Мнениеот Странджата » 17 мар 2015 09:35
Ако бе създаден Тръст, ние не можем ли да създаден форум – да родим идеи и да ги налагаме. Не съм сигурен на стадиона дали ще съберем повече привърженици с разум, отколкото тука. Има толкова млади и всеотдайни, с разум и знания, сред нас – нека те да поемат отговорността – ако не можем да дадем достатъчно пари, да помогнем с разум – да си припомним Вазов и да не разчитаме само на богатий с парите, за да успеем в това ”предприятие”. И мястото на този форум да не е в Гонг, а в страницата на Левски – нека тя стане нашия втори дом. Мисля си, дали ако за отваряне да се иска някаква такса- може за ден, може с абонамент, за да се събират все пак средства. Евтиното и безплатното винаги е ерзац - това трябва да се съблюдава, но разумната цена, осветена от пожертвователност, мисля , че не е за отхвърляне. Затова навярно не трябват кой знае колко инвестиции. Аз например се чудя как може Батков да има вестник, а даваме интервюта за други журналисти преди новината да е излязла в неговото издание. Може и да не се ориентирам добре, затова се чудя. Чудя се и как Гонг може да има Гонг Плей, а ние да нямаме Левски на живо – с някаква такса. Кой ни заложи правата и за колко пари? И дали са повече, отколкото би изкарала една платформа за мачове, репортажи и записи на нашите мачове. Защо ще даваме – защото реално даваме- пари например на отбори, които играят по един мач на сезон вкъщи срещу нас, като се обзалагат, че ще откъснат от нас живо месо.
Тръстът и ръководството, ако милеят за Левски, да подредят приоритетните проблеми, да подредят наличната информация, свързана с тях, и да потърсят от нас конкретни решения. Смени и оставки без програма за действие, която да ни обединява, само повтарят политическите игри на друго развнище.