Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2015 | 18:15
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Саутхямптън - Ливърпул 22.02.2014 | 18:15
Ударихме точно когато трябва !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Айде вторииииииии
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Пак с многоооо късмет вкарахмеее тоя гол АЙДЕЕЕ СТЪРЛИНГ !!!!!!!!!!!! Ей Стъридж почва да ме нерви нито е във форма нито подава ...........
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Ееееееее развали ми прогнозата тоя малкия
. 0:2!!!
Hala Madrid
-
suareshampion
наказвайййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй рахимеееееееееееееееее ахахаххахааааааааааааааааа затваряй усти на болните хейтъриииииииииииииии хахахахаха ай василе ,зимай тая мазна победа ахахаххааааааааааа ауууууууголям кефффффффф напрао ши свърша от кееееееееееееееефффф
ко викаш василе ,три гола ши ни вкарат тия паляци ....а наакан ???? ахахаххахахахахахахаха страдай василе страдайййййййййй хахахахаха брендън е най големия ...КАЗАХ !
Последна промяна от suareshampion на 22 фев 2015 19:49, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
suareshampion написа:ей брендъне брендъне ...как ще махнеш уникален играч ,като джонджо и ще ми оставиш тоя данчо бееееееееееее![]()
![]()
![]()
аз ако съм ,веднага вадя парите и си взимам обратно тоя звяр от суонзи !!
Тука съм съгласен,аз не харесвах шелви,но той много израстна и е поне две класи над дебелогъзия данчо,новото ни капитанче.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:suareshampion написа:ей брендъне брендъне ...как ще махнеш уникален играч ,като джонджо и ще ми оставиш тоя данчо бееееееееееее![]()
![]()
![]()
Тука съм съгласен,аз не харесвах шелви,но той много израстна и е поне две класи над дебелогъзия данчо,новото ни капитанче.
ами точно това е тънкия момент бе василе ,да можеш да видиш ,много по рано това израстване ...разбра ли ся колко съм по гооооооооолям от теб ? мног братле ,много !!! и срещу мен да бягаш не можеш да ме стигнеш !! всъщност аз никога не съм се сравнявал с теб
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
suareshampion написа:наказвайййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй рахимеееееееееееееееее ахахаххахааааааааааааааааа затваряй усти на болните хейтъриииииииииииииии хахахахаха ай василе ,зимай тая мазна победа ахахаххааааааааааа ауууууууголям кефффффффф напрао ши свърша от кееееееееееееееефффф![]()
![]()
![]()
ко викаш василе ,три гола ши ни вкарат тия паляци ....а наакан ???? ахахаххахахахахахахаха страдай василе страдайййййййййй хахахахаха брендън е най големия ...КАЗАХ !
За кво да страдам бре,тренер? Просто имах усещането,че ще паднем. Засега водим комфортно,дано бием. Това е.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
suareshampion написа:john barnes написа:suareshampion написа:ей брендъне брендъне ...как ще махнеш уникален играч ,като джонджо и ще ми оставиш тоя данчо бееееееееееее![]()
![]()
![]()
ами точно това е тънкия момент бе василе ,да можеш да видиш ,много по рано това израстване ...разбра ли ся колко съм по гооооооооолям от теб ? мног братле ,много !!! и срещу мен да бягаш не можеш да ме стигнеш !! всъщност аз никога не съм се сравнявал с теб
Аз нямам претенции да съм по голям от тебе,ама и ти не си признаваш грешките и се въртиш понякога. Нищо,здраве да има.
-
suareshampion
john barnes написа:suareshampion написа:наказвайййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй рахимеееееееееееееееее ахахаххахааааааааааааааааа затваряй усти на болните хейтъриииииииииииииии хахахахаха ай василе ,зимай тая мазна победа ахахаххааааааааааа ауууууууголям кефффффффф напрао ши свърша от кееееееееееееееефффф![]()
![]()
![]()
За кво да страдам бре,тренер? Просто имах усещането,че ще паднем. Засега водим комфортно,дано бием. Това е.
Как защо да страдаш ,защото ГОЛЕМИЯ БРЕНДЪН ,за пореден път ти затваря устата !