angelofdeath написа:Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов?
Тоя като е толкова талантлив защо не си го държахте при вас и да си го развивате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
angelofdeath написа:Защо разбива кариерата на талантливо момче, като Станислав Костов?
Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
slash1912 написа:Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
С темата за бюджета се спекулира много.Истината е малко по-различна-Ботев построи най-модерната база в България и започна стадиона.Пари за футболисти не са давани с 2 изключения-Анисе и Ромарио,заплатите не са като в Левски,ЦСКА и Лудогорец.
donDiego написа:slash1912 написа:Parmalat написа:Ботев разполага с по-малко качествени футболисти от Лудогорец.Не виждам как ще загубят да защитят титлата си.Интересно ми е как е възможно в Локомотив Пловдив да играят играчи като Гади и Белаид ,които са по-добри от чужденците в Ботев на тези постове при положение,че Ботев е с шест пъти по-голям бюджет от градския си съперник?
С темата за бюджета се спекулира много.Истината е малко по-различна-Ботев построи най-модерната база в България и започна стадиона.Пари за футболисти не са давани с 2 изключения-Анисе и Ромарио,заплатите не са като в Левски,ЦСКА и Лудогорец.
Ботев няма база като на Лудогорец, като на Черноморец също. Ако си ходил над ТЕЦ-а в Разград и , ако си минавал покрай "Керамика" Бургас, ще разбереш какво ти казвам. Базата на Лудогорец е накрая на града на изхода за Търговище, над бившата Топлофикация на един голяяяям баир. Отиди да видиш за какво става въпрос
tinko написа:Pupper_ написа:slash1912 написа:Темата е безсмислена в момента.Има време до края на полусезона да излезем от кризата и да видим кой става за Ботев и кой не.След което да се направят няколко трансфера и напролет да се гонят целите-3 място и участие в Европа.Чак тогава може да се дават оценки и да се мисли за смяна на треньори и СТД.
Това е! Някой да заключи темата.
Приятелю, какво ти пречи темата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта