Славия - ЦСКА - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА 19.04.2012 , 17:00 ч.

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 19 апр 2012 18:37

Честита победа на всички който милеят за любимият ни клуб.Спечелихме един от така наречените ни трудни мачове,и остават още 6 .Лично аз съм оптимист относно следващите ни мачове,предвид играта която показват момчетата :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 апр 2012 18:40

Яд ме е, че нямах възможност да отида на стадиона, но важното е, че отборът би. В началото никак не играхме добре, но след влизането на Костов започнахме да се представяме значително по-стабилно и даже можехме да вкараме втори гол. В същото време ме изненада неспособността на "Славия" да създадат положения след гола ни. Отново много силна игра на Мораеш - не вкара, но по-важното е, че не получи картон или контузия, а и асистира за гола. Защитата ни пък беше по-колеблива, отколкото в предишните мачове, но донякъде имахме и късмет.
Съдията според мен в няколко ситуации спести картони на наши играчи, но пък в края можеше да изгони П. Димитров, който посегна без топка да ритне Трифонов при една ситуация до тъчлинията. Важното е, че не повлия на крайния резултат.
Така запазваме аванса пред "Лудогорец", НО кръговете до края на сезона намаляват с един, така че определено трябва да сме по-доволни от тях.
Чакаме тежкия мач с "Черно море", за който Присо ще е на линия и няма да се наложи да се правят експерименти със схемата на игра.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 апр 2012 18:50

Мачът се разви според очакванията относно играта на двата отбора. Важното е, че за пореден път успяваме на изтръгнем победата в равностоен двубой. Можеше да решим мача второто полувреме доста по-рано, но пък накрая можеше и да получим гол след едно глупаво излизане на Мболи.
Най-важни са трите точки и аз съм доволен.

Някой гледа ли мачът на Литекс с Монтана? Червени картони на Бодуров и Янев, които ги вадят от мача с Лудогорец. Много трудно без тях оранжевите ще вземат нещо в Разград...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 19 апр 2012 18:54

mistreated написа:Мачът се разви според очакванията относно играта на двата отбора. Важното е, че за пореден път успяваме на изтръгнем победата в равностоен двубой. Можеше да решим мача второто полувреме доста по-рано, но пък накрая можеше и да получим гол след едно глупаво излизане на Мболи.

Някой гледа ли мачът на Литекс с Монтана? Червени картони на Бодуров и Янев, които ги вадят от мача с Лудогорец. Много трудно без тях оранжевите ще вземат нещо в Разград...

В интернет нещо не ще да ми зареди мача...Иначе е хубаво,че Монтана бие.Неделя Ицата да им извърти един Х и ще стане добре.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 апр 2012 18:57

emarkon написа:
mistreated написа:Мачът се разви според очакванията относно играта на двата отбора. Важното е, че за пореден път успяваме на изтръгнем победата в равностоен двубой. Можеше да решим мача второто полувреме доста по-рано, но пък накрая можеше и да получим гол след едно глупаво излизане на Мболи.

В интернет нещо не ще да ми зареди мача...Иначе е хубаво,че Монтана бие.Неделя Ицата да им извърти един Х и ще стане добре.

Без Бодуров и Янев - почти невъзможно. Надявах се да ги излъжат с някой гол на Ицо от фаул, ама явно няма да бъде.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 19 апр 2012 19:07

От този мач единственото хубаво нещо са трите точки. Футболистите на 2та отбора не могат да си подът 3 поредни паса, като върха на всичко беше Тошко, а този Томас изобщо не искам да го коментирам .
Важното все пак е ,че победихме.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 19 апр 2012 19:38

D.Georgiev написа:Честита победа, заслужена при това. Чакаме да сбъркате и евентуално титлата да се решава в последния мач.

остава само да кажеш че ни чакате да дойдем с юношите в последния мач ;)
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2012 19:42

то си е за тяхна сметка.като не бият отпадат от играта за Европа :)

Червени картони: Бодуров - 16 мин; Янев - 80 мин; Попов - 90 мин.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА - 0:1

Мнениеот gogo_cska » 19 апр 2012 19:50

Много съм щастлив от победата,за съжаление нямах възможност да гледам мача,но важното е,че сме били и така шансовете за титла растат от кръг на кръг.Дано продължаваме в същия дух и футболистите да издържат на напрежението.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА - 0:1

Мнениеот Teo » 19 апр 2012 19:53

Тоя Венци пари прави с 10 лева билети.... трудна победа, но и сладка, заслужаваха си парите който дадохме :geek:

Върни се в “ЦСКА”