Lord of memories написа:1-1 двамата си зимат подаванията на 15, нашия играе без първи сервиз а при другия е обратното
Лорде,имам лошо предчувствие...........
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Lord of memories написа:1-1 двамата си зимат подаванията на 15, нашия играе без първи сервиз а при другия е обратното
smash_the_reds написа:Lord of memories написа:1-1 двамата си зимат подаванията на 15, нашия играе без първи сервиз а при другия е обратното
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
smash_the_reds написа:Lord of memories написа:1-1 двамата си зимат подаванията на 15, нашия играе без първи сервиз а при другия е обратното
smash_the_reds написа:Няма да гледам тенис повече .и без това не гледам.От утре-само шах![]()
п.п. Морски коментирай двубоя нещо......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта