Взимане на лиценза на друг отбор.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Взимане на лиценза на друг отбор.

Мнениеот Eminem » 08 юни 2013 22:19

К'во става цскари...Припознахте ли вече Литекс за ваш отбор ? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 22:19

Кашчей написа:Добре де, как тогава едно име, което е търговска марка, може да бъде използвано от няколко търговски дружества в страната?Имам предвид Ботев и Локомотив.Като Левски има само едно АД, но пък сума ти и Левски има в България :roll:

Ами много просто - ПФК Ботев 1912 АД и ПФК Ботев АД са две различни търговски марки. Имената са различни, емблемите са различни ... всичко е различно. Да, аморално е, помиярско е, но така действаме тук, в България.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 22:20

motg написа:
1982 написа:
motg написа:
1982 написа:Разковничето в думите за припознаването е - Гриша Ганчев иска отговор дали феновете на ЦСКА ще припознаят Литекс за ..... ЦСКА. Ако да, ще докара клуба в София и ще закрият истинския ЦСКА. Ако откажат, нещата си остават така.

Това е, иска подкрепа човекът.

Приятел, ти май не знаеш, че сегашното дружество, което държи марката ЦСКА е създадено 1999г от Васил Божков.
Това ще е 6-7 юридическа трансформация в ЦСКА и всеки път феновете си припознават отбора, не знам къде е проблемът сега.

Знам, нали всички клубове тогава бяха пререгистрирани от ЗЮЛНЦ по ТЗ, направиха ги търговски дружества.

А ти май не знаеш, че ПФК Литекс АД няма нищо общо с ЦСКА. И е смешно да припознаеш този тим като .... ЦСКА.

Не смятате ли че е все едно дали ще се стартира нов клуб от окръжната група или ще се ползва лиценз на такъв от А група.
Ако стане "поглъщането" новият отбор ще се казва ЦСКА София, а не Литекс.
Един клуб съществува докато има привърженици, това трябва да го проумеят хората. ЦСКА е повече от клуб, това е идеология, с която са израснали поколения българи, няма как да изчезне с фалирането на едно дружество!

Ако ЦСКА наистина фалира и престане да бъде член на БФС (това следва от фалита), то няма как в следващите 5 години друг отбор в София да носи същото име.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 22:24

Кашчей написа:
Ако ЦСКА наистина фалира и престане да бъде член на БФС (това следва от фалита), то няма как в следващите 5 години друг отбор в София да носи същото име.

То няма да е същото. Ще е, примерно - ПФК ЦСКА 1948 АД. (прекръстеното АД на Литекс)

Докато сегашният ЦСКА е ПФК ЦСКА АД.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 22:29

1982 написа:
Кашчей написа:

То няма да е същото. Ще е, примерно - ПФК ЦСКА 1948 АД. (прекръстеното АД на Литекс)

Докато сегашният ЦСКА е ПФК ЦСКА АД.

Виж, аз знам, че ти знаеш :) Обаче ме кефят тия, които вземат желанията си за реалност.Един отбор може да се казва сигурно както решат основателите (при създаването) или собствениците ( в наши дни), но ще е безкрайно смешно и тъпо, дори жалко, ако отбор, създаден на друго място и в друга година, нямащ нищо общо с БА, да носи такова име.Всъщност, с теб вече го коментирахме това по-рано.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2013 22:46

Много ми е гот тази вечер,пия си биричката и чета как сини фенове са притеснени за феърплея,държавните взимания,неполучените заплати на Стойчо Младенов,това доста ме изненада,защото знаем как им се подаряваха стадиони,търсеха спонсори след скандални сделки,и да не съм голословен ще спомена Мтел,Булгартабак,където държавата загуби много пари,за да може един отбор да има спонсори.При Южен поток пък бе подсказано че ще подпишем ама трябва да дадете едни пари на един отбор.Не ме изненада как някои "сини" сърца са наострили перата за да пишат доноси до УЕФА, да са доносници е най-нормалното за този отбор,не се хабете Павката Колев,Фурнаджиев,Попов,Касабов от БФС вече са ги написали.Добро впечатление ми прави Кашчей,който се позовава на правилниците на БФС и човек наистина може да дискутира на ниво с него.Честно казано озадачен съм от 1982,който казва че е цесекар,а пък налива вода в мелницата на феновете на Левски,хубаво е да имаш мнение,но щом си от ЦСКА трябва нашите проблеми да си ги обсъждаме цесекарите,а в тази тема спорят левскари и един "фен" на ЦСКА ,който ги подкрепя.На доста левскари не им издържат нервите,нека да изчакаме какво ще се случи с ЦСКА следващата седмица и тогава да коментираме,защото сега сте смешни и жалки.Приятна вечер на всички и съжалявам че Гр.Ганчев Ви докара кошмари.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 22:50

peliforewer написа:Честно казано озадачен съм от 1982,който казва че е цесекар,а пък налива вода в мелницата на феновете на Левски,хубаво е да имаш мнение,но щом си от ЦСКА трябва нашите проблеми да си ги обсъждаме цесекарите,а в тази тема спорят левскари и един "фен" на ЦСКА ,който ги подкрепя.

Няма проблем, мен във форума на ЦСКА вече ме обявиха за "провокатор" и "говедо", заради това, че не прегръщам страстно и безропотно пагубната идея да се закрие ЦСКА и вместо него да ни докарат Литекс и да го прекръстят.

Такава е съдбата на нас - мислещите хора, търсещи истината, а не искащи да са част от стадото, чакащо безропотно своя пастир, който да му посочи пътя.

Аз вас няма да ви критикувам, всеки сам си решава дали да припознае ЦСКА в клуба на Гриша Ганчев.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2013 23:32

1982 написа:
peliforewer написа:Честно казано озадачен съм от 1982,който казва че е цесекар,а пък налива вода в мелницата на феновете на Левски,хубаво е да имаш мнение,но щом си от ЦСКА трябва нашите проблеми да си ги обсъждаме цесекарите,а в тази тема спорят левскари и един "фен" на ЦСКА ,който ги подкрепя.

Няма проблем, мен във форума на ЦСКА вече ме обявиха за "провокатор" и "говедо", заради това, че не прегръщам страстно и безропотно пагубната идея да се закрие ЦСКА и вместо него да ни докарат Литекс и да го прекръстят.

Такава е съдбата на нас - мислещите хора, търсещи истината, а не искащи да са част от стадото, чакащо безропотно своя пастир, който да му посочи пътя.

Аз вас няма да ви критикувам, всеки сам си решава дали да припознае ЦСКА в клуба на Гриша Ганчев.

Не знам какво значи за теб ЦСКА,но за мен значи много,аз съм цесекар още от времето когато ги гледах на черно-бял телевизор Темп 6 с Интер Милано на полуфинал за КЕШ.Каква е разликата от това дапи клуба се води от Черепа,Лупи,Гърнетата или Гр.Ганчев,на мен ми стига отбора да се казва ЦСКА,да е с червени екипи,да играе на Армията и да си върне авторитета в Европа.Ганчев като си има отбор няма ли право като цесекар да си сбъдне мечтата и поеме ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 23:40

peliforewer написа:Ганчев като си има отбор няма ли право като цесекар да си сбъдне мечтата и поеме ЦСКА.

Нямам нищо против да поеме ЦСКА. Това значи или да купи ЦСКА, или да влее Литекс в ЦСКА.

Но да докара ПФК Литекс АД в София и да го кръсти ЦСКА ..... това вече не е ЦСКА.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юни 2013 23:44

Иначе казано - с колко отбора България ще участва в евротурнирите това лято? :(

Върни се в “Свободна зона”