При напускането на стадиона в Правец, пострада и автобусът на Берое, след като фен на Левски хвърли метално кошче по него, и строши страничното огледало на возилото.
На парчета е целият автобус

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
При напускането на стадиона в Правец, пострада и автобусът на Берое, след като фен на Левски хвърли метално кошче по него, и строши страничното огледало на возилото.
milen.hristov написа:Браво бе, за една тема вече с второ мнение съм ти съгласен
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
zlobul написа:Stahlgewitter написа:Момчета и момичета,приятно ми е да си пиша с вас и не искам да ставам груб.Това са контроли и не разбирам защо се палите чак толкова,че има даже и мнения за изпадане.Нека да започне първенството и тогава ще даваме оценки.Отбора е съставен изцяло от хора,които не са с кой знае какви футболни качества.Това не е Челси,Байерн или Барса.Изчакайте с оценките и крайните изказвания,че ще заприличате на ония.
Президент- повече от спорна фигура
Спортен директор -повече от спорна фигура
Тренер- спорна фигура
Футболисти - половината свършили с футбо;а , а останалата половина младоци.
Някой очаква ли нещо различно от представлението днес ?
ralka_levskarka написа:При напускането на стадиона в Правец, пострада и автобусът на Берое, след като фен на Левски хвърли метално кошче по него, и строши страничното огледало на возилото.
modor написа:ralka_levskarka написа:При напускането на стадиона в Правец, пострада и автобусът на Берое, след като фен на Левски хвърли метално кошче по него, и строши страничното огледало на возилото.
Да викат "Надин" !
ehh написа:Едни и същи бръщолевения. И ако от фенките на Берое и ЦСКА е нормално, на левскарите се чудя. Толкова ли не разбрахте, че тоя сезон ще е още по-тежък и че няма да сме даже в тройката. Разберете го, успокойте се и свикнете с новата реалност. Това е. И аз искам водопад от пари, но няма.
Имаме си треньор, който си има виждания, които трябва да приложи по някакъв начин с изключително незадоволителен материал. Оставете го да работи, стига с тези простотии още след първите му пет мача.
Tommi написа:ehh написа:Едни и същи бръщолевения. И ако от фенките на Берое и ЦСКА е нормално, на левскарите се чудя. Толкова ли не разбрахте, че тоя сезон ще е още по-тежък и че няма да сме даже в тройката. Разберете го, успокойте се и свикнете с новата реалност. Това е. И аз искам водопад от пари, но няма.
Имаме си треньор, който си има виждания, които трябва да приложи по някакъв начин с изключително незадоволителен материал. Оставете го да работи, стига с тези простотии още след първите му пет мача.
Ами тоя треньор и всичките около него трябваше досега да са сглобили някакъв нормален състав. Разни отборчета като Берое, Монтана, Локо СФ по-богати ли са от Левски, та не можем да ги бием и си въртим една и съща плоча - нямало пари, Батков е виновен ала-бала.
Tommi написа:ehh написа:Едни и същи бръщолевения. И ако от фенките на Берое и ЦСКА е нормално, на левскарите се чудя. Толкова ли не разбрахте, че тоя сезон ще е още по-тежък и че няма да сме даже в тройката. Разберете го, успокойте се и свикнете с новата реалност. Това е. И аз искам водопад от пари, но няма.
Ами тоя треньор и всичките около него трябваше досега да са сглобили някакъв нормален състав. Разни отборчета като Берое, Монтана, Локо СФ по-богати ли са от Левски, та не можем да ги бием и си въртим една и съща плоча - нямало пари, Батков е виновен ала-бала.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 13 госта