А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА

Мнениеот шивача » 10 авг 2012 23:45

terata написа:
шивача написа: че го има в 5 къщи, като мача до сряда го имаше в три от тях Сам си направи сметка-кой е глупака тук и сега :!:

Дам а ти направи ли си сметка :) Защо след сряда вече го няма? Казах по популярните онлайн букита -bet-at-home, unibet, bet365 и т.н тия там само ти и другото ти аз "гражданин от село" залагате там ;)

хаха ама иначе другите БГ мачове ги има в средно 22-24 букита, а вашто "неуреден" мач вече е останал само в Спортингбет? Ма що така?

това че са предпазливи не значи , че е нареден, както вашия, има го навсякъде, залагай , щото бургазлии ви лягат :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 23:46

шивача написа:
terata написа:
шивача написа: че го има в 5 къщи, като мача до сряда го имаше в три от тях Сам си направи сметка-кой е глупака тук и сега :!:

Дам а ти направи ли си сметка :) Защо след сряда вече го няма? Казах по популярните онлайн букита -bet-at-home, unibet, bet365 и т.н тия там само ти и другото ти аз "гражданин от село" залагате там ;)

:lol: ама тоя мач въобще не са го слагали, за да го свалят, как да ти го обясня :roll: мача не е ваден, има го в 5 къщи, в спортингбет е 1.60, давай смело, залагай цялото стадо и, ако имаш 100 крави, ще получиш още 60 на аванта ;)
и не пиша само от тези два ника, колко пъти да ви обяснявам, имам 100 нейма, като пет от тях са с право да модерирам и ся ще те банна за кеф :lol:

Леко само да се не оакаш с "привилегиите" си

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 10 авг 2012 23:48

Айде, още един син миризляк започна да се навърта тука. Явно имат чувства не само към техния уж любим отбор.. :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 авг 2012 23:50

terata написа:
шивача написа:
:lol: ама тоя мач въобще не са го слагали, за да го свалят, как да ти го обясня :roll: мача не е ваден, има го в 5 къщи, в спортингбет е 1.60, давай смело, залагай цялото стадо и, ако имаш 100 крави, ще получиш още 60 на аванта ;)
и не пиша само от тези два ника, колко пъти да ви обяснявам, имам 100 нейма, като пет от тях са с право да модерирам и ся ще те банна за кеф :lol:

май не ми вярваш :roll: искаш ли да го направя, но само за минута, за да те убедя :?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 23:52

Янис Зику написа:Айде, още един син миризляк започна да се навърта тука. Явно имат чувства не само към техния уж любим отбор.. :lol:

А иначе викаш няма проблеми да киснете по цял ден да киснете в подфорум Левски, ама веднага почвате да квичите кат некой син пише тук.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 23:53

шивача написа:
terata написа:
шивача написа:

май не ми вярваш :roll: искаш ли да го направя, но само за минута, за да те убедя :?

Дерзай:) Може и за повече че ще го лягам вече, че жената се мръщи нещо тука

ПП: Е аре де
Последна промяна от terata на 10 авг 2012 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 авг 2012 23:55

terata написа:
Янис Зику написа:Айде, още един син миризляк започна да се навърта тука. Явно имат чувства не само към техния уж любим отбор.. :lol:

А иначе викаш няма проблеми да киснете по цял ден да киснете в подфорум Левски, ама веднага почвате да квичите кат некой син пише тук.

не, вие сте бонус за забава. още по времето на Нерон, са се забавлявали с малоумници, като заплащали за това, а на нас ни идва без пари и все с различни дарби. аз се радвам, че ти си тук, както останалите с твоите възможности :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 23:56

шивача написа:
terata написа:

не, вие сте бонус за забава. още по времето на Нерон, са се забавлявали с малоумници, като заплащали за това, а на нас ни идва без пари и все с различни дарби. аз се радвам, че ти си тук, както останалите с твоите възможности :)

Е аре де нали щеше да ме банваш или си "голям" само на прикзаки, както и повечето ти колеги. Не може да намериш Васконти ли кво :)
Последна промяна от terata на 10 авг 2012 23:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 авг 2012 23:56

terata написа:

добре в 00:00 ще те бана за минута ;)
дотогава е попипвай 8-)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2012 23:57

шивача написа:
terata написа:

добре в 00:00 ще те бана за минута ;)
дотогава е попипвай 8-)

Хахах ясен си ми. Айде лека. Не ми се чака Васконти да се появи