TodorT написа:СМЯХ, СМЯХ! Гледах внимателно пресконференцията и после изказванията на Радо! Едни маскари, едни маймуни стоят начело на федерацията ни! За президент си имаме човек, който не разбира от волейбол! Президент, който срами волейбола ни! Същият този, който си подреждаше гащите и чорапите пред стотици хора на терминал 2 !!! Любо Ганев е толкова червив и толкова мрази Стойчев, че не може да се побере в кожата си! С тези си думи много ми падна в очите! На всичкото отгоре говори все едно никога не е играл волейбол.... как аджеба иска атака от Матей, като той бе на втора линия в зона 6 !!! Единствената възможност за атака с Матей е пайп.... добре де, ама като силния сервис го извади от атаката какво правим ?! Мислите ли, че германците нямаше да се опитата да го извадят от атаката ?! Боже Господи, гледам и не вярвам как толкова волейболни хора могат да се изказват по такъв начин! Казвам едно голямо БРАВО на Сашо Диков... един журналист, който по принцип не го обичам много, но днес зададе много точни въпроси към ръководството.... за съжаление Ганев така и не отговори. Защо ли ?! Вярно ли е говорено с Пранди още през зимата ?! Защо не се отговори на ТОЗИ въпрос ?! Дойде и изказването на Стойчев.... самият той е разбрал, че го махат в 20:10 минути! 20 минути след началото на пресконференцията !!! И то не от президента, а от секретаря !!! Ужас и безумие.... всичко, което се случва е ЖАЛКО ! Тези, които не позволиха на Радо да си подаде оставката януари месец сега го махат ... и то по такъв начин! Изгонването на Пранди бе ГРОЗНО.... на Стойчев два пъти ПО-ГРОЗНО! От една страна се радвам, че Радо се маха! Толкова интелигентен човек не заслужава такава подигравка! За пореден път показахме, че не можем да ценим богатствата си! Успех на момчетата и дано напук на некадърното ръководство се класират за Олимпиадата! Те го заслужават!
Благодаря, че ми спести доста писане. Сега е достатъчно да кажа, че съм АБСОЛЮТНО НА 100% на същото мнение и мисля същите неща по точно този начин.