Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

minioro
Контакти:

Re: Удари ли часът на Вили Вуцов ?!

Мнениеот minioro » 17 ное 2009 20:23

само да добавя,че имам чувството,че добрите треньори избягват да поемат Славия или шефа избягва да ги кани :roll: са се сетих и за едуард ераносян-определено сериозен треньор без работа в момента.Абе треньори има ма ние с вуцата :oops:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Вуцов доказа,че е анти Мъри!

Мнениеот forzajuve » 28 ное 2009 00:27

Доказателство за това,е че след като отиде във Славия само бразилци взима.Жо и Зе станаха негова жертва и след това ,той си отиде безславно.Лошото е,че сега и Гонзо е на път да стори същото.На нас трябва да ние ясно,че една от причините да си отидат предишните тренери е именно бразилците.Първо не се даде шанс на Мъри да ги нагласи на стила на Левски,а след това поради некадърност на Кокала и Достанич,затова сега са без работа.Според мен ще е грешка с лека ръка да се освободим от тях.Най-жал ще ми е за Жо,тъйкато е прекалено млад и тепърва има какво да даде.Дано Гонзо не се даде под натиск на Батков и да вземем само 1млн,за който се говори.След като чакахме Никито да се разгърне цели 6 години е редно да се даде шанс и на Жо.Още повече,той вече показва,че е най- младия чужденец и перспективен играч играл в нашето първенство.Като гледам и Мечо как се контузва ще е грешка и за Зе,че се отърваваме от него.Преди няколко дни Гонг писа,че Мечо ще замести Зе,ок.Еми в този момент като е контузен,кой ще го замести.А и годинките на Мечо са такива,че при една контузия ще прави компания на Гонзо.Поне засега се примирявам със Зе,но дай боже Жо да остане и той ще докаже,че не са збъркали със него.Той е на 21 и трябва да му се даде шанс.Бъдещето на Левски е Жо(21),Цачев(20),Табаков(19),Балджийски(19),Иса(19),Кръстовчев(25),Милиев(22),Митрев(22),Генев(21),Мариян(21),Балтанов(21),Васев,Киров(19).Aко това не му казваме добро бъдеще.И накрая след като Вуцов се обръщасе със думата "ОМБРЕ" към Жо,сега заслужено носи прякора "Овча глава".Дано Гонзо не се опитва да направи собствен отбор и да пренебрегне сегашните играчи,че това ще е пагубно за Левски.Жо си остава малкия човек със голямото синъо сърце.Нека ние публиката не позволим той да си отиде и да радва други запалянковци.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Вуцов доказа,че е анти Мъри!

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 00:38

Ние сме само фенове, нищо не можем да направим по въпроса :roll: :!: Моето мнение е, че крило, което не може да центрира, не става за нищо! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2009 01:08

И к`во, като е антиМъри?Всички треньори ли трябва да са проМъри?

А Мъри про.. какво е?..Защото не е про България, а май е про Евро....в цветни хартийки, с холограмна нишка ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 ное 2009 01:10

При Зе може да се каже,но Жо почти винаги дава посления пас.А и хубавото при него е,че постоянно покрива празните зони и затова понякога греши заради другите.Все пак е млад и това му е работата.Такива трябва на Левски,а не Бижутеровци които едвам покриват своята зона.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 ное 2009 08:06

На мен ми е кофти за Жо, понеже не само е супер талантлив играч ми е симпатичен, един такъв като въшка и досадна муха едновременно, мачка защитниците и тъй като е нисък е много повратлив и бърз. Докато го финтират отляво и той вече е отдясно. Яд ме е за Зе, понеже е супер бърз, но най-вече ще ме е яд за Дарко. След Бардон и Петков, той е лидер на отбора. Брилянтна техника. Бори се на макс и се раздава във всеки мач независимо, че е контузен. Гонзо няма думата за това кой идва, кой си тръгва, а Батков и мениджърите, които крадат пари от клуба заедно с Батков. Гонзо е треньор. Оня глупак не му дава никакви права. Не го слушайте какви ги разправя.

Cesc Fabregas написа:Ние сме само фенове, нищо не можем да направим по въпроса :roll: :!: Моето мнение е, че крило, което не може да центрира, не става за нищо! :!:

Във връзка с това, той в бразилския си клуб какъв е играл? Да не се окаже, че позицията му не е на крило?! Понеже пасовете му са наистина много объркващи, а техниката и скоростта му са на най-високо ниво. Веднъж го пробваха като защитник и тий не пусна да мине топка покрай него. Да не се окаже, че е за центъра. Хичо по време на Кокалеску се отлепи от тъча и внесе много скорост в средата.

П.С. Защо темата е в "Славия"?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 ное 2009 09:11

Не съм фен на Левски, но понякога отстрани се виждат по-добре силните и слабите страни на отбора. Моето мнение - Левски само ще спечели, ако се отърве и от двамата бразилци. Тези момчета уж са нападатели, а дали им се събират по 5 гола за цялата година не знам. Всички скачаха срещу Георги Христов, че не бележи, все едно, че само той играе в нападение и само той трябва да вкарва. Понеже знам, че еталона на Левски последните години е Барселона, то вижте колко голове бележат Анри и Меси, които играят на същите постове като Зе и Жо. Няма такъв пост в съвременния футбол, на който от футболиста да се иска само да пробяга 15 м. по тъча и да я ритне към дузпата. Затова, ако наистина някой дава 1 млн. евро за Зе Соареш, то трябва на секундата да се подпише договора и да се почерпи купувача.

sgbs

Мнениеот sgbs » 28 ное 2009 09:19

стига вече с тоя комплексиран селянин! от 1981 съм пропуснал 7-8 мача на Левски. оттогава няма друг треньор който да е оставил по-голяма разруха след себе си. а какви са тези зата и жота, в Европа такива футболисти няма и в санта хулия ли беше жулия ли. мърльо наследи добри играчи и постигна успехи. когато трябваше сам да направи нещо видяхме какво стана. първо в Левски - с тампере срам, падна от цска, литекс/2 пъти/ черноморец, локо/пд/, локо/сф/. В литекс-пълен провал, даже стана за смях с пирин като домакин, а бате му свалиха гащите в центъра на ловеч. в националния и там провал. В Левски още не можем да се отървем от наследството на правилния футбол/разбирай балет/. чак сега полека лека отборът започва да прилича на такъв съставен от мъже.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 ное 2009 09:21

тя темата ти няма нищо общо с написаното,но виждам че ти е болно както и на мен.правя моя коментар относно колегата,който по-горе е написал че крило което не може да центрира не става за нищо.незнам кого визираш,но специално в Левски центрирането го умеят само двама-Лусио и Бардон.Сега аз ще кажа нещо друго,когато Зе е по-фланга имаме изненада,скорост и естествено покриване на зоната на живко миланов,което в съвременния футбол е задължително.ЦЕНТРИРАНЕТО ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ГО ОСЪВЪРШЕНСТВА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 ное 2009 09:28

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот sgbs на 28 Ное 2009 05:19
стига вече с тоя комплексиран селянин! от 1981 съм пропуснал 7-8 мача на Левски. оттогава няма друг треньор който да е оставил по-голяма разруха след себе си. а какви са тези зата и жота, в Европа такива футболисти няма и в санта хулия ли беше жулия ли. мърльо наследи добри играчи и постигна успехи. когато трябваше сам да направи нещо видяхме какво стана. първо в Левски - с тампере срам, падна от цска, литекс/2 пъти/ черноморец, локо/пд/, локо/сф/. В литекс-пълен провал, даже стана за смях с пирин като домакин, а бате му свалиха гащите в центъра на ловеч. в националния и там провал. В Левски още не можем да се отървем от наследството на правилния футбол/разбирай балет/. чак сега полека лека отборът започва да прилича на такъв съставен от мъже.

sgbs

* Лично съобщение

ТАКА гражданино ти чувал ли си за отбор на име ШАХТЬОР ДОНЕЦК.Та там със същите както обиждаш нашите бразилски играчи ще ти кажа че станаха последният носител на купата на уефа.А сега и нещо друго ще ти кажа,на тази крехка възраст от зе и жо какво очакваш ти ,да са тарторите на отбора.моля те колега не обиждай повече ИГРАЧИ НА ЛЕВСКИ.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Славия”