Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 18:55

Ботевъ Пловдивски написа:От изброените, само Туре и Крумов трябва да ви липсват.

Туре не може да уцели вратата, не може да си поведе топката, не може да пази равновесие...."много ще ни липсва".
Blue Mind написа:И на мен на нещо такова ми намирисва,ако Пелето не игра най-вероятно нямаше да изгубим дербито.

Можем само да гадаем, но и аз така мисля. Факт е, че ни провали в пореден мач. Иначе много му знаеше устата след мача.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 мар 2014 19:24

Eminem написа:
Ботевъ Пловдивски написа:От изброените, само Туре и Крумов трябва да ви липсват.

Туре не може да уцели вратата, не може да си поведе топката, не може да пази равновесие...."много ще ни липсва".

При все това, дава вид да е най-острият ви играч в момента. Това, че е придобил примадонски манталитет и на терена се държи отвратително, е отделен въпрос.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 мар 2014 19:27

ralka_levskarka написа:

И Огнянов мога да сложа в това число, и Велев донякъде.

Имах предвид тези, които играха последните мачове. При Огнянов мисля, че става въпрос за по-дълга липса, Велев нямам представа откога не играе.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 09 мар 2014 19:32

Някой ще бъде с много увиснала човка след мача :). Левски далеч не са толкова слаби в момента, а ги гони някакъв карък пред гола. Моли се славеьо чудесни да не се отпушат баш в сряда, че тогава може да отнесете много :)[/quote]

++1

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 19:34

Ботевъ Пловдивски написа:
ralka_levskarka написа:

И Огнянов мога да сложа в това число, и Велев донякъде.

Имах предвид тези, които играха последните мачове. При Огнянов мисля, че става въпрос за по-дълга липса, Велев нямам представа откога не играе.

Скъса връзки и около 6 месеца, мисля, вече е извън терена :? Дори и да влезе, нямам как да очакваме чудеса от него. Така че.. другият сезон ще се видим с него :mrgreen: Огнянов и той. Счупен крак..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 09 мар 2014 19:54

16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 20:10

PetarBG написа:16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Казват, че заради липса на осветление се играе в ранни часове, а нашият стадион има осветление и пак в скапан час ще се играе. Какво пречи да е в 19:00 часа ? Футболистите ще измръзнат ?

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 09 мар 2014 20:14

Eminem написа:
PetarBG написа:16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Казват, че заради липса на осветление се играе в ранни часове, а нашият стадион има осветление и пак в скапан час ще се играе. Какво пречи да е в 19:00 часа ? Футболистите ще измръзнат ?

За да хванем реваншите от CL!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 20:17

gargamel написа:За да хванем реваншите от CL!

Живеещите в София ще имат достатъчно време да се приберат, за да ги гледат ако мача е от 19:00ч.
А за гостуващата агитка и пътуващите левскари(като мен)...ами съжалявам, ама заради вас да се играе в такъв тъп час, не ми се вижда нормално. Решете си кой мач ви е приоритет.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 09 мар 2014 20:27

Eminem написа:
gargamel написа:За да хванем реваншите от CL!

Живеещите в София ще имат достатъчно време да се приберат, за да ги гледат ако мача е от 19:00ч.
А за гостуващата агитка и пътуващите левскари(като мен)...ами съжалявам, ама заради вас да се играе в такъв тъп час, не ми се вижда нормално.

Ти сериозно ли си помисли,че ми пука за Меси и Роналдо щом играят Ботев ;) И за нас е по-добре в 7,дори повече щяхме да дойдем...

Върни се в “Левски”