Янис Зику написа:След Ботев, победихме и другото прехвалено отборче.. Не ми се мисли какво щеше да става ако имахме нормални собственици..
Щяхте да имате по 3 кеш-а и още 10-15 титли гарнирани към 2-та 1/2 финала 1431-ва и 1563-та година.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:След Ботев, победихме и другото прехвалено отборче.. Не ми се мисли какво щеше да става ако имахме нормални собственици..
mtaraduda написа:vaskonti написа:damyanov1963 написа:А левски уреждал мачове...
Е, Тонев поне си призна...
Кога тва? Нямам такъв спомен.
Udoji90 написа:Дебилите пак налазиха. "Берое" искали да паднат, затова допуснали гол... и чакаха за него до последната минута.![]()
![]()
Udoji90 написа:Дебилите пак налазиха. "Берое" искали да паднат, затова допуснали гол... и чакаха за него до последната минута.![]()
![]()
vaskonti написа:mtaraduda написа:vaskonti написа:damyanov1963 написа:А левски уреждал мачове...
Е, Тонев поне си призна...
А, не се и съмнявам, едва ли ти изнася да имаш подобни спомени...
mtaraduda написа:vaskonti написа:mtaraduda написа:vaskonti написа:Е, Тонев поне си призна...
А, не се и съмнявам, едва ли ти изнася да имаш подобни спомени...
Покажи ми интервюто, в което тонев казва, че е уреждал мачове и ще ти дам 100лв с кеф.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта