Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
На тъпи коментари няма да отговарям, не ми е на нивото. Просто много ме кефите как си изливате злобата :D ама ако щете в гъза си бръкнете, нас пак ще ни има. Това на кого лиценза ще купуваме си е проста фиктивна сделка ама на малоумници нищо не можеш да обясниш. Много поздрави от Славия, Артиш ви чака.
КичукаРаждаЛегенди написа:Това стане ли, цска ще бъде посрещан на всеки стадион с камъни
вас така ли ви посрещнаха,като станахте от Металик (Сопот), БОТЕВЪ!!!

даже още не са изчистени борчовете на "селския" нали?Или искаш да кажеш,че ако вие имахте шанс да лепнете на някой от А група лиценза нямаше да го направите ли?Вие на тез от В група взехте лиценза пък какво остава ако ви бяха предложили на някой от А!!!

Вече си имаме две цесеката 
Утре Легенди на Левски си регистрират Левски 1911, вземат лиценза на някой и готово

Утре Легенди на Левски си регистрират Левски 1911, вземат лиценза на някой и готово

Последна промяна от BadBoy на 30 юни 2013 17:58, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент.
Това направо кърти отвсякъде

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Stanimir-74
ShooterMan написа:КичукаРаждаЛегенди написа:Това стане ли, цска ще бъде посрещан на всеки стадион с камъни
Грешка!Просто новия футболен ИЗРОД НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПОСРЕЩАН НИКЪДЕ!!!Всички да отказват да играят с ИЗРОДА,и тук,и там!Какво?БФС ще изгони всички от А група ли....заради ИЗРОДА?И цяла Европа да гледа как гони 12 клуба заради някакъв ИЗРОД?Как безпрецедентно в България НИКОЙ НЕ ИСКА да играе с ИЗМИСЛЕН КЛУБ???Ще влезем в Световните новини!ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ТОВА ИЗРОДЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЛЕГИТИМИРАНО!Бойкотираме ли го всички - то отива в мниманса!АМИ ДА СИ ХОДИ В МНИМАНСА
Абе ти чу ли, че трябва да смениш памперса бе клавиатурен революционер?!
greedy написа:На тъпи коментари няма да отговарям, не ми е на нивото. Просто много ме кефите как си изливате злобата :D ама ако щете в гъза си бръкнете, нас пак ще ни има. Това на кого лиценза ще купуваме си е проста фиктивна сделка ама на малоумници нищо не можеш да обясниш. Много поздрави от Славия, Артиш ви чака.
Няма купуване на лиценз. Има преименуване на чужд клуб. Лелелеле
- Adramelech
- Контакти:
greedy написа:На тъпи коментари няма да отговарям, не ми е на нивото. Просто много ме кефите как си изливате злобата :D ама ако щете в гъза си бръкнете, нас пак ще ни има. Това на кого лиценза ще купуваме си е проста фиктивна сделка ама на малоумници нищо не можеш да обясниш. Много поздрави от Славия, Артиш ви чака.
Явно и ти спадаш в графата малоумници, защото още не си разбрал, че няма да купувате лиценз (то и да искате не можете), а просто ще сте Нефтохимик, който си е сменил цветовете и емблемата, а ЦСКА, това с 31 титли, отива на бунището и колкото и да припознавате еди кой си отбор, като ваш - това няма да сте вие. Сам го каза обаче, на малоумници трудно може да се обясни, за това ходи метни едно паве по сградата на БФС, че май останаха 2 здрави прозореца.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
BadBoy написа:Вече си имаме две цесеката
и оня лаф ще се превърне в "В България има само два отбора - ЦСКА 1 и ЦСКА 2"

Eminem написа:warhead написа:
Ще бъдем силния натиск,който ще усетиш отзад,през новото първенство!
Бъдете каквото искате, важното е, че няма да сте ЦСКА.
точно ЦСКА ще сме от стадион "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!!!