acmilan написа: Скоро не си писал тук, но те помня. С теб може да се води разговор. Прав си за много неща, макар и да не съм от вашия лагер, следя изкъсо медиите като цяло и съм наясно с много неща. Не знам дали е парадирал Петев с фенството си, та той като футболист и треньор толкова е бил ЦСКА, колкото много ваши легенди не са. Всеки футболист е бил от някой отбор от малък, само от Левски ли трябва да са всички на Герена? Образование, музикални предпочитания, филмови важни ли са също? Това не са сериозни неща.
На темата Батков- интелигентен си човек и сам знаеш, че той плаща немалко пари данък спокойствие. Знаеш и защо в момента е този разрив. Важен роднина на важен човек не е в ръководството

И аз те помня
Но не бъди сигурен, че знаеш неща, защото са представени от медиите. Петев не е виновен за нищо, но няма място на Герена - първо, защото парадира с фенството си на вечния враг, и второ - по-важното, защото лично според мен е класи надолу спрямо Йоканович. Без Дерменджиев, Петев е нуличка. Единия факт показва защо не трябва да е на Герена, а другия показва защо не трябва да носи синята фланелка. И трето - на грешното място, в грешния момент. Ако някой си въобразява, че Левски може да сменя 5 треньора на година, то той е сбъркал тотално.
На темата Батков - плащането на данъка му спря отдавна. Преди около 3 години. Затова и теорията ти за разрива не е вярна.
Не случайно питах и преди малко - тия срамуващите се - кой от вас има сезонна карта, тарикатчета?