Стойчо Младенов се връща с Нанков и Василев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Стойчо Комисионеров

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 авг 2013 17:38

Ivo-Chernomoretz написа:Направо пускайте единият вратар в атака :) :)

Имам един въпрос към теб,Херо прибира ли комисионни от футболистите,които идват при него?Във въпроса ми не съществува заяждане,даже напротив и да взима поне си заслужава!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 17:45

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Направо пускайте единият вратар в атака :) :)

Имам един въпрос към теб,Херо прибира ли комисионни от футболистите,които идват при него?Във въпроса ми не съществува заяждане,даже напротив и да взима поне си заслужава!

Отговарям ти без проблем - Херо е треньор на Черноморец и работата му е да намира играчи , да ги тества и след няколко фази на негово оценяване им предлага договор. Комисионни за взетите от него играчи той не получава . Като треньор Херо си има точно определена заплата , която получава.
Комисионни взимат само мениджърите на играчите , както и човекът осъществил връзката с тях ;)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 08 авг 2013 17:46

mertezaker написа:Колкото и да ми е неприятно, авторът на темата е прав за много от нещата и единствено с победи Стойчо може да ме накара да смятам, че не съм прав в оценката си! Този сезон трябваше да се използва за налагане на млади момчета от школата и нека не ме убеждават, че не са готови! Как искаме да са готови, като никой не ги пуска в игра?!

Приятелю точно в това ме обвиниха,че се интересувам от победите и не съм изчакала и мача и съм почнал да плюя.Трябва най-накрая и феновете на ЦСКА да проумеят,че с 4-5 пирови победи дори 1 в дербито никога няма да променят мнението ми за Стойчо,защото той дори с качествени чужденци,никога няма да успее да върне приятната за окото игра,която за мен е най-важна а разбира се и с нея идват победите,но не винаги разбира се!
Истината един път трябва да лъсне,нито Томов,нито тези легенди като Жеков,които плюха наред всичко и всеки и до голяма степен с право,никой от тях не е дошъл за да работи а за да се нагушка и ако не му платят после да ни съди.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 08 авг 2013 17:47

До това колко налага млади фуболисти от школата на ЦСКА-вижте колко игра в последния мач онова момче дето вкара на Берое :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

way
Контакти:

Мнениеот way » 08 авг 2013 17:47

ЕМИЛ написа:
way написа:Добър си е Стойчо особено в математиката :) отказва се от една сума пари да иде в ЦСКА за да може после да си я удвои :twisted:

той им опрости предишните заплати в името на ЦСКА

Да де да опрощава 5 заплати взима 10 комисионни :)

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 08 авг 2013 17:49

Какъв измекяр е Стойчо го знае всяко хлапе и само най-заблудените червени мислеха че идва да гради отбор и да изкарва добри футболисти от школата. Още със застъпването за сина си стана ясно че се дейтсва само и единствено за вземане на кинти. А Нанков какъв го дърви и той там си остава загадка. Проблема при ЦСКА е че има много скандали и безпаричие там и такива неща се открояват. Не е като при великите левскари, на които всичко им е на 6 и си връткат далаверите и комисионните без да им се надуват главите и да пищят феоновете. Да не мислите че нашия велик великан Жоао не е там с цел мениджърски интереси? Или половината измет в отбора? Просто при нас не се шуми толкова, инъче и ние си имаме доста Стойчо Младеновци...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 08 авг 2013 17:52

Сакън, не пипайте Тройчо!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2013 17:53

На всичкото отгоре иска да изяде хляба и на Вин Дизел за главната роля в "Трите хикса" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 авг 2013 17:56

Тъжно ми е да призная, че в думите на автора има резон :| ! Стойчо изобщо не трябваше да поема поста, при положение, че силния човек в клуба е Лупи! Като върл противник на ТИТАН, трябва да припомня, че именно те спасиха отбора от фалит след Лупи, но сега положението е още по - тежко!
В момента в касата на клуба няма и 1 лев, няма спонсори и няма купувачи за акциите! Същевременно Лупи тегли заеми на името на дружеството за да издържа отбора, като през цялото време си дърпа парички за него, както при предишния си престой!
От видяното до момента в мачовете може да се заключи, че само Менди има качества от новите чужденци! Другите за какво са в отбора?? Очевадно е, че не са на много по - високо ниво от момчета като Богомил Христов и Григор Долапчиев!
Взимането на Косоко и Мболи е поредната глупост! Тези играчи на се ни нужни, поради простата причина, че не вдигат класата на отбора! Лошото е, че изяждат мястото на някое младо момче с качества!

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 08 авг 2013 17:57

На Херо, макар и левскар, му свалям шапка. Колко пъти му разпродаваха отбора и колко пъти той водеше играчи на по 5-6К лева заплата, които после ги продаваха за по 500 - 600 хиляди евро. Предните 1-2 години биеше наред у Бургас грандове - мрандове и т.н. Да сте го чули да мрънка, колкото наш Стойчо? Никога! Нема и да го чуете!

Върни се в “ЦСКА”