El Grande Capitan написа:1:1
Очевидно надцених и двата отбора.
Важното е че всичко е точно,коректно,нормално....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
El Grande Capitan написа:1:1
CSKA 78 написа:Този мач е твърда 1!Да не забравяме ,кой е наставника на Черно Море(със сигурност ще надъха футболистите си),но това въобще не пречи да си тръгнат с наведени глави.
Точна прогноза: 2:0 за ЦСКА!
зеления написа:CSKA 78 написа:зеления написа:CSKA 78 написа:"Нашите" има още много да работят.В този мач светъл "лъч"бяха,Менди и Косоко.Не ни признаха чист гол и може би е добре ,че не го признаха,защото нашите футболисти щяха да помислят ,че играят нещо(ако бяхме победили),което щеше да ни изиграе лоша шега,с оглед на следващият мач.Така за следващият мач,нашите ще трябва да дадат всичко от себе си ,за да не загубим!
Кой ти е дилъра, бе момче? Какъв чист гол? Ти пиян ли си?!
На кой ще викаш Момче бе ,Момче!
Земи си смени дилъра направо,и не ме занимавай с твоите "зелени" фантасмагории!
При ситуацията за гола,вашият защитник се показа ,като голям актьор(направо си е сгрешил професията),в нашето първенство тази ситуация е 50/50,на запад си е чист гол!
Как само ти от всички фенове на ЦСКА видя гола, бе МОМЧЕНЦЕ?!! Ако съдя по ника ти, ти си точно едно поколение по-малък от мен. И още нещо: по мое време ни възпитаваха с "НЕ на дрогата"!!! А какво е на запад айде не ме карай да ти обяснявам. Далеч си от там!
El Grande Capitan написа:El Grande Capitan написа:1:1
Очевидно надцених и двата отбора.
Важното е че всичко е точно,коректно,нормално....
CSKA 78 написа:зеления написа:CSKA 78 написа:зеления написа:CSKA 78 написа:"Нашите" има още много да работят.В този мач светъл "лъч"бяха,Менди и Косоко.Не ни признаха чист гол и може би е добре ,че не го признаха,защото нашите футболисти щяха да помислят ,че играят нещо(ако бяхме победили),което щеше да ни изиграе лоша шега,с оглед на следващият мач.Така за следващият мач,нашите ще трябва да дадат всичко от себе си ,за да не загубим!
При ситуацията за гола,вашият защитник се показа ,като голям актьор(направо си е сгрешил професията),в нашето първенство тази ситуация е 50/50,на запад си е чист гол!
Как само ти от всички фенове на ЦСКА видя гола, бе МОМЧЕНЦЕ?!! Ако съдя по ника ти, ти си точно едно поколение по-малък от мен. И още нещо: по мое време ни възпитаваха с "НЕ на дрогата"!!! А какво е на запад айде не ме карай да ти обяснявам. Далеч си от там!
Брей,ако съм поколение по-малък от теб трябва да ти викам дядо!Еми дедо 70-те години на миналия век свършиха и вече не е модерно да си постоянно надрусан.
Няма да ти казвам къде живея ,за не не те "оборвам", колко съм далеч от на запад!И гола ДЕДО не съм го видял само аз!ясно!
Red Warrior написа:"Цецо Василев, Цецо Василев, скандираха привържениците на Ботев..."
El Grande Capitan написа:Red Warrior написа:"Цецо Василев, Цецо Василев, скандираха привържениците на Ботев..."
Ти купи ли си акции от канцеларията на Лупи братле?
Мисля че е редни всички да го направите-само така ще си помогнете на отбора и можете да сте абсолютно сигурни че парите ви ще отидат за добра кауза-всичко ще е точно,коректно и нормално.
Днес играхте фантастично между другото-поздравления! И Ботев и Лудогорец има много още да се развиват докато достигнат това ниво на игра...
зеления написа:CSKA 78 написа:зеления написа:CSKA 78 написа:зеления написа:CSKA 78 написа:"Нашите" има още много да работят.В този мач светъл "лъч"бяха,Менди и Косоко.Не ни признаха чист гол и може би е добре ,че не го признаха,защото нашите футболисти щяха да помислят ,че играят нещо(ако бяхме победили),което щеше да ни изиграе лоша шега,с оглед на следващият мач.Така за следващият мач,нашите ще трябва да дадат всичко от себе си ,за да не загубим!
Брей,ако съм поколение по-малък от теб трябва да ти викам дядо!Еми дедо 70-те години на миналия век свършиха и вече не е модерно да си постоянно надрусан.
Няма да ти казвам къде живея ,за не не те "оборвам", колко съм далеч от на запад!И гола ДЕДО не съм го видял само аз!ясно!
Много си зле, момче! Поколение е разликата между теб и родителите ти, теб и децата ти, а не между теб и дедовия ти. Седемдесетте на миналия век се друсаха в САЩ и Европа, но в никакъв случай в България!
Red Warrior написа:Ами поне докато честно си спечелите място в евротурнирите наистина има много да се развивате.
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 40 госта