Alonso_Massa написа:chakalat написа:Клоп резултатите в момента са му по лоши и от на БР.Миналия сезон се видя че когато намести футболистите по местата си отбора може да играе хубав футбол, вярно че загубихме титлата основно от мениджърска грешка в мача с Челси но все пак това беше може би първия голям мач на БР. Не виждам какво може да се промени с една евентуална смяна на БР. Смяна на мениджъра според мен ще доведе до много по-голяма каша и няма да доведе до нищо добро.В отбора има доста млади и неопитни футболисти, много нови, много които не са във най-добрата си форма което води до лошите резултати и игра. Мисля че трябва да се даде шанс на БР в малко по-дългосрочен период да изчисти отбора, да си извлече поуки какви грешки допуска с трансфери,тип футболисти на всяка позиция, тип футболисти които ще му трябват за да има добри резултати.Ясно беше че няма как да вземем 9 нови и всички да играят добре.Някои от тях ще са разочарования и ще трябва да бъдат сменени.В следващите 2 трансферни прозореца БР ще трябва да изчисти отбора от футболисти чиято игра не върви при нас и да им намери заместници.Догодина по това време ако няма резултати тогава вече може да се мисли за смяна, сега според мен изобщо не е момента.
Най-накрая човек, който мисли! Поздравления за мнението!!!
Лошо няма , ще чакаме и догодина ще е същото - какво можем да очакваме от треньор, който и срещу Куинс Парк , и срещу Реал се опитва да играе по един и същи начин. Той си го каза в прав текст преди време, че независимо от противника Ливърпул винаги играе нападателно , ама дали имаш нужните играчи и класа , е*и ма*му.