greenpeak написа:ralimavridov написа:Ама чакай малко.Какво значение има дали ти одобряваш нещо или не?Ти ли си треньора,ти ли ще си подадеш оставката при провал,ти ли носиш отговорност пред собствениците за постигнатите резултати?Ти си просто един обикновен фен като всички останали,и носиш отговорност единствено и само да подкрепяш отбора,това е!Какво си се разпенил тука,схеми,смени и т.н.Пий си ракията,яж си салатата и се радвай на живота.
Подкрепяй 100 годишната гордост на Варна!!!
Всичко останало е тесногръдие.
Тук е форум за футбол бе ralimavridov, ти случайно да си малоу**н, тук се КОМЕНТИРА футбол, шампионат, отбори, мачове, футболисти, треньори, собственици на отбори, фенове, агитки, и т.н. и т.н..

.Какво очакваш да прочетеш тук?
Кой съм бил, че съм КОМЕНТИРАЛ или съм изразявал мнение относно футбол във форума???
Утре ще попиташ кои са примерно, гарфилд,Clarion, 4erno-more, гарфилд, Jordanov77, ShooterMan, зеления, cristely, Iceberg, guglata, ticha i vladislav, ozzy, Кролик, Явореску и т.н. и.т.н.(знам че доста хора пропускам, нека не се сърдят

), че КОМЕНТИРАТ футбол във форумът ни.
Искаш да спра да си изразявам мнението ли бе

? Само трябва да подкрепям отбора си безрезервно, така ли? Ами сбъркал си адреса

.
Предлагам ви на двамата с rodman, щом не ви харесва да четете коментари, да приключите с този форум. Нямате работа тук, в противен случай ще ви се наложи да четете КОМЕНТАРИ както положителни така и негативни.
ralimavridov, самият факт, че харесваш играта на отбора в мач в който нямаме нито един точен удaр в противниковата врата (
http://www.novsport.com/video710741_1059.html ), ми е достатъчен да разбера колко ти е акъла в главата, а си тръгнал да ми говориш за тесногръдие.
Ако имаш проблем и не разбираш за какво служи този фенски форум се обърни към модератора гарфилд, за да ти обясни.
А ако пак не разбереш, пий си ракията, яж си салатата и гледай турски сериали.