1982 написа:Вероятно е корумпиран, ако е крал ..... това не ми звучи като критика.
Никъде не прочетох за нещо да разкритикуваш Лазаров - я за скандалите в женския национален отбор, я за цирковете в мъжките и женските първенства, я за скандалите в мъжкия национален, я за скандала в Пекин ..... за всичко удряш бясна защита на Лазаров, а Стойчев, затова че отказал да се върне, след като беше уволнен, го изкара международен престъпник, едва ли не.
За женския национален отбор съм го написал в другата тема. Какво е виновен Лазаров за едно треньорско решение? Виждаш ли как точно ти и хората около теб обвиняват един човек за всичко-още малко ще почнете и за глобалното затопляне да го обвинявате... За първенствата отново съм си казал мнението, но ти отново не си ги прочел, а правиш същото. Пирин бойкотират финала, защото въпреки изцепките на феновете си не приемат да играят в друга зала-и за това естествено пак е виновен Лазаров... Подобна е картината и в женското първенство и съм убеден, че знаеш, но въпреки всичко пак отправяш обвинения-защо ще те попитам аз? Защо обвиняваш някого в нещо, за което не е виновен? Това си е чиста проба плюване... Лазаров може да е виновен за хиляди неща-лошо няма. Пишете за какво точно е виновен и готово. Аз за Лазаров изобщо не бих взел отношение ако не бе в този конкретен момент, но както казах моментът за тези неща е най-неподходящият, а вие дори работите с нечестни методи, като обвинявате хора за неща, за които не са виновни... Как мислите така да привлечете повече хора към вас си нямам идея-моят начин нямаше да е такъв. Освен всичко има много други неща, за които трябва да се протестира, но що да не съсипем един от малкото ни добри спортове... Не съм съгласен с вас и съм си казвал мнението-въпросът е, че повечето нямат дори нужното уважение да прочетат мнението на някой, а си пишат заучените фрази и обвинения без никакви доказателства. И отново се питам защо, но никой не ми отговори тук... Започват с личните обвинения и дори слагат думи в устата на хората-все нечестни методи. Като например това: За Стойчев отново лъжеш? Кога съм го изкарвал международен престъпник?