Player написа:siniq_fen написа:Player написа:Футболът е велик защото всеки може да победи всеки. Няма значение кой на хартия какъв е и какъв е бил последния мач. Всеки мач е уникален и няма нищо общо с другите. Щом са професионални футболисти всички и са 11 срещу 11 на терена значи всичко е възможно. Щом някои е от Левски няма право да мисли, че няма да има победа. Мача е на Герена и всичко друго освен победа за Левски ще си е изненада.
Съгласен съм напълно, като изключим това, че "изненада" звучи пресилено конкретно за утрешната среща.
Защо да е пресилено? Хасково ги би, Локо София ги изпусна, та ние ли да не можем да ги бием. А пък и преди всичко сме домакини и с публика! Равенството мен няма да ме радва по никакъв начин. Щом Левски играе на Герена трябва да бие, без значение с какъв състав е, ако ще да е и с първа Б група от детската градина пак ще бие и хич и няма значение срещу кого! Другите нямат значение какви са и от къде са, щом са дошли на Герена ще губят!
Тук съм съгласен. Просто искам да кажа, че не можем да пренебрегваме добрата им игра.