3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 01:11

El Grande Capitan написа:1:1

Очевидно надцених и двата отбора.
Важното е че всичко е точно,коректно,нормално....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 авг 2013 01:12

CSKA 78 написа:Този мач е твърда 1!Да не забравяме ,кой е наставника на Черно Море(със сигурност ще надъха футболистите си),но това въобще не пречи да си тръгнат с наведени глави.
Точна прогноза: 2:0 за ЦСКА!

Ето и мнението ти на голям специалист. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 авг 2013 01:16

зеления написа:
CSKA 78 написа:
зеления написа:
CSKA 78 написа:"Нашите" има още много да работят.В този мач светъл "лъч"бяха,Менди и Косоко.Не ни признаха чист гол и може би е добре ,че не го признаха,защото нашите футболисти щяха да помислят ,че играят нещо(ако бяхме победили),което щеше да ни изиграе лоша шега,с оглед на следващият мач.Така за следващият мач,нашите ще трябва да дадат всичко от себе си ,за да не загубим!

Кой ти е дилъра, бе момче? Какъв чист гол? Ти пиян ли си?!

На кой ще викаш Момче бе ,Момче!
Земи си смени дилъра направо,и не ме занимавай с твоите "зелени" фантасмагории!
При ситуацията за гола,вашият защитник се показа ,като голям актьор(направо си е сгрешил професията),в нашето първенство тази ситуация е 50/50,на запад си е чист гол!

Как само ти от всички фенове на ЦСКА видя гола, бе МОМЧЕНЦЕ?!! Ако съдя по ника ти, ти си точно едно поколение по-малък от мен. И още нещо: по мое време ни възпитаваха с "НЕ на дрогата"!!! А какво е на запад айде не ме карай да ти обяснявам. Далеч си от там!

Брей,ако съм поколение по-малък от теб трябва да ти викам дядо!Еми дедо 70-те години на миналия век свършиха и вече не е модерно да си постоянно надрусан.
Няма да ти казвам къде живея ,за не не те "оборвам", колко съм далеч от на запад!И гола ДЕДО не съм го видял само аз!ясно!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2013 01:16

El Grande Capitan написа:
El Grande Capitan написа:1:1

Очевидно надцених и двата отбора.
Важното е че всичко е точно,коректно,нормално....

"Цецо Василев, Цецо Василев, скандираха привържениците на Ботев..." :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 04 авг 2013 01:17, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 авг 2013 01:21

CSKA 78 написа:
зеления написа:
CSKA 78 написа:
зеления написа:
CSKA 78 написа:"Нашите" има още много да работят.В този мач светъл "лъч"бяха,Менди и Косоко.Не ни признаха чист гол и може би е добре ,че не го признаха,защото нашите футболисти щяха да помислят ,че играят нещо(ако бяхме победили),което щеше да ни изиграе лоша шега,с оглед на следващият мач.Така за следващият мач,нашите ще трябва да дадат всичко от себе си ,за да не загубим!

При ситуацията за гола,вашият защитник се показа ,като голям актьор(направо си е сгрешил професията),в нашето първенство тази ситуация е 50/50,на запад си е чист гол!

Как само ти от всички фенове на ЦСКА видя гола, бе МОМЧЕНЦЕ?!! Ако съдя по ника ти, ти си точно едно поколение по-малък от мен. И още нещо: по мое време ни възпитаваха с "НЕ на дрогата"!!! А какво е на запад айде не ме карай да ти обяснявам. Далеч си от там!

Брей,ако съм поколение по-малък от теб трябва да ти викам дядо!Еми дедо 70-те години на миналия век свършиха и вече не е модерно да си постоянно надрусан.
Няма да ти казвам къде живея ,за не не те "оборвам", колко съм далеч от на запад!И гола ДЕДО не съм го видял само аз!ясно!

Много си зле, момче! Поколение е разликата между теб и родителите ти, теб и децата ти, а не между теб и дедовия ти. Седемдесетте на миналия век се друсаха в САЩ и Европа, но в никакъв случай в България!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 01:22

Red Warrior написа:"Цецо Василев, Цецо Василев, скандираха привържениците на Ботев..." :lol:

Ти купи ли си акции от канцеларията на Лупи братле?
Мисля че е редни всички да го направите-само така ще си помогнете на отбора и можете да сте абсолютно сигурни че парите ви ще отидат за добра кауза-всичко ще е точно,коректно и нормално.

Днес играхте фантастично между другото-поздравления! И Ботев и Лудогорец има много още да се развиват докато достигнат това ниво на игра...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2013 01:23

El Grande Capitan написа:
Red Warrior написа:"Цецо Василев, Цецо Василев, скандираха привържениците на Ботев..." :lol:

Ти купи ли си акции от канцеларията на Лупи братле?
Мисля че е редни всички да го направите-само така ще си помогнете на отбора и можете да сте абсолютно сигурни че парите ви ще отидат за добра кауза-всичко ще е точно,коректно и нормално.

Днес играхте фантастично между другото-поздравления! И Ботев и Лудогорец има много още да се развиват докато достигнат това ниво на игра...

Ами поне докато честно си спечелите място в евротурнирите наистина има много да се развивате.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 авг 2013 01:26

зеления написа:
CSKA 78 написа:
зеления написа:
CSKA 78 написа:
зеления написа:

Много си зле, момче! Поколение е разликата между теб и родителите ти, теб и децата ти, а не между теб и дедовия ти. Седемдесетте на миналия век се друсаха в САЩ и Европа, но в никакъв случай в България!

Аз съм бил зле.Дедо ти си единственият,който си оцветява шрифта(неизживяно детство ,може би! ),помисли върху това ,и тогава ще "говорим"!
Хайде мното ти здраве,че трябва да обърна внимание и на жената.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2013 01:27

Ако имате нещо по темата да казвате, казвайте го. Ако не - ще я заключа. Писна ми да трия псувни и обиди.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 01:28

Red Warrior написа:Ами поне докато честно си спечелите място в евротурнирите наистина има много да се развивате.

Нали и аз това казвам-много ми харесахте-желание за игра,борба, борба, надиграване до последната минута, а не като нашите тюфлеци- да поведат с 3-0 и от там нататък да играят дайчовото и да вкарат още 4 измислени гола дето въобще не са красиви при това....

Върни се в “ЦСКА”