фифи перото написа:Не се напъвай.ЮГОСЛАВЯНИНА,няма да те разбере...
Еми пича явно е решен да ни умори с тия "ЮГОславяни" ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
фифи перото написа:Не се напъвай.ЮГОСЛАВЯНИНА,няма да те разбере...
Red Warrior написа:1912plovdiv написа:
Айде забий ми един исторически шамар и ми кажи къде на територията на България са намерени някакви славянски артефакти, паметник, идоли или гробница или въобще някаква следа от значително присъствие на славянски племена по няшите земиКажи ми името на някой известен славянски вожд живял по нашите земи
Щото съкровища и артефакти на траки, илири, кумани , готи, даки и доста други племена има предостатъчно , защо няма славянски
![]()
Малобройните славяни живяли някога по нашите земи са били гонени, бити и изселвани , та да ми разправяш че сме славяни щото историятя на Паисий била славянобългарска е просто смешноДа не говорим за ДНК излседването на българите което показа около 10% сходтсво със славянския генотип
Какви славянски имена на вождове искаш да ти кажа, като по това време е нямало славянска държава. На територията на България е имало 7 слявянски племена с които пра-българите са сключили военно-политически съюз. Ако според теб е нямало славяни, или са били малцинство, защо сега говорим на славянски език и имаме останали малко "пра-български думи" като: черга, червен, бисер, куче и т.н.?
1912plovdiv написа:Red Warrior написа:1912plovdiv написа:
Айде забий ми един исторически шамар и ми кажи къде на територията на България са намерени някакви славянски артефакти, паметник, идоли или гробница или въобще някаква следа от значително присъствие на славянски племена по няшите земиКажи ми името на някой известен славянски вожд живял по нашите земи
Щото съкровища и артефакти на траки, илири, кумани , готи, даки и доста други племена има предостатъчно , защо няма славянски
![]()
Малобройните славяни живяли някога по нашите земи са били гонени, бити и изселвани , та да ми разправяш че сме славяни щото историятя на Паисий била славянобългарска е просто смешноДа не говорим за ДНК излседването на българите което показа около 10% сходтсво със славянския генотип
Какви славянски имена на вождове искаш да ти кажа, като по това време е нямало славянска държава. На територията на България е имало 7 слявянски племена с които пра-българите са сключили военно-политически съюз. Ако според теб е нямало славяни, или са били малцинство, защо сега говорим на славянски език и имаме останали малко "пра-български думи" като: черга, червен, бисер, куче и т.н.?
Бла, бла, бла, бла, бла.. все едно чета учебника по история от първи клас издаден преи 20 години.
Къде са доказателствата от тези 7 славянски племена бе пичКъде са артефактите , съкровища, идоли, гробници , символи както при десетките други плена обитавали сегашните ни земи и закоито въобще не се говори, а артефакти за тяхното присътвие има
![]()
Поне един артефакт ми покажи или името на поне 1 от вождовете на тези 7 племена![]()
Естествено въпросът е реторичен... защото ако имаше някакви доказателства намаше да те питам и нямаше да се спери ...
THE G.A.M.E написа:Red Warrior написа:На територията на България е имало 7 слявянски племена с които пра-българите са сключили военно-политически съюз
Нищо такова няма във Византийските хроники ...
Не съм сигурен, кой първи споменава за славяни, когато Аспарух решава да си разшири държавата на Юг от Дунава, но там се споменава за 7 славянски колена - рода.
Та тези около 7 000 ( според някои източници и по-малко ) ... Славяни за разселени в отвъдунавските владения, след като разбиваме византийците на Погонат.
Red Warrior написа:THE G.A.M.E написа:Red Warrior написа:На територията на България е имало 7 слявянски племена с които пра-българите са сключили военно-политически съюз
Нищо такова няма във Византийските хроники ...
Не съм сигурен, кой първи споменава за славяни, когато Аспарух решава да си разшири държавата на Юг от Дунава, но там се споменава за 7 славянски колена - рода.
Та тези около 7 000 ( според някои източници и по-малко ) ... Славяни за разселени в отвъдунавските владения, след като разбиваме византийците на Погонат.
Бате, като те чета теб и някои други съфорумци си давам сметка как се е създала т.нар. македонска народност. Винаги съм се чудел как може да се заличи родовата памет на един народ. Но след като тук дори без пропаганда са навлезли какви ли не налудничави теории - нещата са ясни.
и важното е ТУК и СЕГА всички да се чувстваме и да сме горди, че сме българи(колкото и да е трудно това на моменти)Сега сме 9-ти Май 2012 година
фифи перото написа:Red Warrior написа:фифи перото написа:Светни се ти.С една дума разкри колко си ..неумен..Какви югославяни,какви 5 лева бре?Такава нация няма и никога не е имало.
От 1929г. ама изооооообщо няма такава нация - прав си.![]()
![]()
Виж момче,първо си изясни разликата,между народ,нация и ДЪРЖАВА.
после седни и попрочети малко история,вместо да пишеш глупости и да се хилиш ехидно на хора ,които очевидно знаят повече от теб.
Югославянинтакъв.
Lyubaka01 написа:Темата си е*а майката...
Кой каквото иска да празнува и какъвто иска по произход да се има. Както CTAHKO е написали важното е ТУК и СЕГА всички да се чувстваме и да сме горди, че сме българи(колкото и да е трудно това на моменти)Сега сме 9-ти Май 2012 година
Red Warrior написа:Аз съм си изяснил много неща приятелю "ариецо", за теб се вижда каклко си ги изяснил.Нация е историческо понятие, а не генетично. Там където има държава, има и нация. Затова има американска нация, но не и американска народност. В една нация влизат всички народи живеещи на дадената държавна територия. Пак ти казвам - намерил си черква да се кръстиш. Луд умора няма, само се поти.
фифи перото написа:Red Warrior написа:Аз съм си изяснил много неща приятелю "ариецо", за теб се вижда каклко си ги изяснил.Нация е историческо понятие, а не генетично. Там където има държава, има и нация. Затова има американска нация, но не и американска народност. В една нация влизат всички народи живеещи на дадената държавна територия. Пак ти казвам - намерил си черква да се кръстиш. Луд умора няма, само се поти.
Пич,я ми кажи каква нация е ЮГОСЛАВСКАТА?![]()
Сърбо-хърватско-словенско-македонско-черногорско-албанска?
Еххх...ЮГОСЛАВЯНИНО.
Сега пиша бавно,защото ти явно бавно мислиш.
Народното самосъзнание,формира нацията и националното.Това е процес икономически ,културен и етнически .
До свидания,ЮГОСЛАВЯНИНО.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Google Adsense [Bot] и 159 госта