Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Player » 16 дек 2014 18:09

Херо много често успява след като вземе играч да му вдигне цената и да го продаде с голяма печалба. В случая инвестицията която ще се даде за футболисти които той иска си е много оправдана. Стига само Батков това да го разбере и да плати.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 дек 2014 18:16

W84me написа:Вутов е на 18, тепърва ще показва най-доброто...

Или ще заиграе в Славия, като Курдов, Бижев и други турбо таланти :lol: :lol:

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 16 дек 2014 18:18

И аз не бих се учудил ако вземем Манзоро, обикновено който ни вкара, впоследствие идва на Герена, така, че не бих се изненадал. :lol: Още повече, че е откритие на Херо.
Изображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 16 дек 2014 18:35

Logical person написа:

Не е ли малко нагло да се присмиваш на чуждите юноши при положение, че в отборчето си нямате нито един ваш юноша стъпвал на терен в близките години... 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 дек 2014 19:07

Zaash написа:
Странджата написа:Нищо ново од слънцето - вървим по стъпките на червените. И тях Стоичков ги спасява, докато се появи Лупи на бял кон - същият, когото изгониха с камъни от Борисовата градина. От къде се пръкна - ако някой, преди да се появи той, беше казал, че идва, нямаше да го пуснат в Борисовата градина. А сега се оказва, че се оправя - и то само как! С проверен екип - Стойчо, другото Саше, с проверена стратегия и тактика - медиен дискомфорт за всеки, дръзнал да посегне на свещената марка, натиск върху съдиите чрез непрекъснати недоволства, с успешни покупко-продажби и с непрекъсната работа около марката. И ако не беше Лудогорец, пак нямаше кой да ги стигне ... и ние ще станем като тях. Но сега какво-само окайвания, за да стигнем до дъното и да се появи онзи на бял кон - както се казва - всички в ла.на, само той - в бяло. Няма нито една свястна инициатива (изключвам юбилея), няма кой да спре идиотите, изгонили Петев, натоварили клуба с непосилните за него сега 120 000 лева и какви ли не простотии. И ще дойде някой неочакван и нежелан - като Лупи, ще се вдигне Левски и ще забравим за това, какъв е бил, защото пак победите ще са определящите. И по стадионите ще е пак същото ... Знам, че изглеждам архаично, но това не е моят Левски. Не съм левскар, за да сме вечно първи, а за да няма от какво да се срамувам, ако другите са по-добри. А сега не само ме боли, срам ме е ...

Много си прав!

може би месец преди да се срине проекта "Южен поток",бях в един "Еврофутбол" близо до руски паметник и съвсем случайно дочух разговор между двама мъже на средна възраст между/40 45 години/от съседната маса.
предавам думите на единия от мъжете
- "тоя комунист Батков е отказал оферта от некакъв китаец "/милионер или милиардер не разбрах/.
останалото преразказвам приблизително точно.човека е искал предполагам да купи отбора и да си улесни пласирането на китайска стока на европейския пазар.да направи малка фабрика в България ,един вид само за щамповане EU на продукцията.какви бяха тези мъже така и не разбрах,на мачове на "Левски" не съм ги виждал,аз сядам във "В",когато съм свободен и отида на "Герена".
последните думи на двамата мъже бяха
-тоя доносник ще ни затрие.
а Батков е бил сигурен в Руската тръба и договора ,но......
това са

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 дек 2014 19:25

Der Schmarotzer написа:Според мен въпросът за състоянието на Левски, респективно за новата селекция, има няколко аспекта. 1. Търсенето на публика за еднодневките. 2. Ръководството на Левски. 3. Нови играчи. По т.1. с намаляването на успехите на даден отбор, респективно намаляват и привържениците му - на стадиона и като цяло. Дали ще ги наречете глорихънтъри или каквито и да са други, това е фенска маса, която ще бъде загубена. Цска се опълчи на този опит от страна на Гела и проблемът ще остане само и единствено за сметката на Левски и отливът от наши привърженици. Доста хора се уплашиха от събитията през май 2014г. и почти пълният "Васил Левски" и опитите в насока намаляването на публиката на Левски няма да престанат, ако не се промени цялостната стратегия на управление, с което пък е свързана т.2. Задължително и в най-скоро време трябва да се изметат от Левски двамата: БаткоFF и Гонзо. Защо? Батков е некадърен ръководител. Преди и аз си мислех, че това, което прави е само и единствено с цел дискредитиране на Левски от негова страна, но някои събития и срещи през последните седмици, доста ми промениха мнението. Та, БаткоFF наистина е много некадърен, дори да има известна доза целенасоченост, водеща е неговата некадърност. Вижте му всеки един от бизнесите - повечето са в девета глуха или са се запътили натам. Освен това до сега той не е дал нито лев свои собствени пари (това е съвсем сигурно), дори като заеми, всичките идват от едно задморско място и тук се трансформират като дълг на Левски към Батков, т.е. към господаря му. Гонзо също трябва да се махне, защото за толкова време като директор и треньор, единственото, което прави е да копае дъното в Марианската падина. Няма нито акъл, нито познания за двете длъжности. Достатъчно е да се видят сериозните мачове, играта на отбора и опитите на Гонзо да промени нещо по време на мачовете. Намеците, че БаткоFF е незаменим на този етап, защото няма кой друг, са смешни. Има поне няколко други личности или групи от хора, които ако се намалят необоснованите претенции Баткови ще се нагърбят с издръжката на отбора(Друг е въпросът дали ще са читави, поне колкото БаткоFF). Сред отборите от първата шестица, като изключим Лудогорец и Цска, останалите отбори са с бюджет доста по-малък от този на Левски, а всички играят или колкото Левски или доста по-добре. Това какво говори - изключително лоша селекция - персонална вина на Батков и Гонзо. Изключително лоша спортно-тактическа подготовка - вина директно на Гонзо и индиректно на Батков, който го е сложил на поста директор, респективно на треньорския пост. Т.е. проблемът на Левски е един с две лица - БаткоFF и Гонзо. По т.3. Селекцията трябва да почне с БаткоFF и Гонзо, докато това не стане, всичко ще бъде само deja vu.

много истини и ...
няма какво да се допълни МАЙ!?

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 16 дек 2014 20:44

balef написа:Батков дай на Херо исканите от него футболисти и го назначавай за треньор,иначе нищо добро не чака Левски.Само Херо с неговите виждания за футбола и за добри футболисти може да помогне на Левски в този труден момент,иначе се махайте всички от Левски.

Селекцията на Левски трябва да започне с изгонването или по-точно изритването от клуба на Гонзо и солташ.ка му Гаджев.Тези двамата доведоха Левски почти до дъното.Поведението на некадърника Гонзо оправда очакванията ми,че не иска да напусне треньорския пост и да назначи Херо.Още от преди месец започна да манипулира обществеността с небивалици за претенциите на Херо.Ако все пак Батков го назначи тогава идва план ''Б'' и се задейства интриганта Гаджев.По тази схема вече се смениха около 15 треньора в Левски.Докога тези двама некадърници ще живуркат в клуба.И сега ли истинските привърженици,а не качулките,ще оставят нещата да продължат така.Ще приемат ли те че евентуалното класиране на Левски в първата шестица ще е огромен успех по критериите на инжИнера.Как можаха отбори с огромни проблеми при старта на първенството и без селекция като Локо Сф и Ботев (до момента когато някой реши да махне Вили Вуцов) да покажат много добри игри и класиране.Нима футболистите им превъзхождат по класа футболистите на Левски.Разликата е че те се управляват и тренират от можещи хора.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 дек 2014 20:59

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:
Logical person написа:

Не е ли малко нагло да се присмиваш на чуждите юноши при положение, че в отборчето си нямате нито един ваш юноша стъпвал на терен в близките години... 8-)

Не стъпват на терен, защото са недъгави. Вашите също са недъгави и когато стъпят на терена настава голям смях.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 16 дек 2014 21:26

Сашо бодичека от Черно море, щял да сменя Крумов. Тоя дали го е искал Херо, нещо ме съмнява.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2014 21:31

Cooler написа:Сашо бодичека от Черно море, щял да сменя Крумов. Тоя дали го е искал Херо, нещо ме съмнява.

СТИГА БЕ?!?!? ТОВА Е СРАМ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”