Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00 |1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00 |1-3 FT

Мнениеот iliyan » 30 сеп 2013 09:35

suareshampion ,дипломата не прави треньора ! Много хора са с дипломи ,но това не ги прави специалисти в дадена област !
Хубаво е , че имаш диплома ! А дали е разбираш игра е съвсем друго ! Не ги бъркай двете неща и тук няма значение кой има и кой няма диплома !
Всички сме фенове и всеки казва своето мнение за любимият отбор !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 12:08

iliyan написа:suareshampion ,дипломата не прави треньора ! Много хора са с дипломи ,но това не ги прави специалисти в дадена област !
Хубаво е , че имаш диплома ! А дали е разбираш игра е съвсем друго ! Не ги бъркай двете неща и тук няма значение кой има и кой няма диплома !
Всички сме фенове и всеки казва своето мнение за любимият отбор !

Еми мисля ,че я разбирам. Имаш претенции ,че не я разбирам ли ? Нека да ги чуя ?
Ако ми следиш мисълта от две годни и половина насам ,ще ти отпаднат всички съмнения.
Никога не говоря празни приказки и не съдя за играта само от една гола статистика . Гледам и преценям.
Каквото съм казал е станало .И за играчи и за треньори и като цяло .
Не харесвах Далглиш,махнаха го и нещата тръгнаха. Не харесвах трансферите му .Получих хиляди псувни за това и сега всичко дойдоха на моята .
Харесвам Роджърс от самото начало . Наблюдавам внимателно играта на отбора ,смените ,тактика..чета му вижданията за играта и преценям ,че това е човека. Отново бях нападнат.Но ето ,че резултатите са налице . Второ място със четири победи ,един равен и една загуба,за която имам съмнения.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Re: Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 | 18:00

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 12:16

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Ами като си на мнение, че можем да си коментираме свободно спри да пишеш неща от рода на "да не си писал повече тук", "напусни форума", "спри да коментираш'. Правели сме ти забележки и сме злобеели? Ами какво очакваш да ти пляскаме като започнеш да псуваш и обиждаш ли? Лъжеш момчето ми! Ако мислиш, че хората ти правят заблежки, защото си се оказал прав за едно две неща жестоко се лъжеш. Хората ти правят забелжки, защото се държиш надменно, искарваш се велик, натякваш за двете неща за които си бил прав, обиждаш, псуваш, груб си без причина. Казваш, че не ти пука какво мислим за теб? Ами тогава какво още правиш тук?

Айде лека нощ и отново честита победа! :)

Ахааам това ли било . :)
Само ,че не си измисляй . Аз не съм обидил никой ,преди той да ме е обидил . ;) Ай ся да те чуя ? С тоя факт се обезмисля целия ти коментар.
Никога съм нямал целта да се правя на велик във някакво си форумче. Това е смешно и комплексарско.Просто изказвам мнение .А понякога, начина по който го изказвам това мнение е в следствие на предишни обиди и псувни по мой адрес .
Всеки ,който е подходил нормално към мен е получил същото отношение.
Изказвам се понякога в ролята си на специалист а понякога и като фен .Това е .
Ти не можеш да ми вземеш дипломата за треньор ,нали така ? :)
Това не трябва да ви дразни . Напротив .
Когато аз вляза в някой дърводелски цех е нормално да не говоря много ,защото не разбирам от тия неща и е нормално да се вслушам в майстора-дърводелец.Нали така ? :) И ако аз тръгна да му давам акъл ,той ще се засегне малко или много.
На мен ми е ясно ,че в България има 7 млн специалисти по футбол .Няма какво да ми отговаряш .
Научете се поне да уважавате класните играчи и треньори,които ви носят успехите на любимия отбор. Нищо друго не трябва ви интересува ,с оглед 23 годишната суша . Трябва да знаете ,че вие сте фенове на един велик отбор ,на който винаги мястото му трябва да е най отгоре в класирането.
Аз чакам 23 години титла .и гледам през цялото това време ,един нагъл измамник БЕЗ МОРАЛ как ни задминава по титли .Така ,че забравете морала и страничните ,второстепенни неща ,поне докато не станем шампиони.
Незнам дали ме разбираш ..мисля ,че няма как да ме разбереш .Ще ме разбереш ,чак когато и ти чакаш титла 23 години .

Айде сега да се върнем малко по-назад в темата и да видим как HoUs4oOL пише, че всичко друго освен победа би било изненада, а ти го нарече "нагло момче", като комнтара му няма нищо общо с теб и по никакъв начин не те засяга. ;) И пак казвам щом не ти пука за другите от форума какво правиш още тук? :) Защо във вссеки твой коментар се опитваш да се изкараш прав и да обедиш другите, че разбираш играта? 8-) Прекрасно, че имаш диплома за треноьор, никой нищо не ти казва по въпроса. Въпроса е в държанието ти и в нищо друго. ;)

Е не ли нагъл бе ? :) Една година плюе по Брендън и отбора ..няма грам вяра в тях..предрича само неуспехи...и в един момент когато започва първенството и когато започнахме да бием и сме с 13 точки от 6 мача ..излиза и казва ,че искал задължителна победа . Това за мен е наглост.
Ако беше зад треньора ,може да иска победа ,но в неговия случай ,няма право да мрънка на фона на точките ,които имаме ..защото той е очаквал много по малко точки .
Е не съм ли прав в коментарите си ? Ок ,ако не съм прав за нещо ,според теб ,ме опонирай с аргументи и ще дискутираме. Това е .
За държанието пак ти казвам и тоя път за последно ,нямам намерения по хиляда пъти да обяснявам едно и също . Нека те питам ,ако теб са те обиждали хиляди пъти ,сега как ще чустваш ?
Всеки ,който подхожда към мен с уважение ,ще получи същото .Всеки ,който тръгва остро на контра ,ще получи същото .Това е .
Защо съм тук ли ? Ами за да чета новини за любимия ми клуб. И да си пиша с нормални фенове.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 30 сеп 2013 14:58

Честита победа на всички фенове!
Без феноменални разигравания и много техника, успяхме да вземем този мач и това е най-важното за мен! Самочувствие се изгражда и с победи.

Всички ми харесаха, но бих отличил движението, пласирането (имам предвид освобождаването на позиции за да получи пас) на Моузес и впечатлението, което оставя за доста бързо приспособяване към отбора.

Сега трябва здрави тренировки и настройване за следващия мач срещу Кристъл Палас.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
Y.N.W.A.
LIVERPOOL RULZZ

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 06 окт 2013 18:42

Относно мача-бях на почивка,вчера имах дълъг полет и днес го изгледах на запис.Добро първо полувреме и типичното за нас слабо второ.Отново малоумен гол от центрирана топка.Недопустимо е така да оставяме човек на първа греда,срещу Стоук там,ще ни вкарат няколко,ако играем така.
Комплименти за Миньоле,който отново бе стабилен и ни извади в 2 ситуации,особено псасяването му след добавка на няколко метра от вратата.Хендо ми хареса как даде импулс в полузащитата,пресираше високо и се справи не по-зле от Лукас.Стъридж и Суарес са феноменални и в момента ни влачат на гърба си.Моузес не е на типичната си позиция,но поне се старае.Стърлинг не игра чак толкова зле,но трябва да подобри играта си,липсваха типичните за него пробиви,не се надиграваше човек с човек,но пък игра на необичайна позиция.Тримата защитници допуснаха няколко грешки,но обще взето заслужават добра оценка.Енрике с хубаво включване и асистенция за първия гол.За Джерард не знам какво да кажа,не е играча,който всички ние познаваме,но и годинките му тежат.Добре е,че алберто влезе в игра и понатрупа минути,но според мен трябваше да замени Стиви,който играе без пауза.За мача с Нюкасъл се надвам да видя в игра Джонсън и Алън,които ще дадат широчина на състава.
Много е важно след паузата да нямаме контузени играчи.Предната пауза не ни се отрази добре-хикс със Суонси и загуба от светците,освестихме се чак след това срещу Съндърланд

Върни се в “Ливърпул”