percival написа:longur написа:Какви доказателства и документи кой ги е крил 6 години и защо ги вади точно сега тези доказателства и сигурни ли сте в тях.Как пък никой не го попита Градев кои му плати пресконференцията и как пък точно сега се сети за това или изпълнява поръчки.А вземете я тая титла и си седнете на мястото и си мислете какво ще правите през лятото в ЕКТ което е истинския въпрос а не колко титли ще ви дадат.А що се отнася до справедливост точно вие нямате право да говорите още не съм забравил драматургиите с Литекс ,когато цялата страна знаеше една седмица предварително че мача е 2:1 с обрат.
Крили са ги от бфс,друг никой просто не е се интересувал.Сега е актуално сега излизат ,питайте Градев от кога го знае и за какво го е пазил ! Факта си е факт ,правилниците ги има на страницата на ФИФА ,а статистиката по сайтовете .Със сигурност се пазят и официалните архиви в Турция.Аз също не искам такава титла.Но пък не ви ли прави впечатление,че от Левски никой не коментира ситуацията ! Явно са гузни и хванати по бели гащи "моралните" шампиони ! Ето за това не трябва спортни отбори да носят имената на национални герои .Защото петнят името им !
Нещо се палиш с титла или без това че ние седим и пишем в тази тема а не кои какво играе е ужасно и точно това искат някои хора .Що се отнася за петнене на име БА също е светиня поне за мен и ако се подкараме в тая насока ще трябва да се цъклиме до сутринта затова лека нощ.