Кашчей написа:Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:hd29 написа:Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.
![]()
Та те ви биха с резервите си на ходом
Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.
Значи, по твоята логика излиза, че ако Стойчо беше треньор на Лудогорец, досега щеше да е вече шампион и най-малкото финалист в ЛЕ след месецот Кировец на 27 Мар 2014 18:31
Лудогорец с тази си организация спокойно ще се радва на успехи от Сухия, Ники Митов-Чъкито, Кокала, Радукана, Сашо Станков, Гонзо, Гочето, Херо, Стойчо Младенов, Любо Пенев, Чичо Митко, та ако щеш и Павел Дочев, ако съм пропуснал някой да ме прощавате.
Българските треньори имат качества, но когато са с вързани ръце и не се изпълняват поне на 85% от селекционните им желания няма как да стане.
Ама какво биха направили тези в ЦСКА днес, като изключим Стойчо Младенов?
Аз казвам оздравителна година в пълния си блясък - втора седмица.
Много се лъжеш в това, което си написал и за справка ще ти посоча МЮ през миналата и тази година, при двама различни треньори, с почти непроменен състав. Ти си направи изводите, ако можеш!
С непроменен състав,но с куп застаряващи играчи и такива ,на които им е писнало да играят на едно и също място дълги години или търсещи ново предизвикателство