище.

Върни се в “Левски”