Ivo-Chernomoretz написа:Направо пускайте единият вратар в атака![]()
Имам един въпрос към теб,Херо прибира ли комисионни от футболистите,които идват при него?Във въпроса ми не съществува заяждане,даже напротив и да взима поне си заслужава!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ivo-Chernomoretz написа:Направо пускайте единият вратар в атака![]()
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Ivo-Chernomoretz написа:Направо пускайте единият вратар в атака![]()
Имам един въпрос към теб,Херо прибира ли комисионни от футболистите,които идват при него?Във въпроса ми не съществува заяждане,даже напротив и да взима поне си заслужава!
mertezaker написа:Колкото и да ми е неприятно, авторът на темата е прав за много от нещата и единствено с победи Стойчо може да ме накара да смятам, че не съм прав в оценката си! Този сезон трябваше да се използва за налагане на млади момчета от школата и нека не ме убеждават, че не са готови! Как искаме да са готови, като никой не ги пуска в игра?!
ЕМИЛ написа:way написа:Добър си е Стойчо особено в математикатаотказва се от една сума пари да иде в ЦСКА за да може после да си я удвои
той им опрости предишните заплати в името на ЦСКА
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта