Съндърланд - Ливърпул, 10.03.2012, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Съндърланд - Ливърпул, 10.03.2012, 17:00 ч.

Мнениеот john barnes » 10 мар 2012 23:43

realist написа:За огромно мое щастие, не успях да гледам мача, защото бях на едно далеч по-приятно мероприятие. Резултатът е логичен и очакван, не знам защо се ядосвате. Всичко е наред и е прекрасно. Ей сега ще дойде Пешо хокеистчето да ви обясни за великите проекти на Далглиш и Хенри. Вие нищо не разбирате - това е стратегия, грандиозен план. Или ще дойде КингКени да ви обясни, че треньорът ни проектира тези загуби и предстоящото 10 място с цел атакуване на шампионската титла догодина. Не искам да се заяждам, но сега виждате ли колко смешни и нелепи изглеждат някои хора, които до последно заставаха зад Далглиш и твърдяха, че с него ни чакат велики моменти. И колко прави и далновидни изглеждаме всички ние - преди малцинство, сега мнозинство, които реално гледаме на нещата и чакаме с нетърпение може би най-важната треньорска смяна в историята на този велик клуб. Кени, за Бога, върви си!

спокойно,пак ще имитира отпуска по болест,за да се измъкне сух от създалата се ситуация...също както го направи и през зимата на 1991 г.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 мар 2012 23:54

Много си вярвате, ама според мен няма да се чуе и дума за напускане на Далглиш и ще е мениджър най-малко още 1 сезон. Едва ако се повтори тазгодишното представяне евентуално ще бъде сменен :roll:

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 10 мар 2012 23:57

А бе, че си е легенда, легенда си е, ама и че спомага за затриването на статута на Ливърпул като "гранд", спомага. Най-много ме е яд за Джерард. Човекът е принуден да играе с цял отбор парапимпийци и е обречен да не спечели нищо. Още по-лошото е, че се говори и се лансира дългогодипният параолимпиец Карагър за следващ мениджър на Ливърпул. Не знам дали помните, но преди време Мичмана беше казал, че Ливърпул няма да стане шампион докато има играчи като Карагър. Е сега, играчите като него са дори повече, от преди. Сами си правете сметка кога ще вземем 19-тата.

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 мар 2012 23:57

Karsa Orlong написа:Много си вярвате, ама според мен няма да се чуе и дума за напускане на Далглиш и ще е мениджър най-малко още 1 сезон. Едва ако се повтори тазгодишното представяне евентуално ще бъде сменен :roll:

отсега ти казвам,че ако го оставят и следващата година-пак ще сме на същото дередже!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 мар 2012 00:28

john barnes написа:
Karsa Orlong написа:Много си вярвате, ама според мен няма да се чуе и дума за напускане на Далглиш и ще е мениджър най-малко още 1 сезон. Едва ако се повтори тазгодишното представяне евентуално ще бъде сменен :roll:

отсега ти казвам,че ако го оставят и следващата година-пак ще сме на същото дередже!

За дередже нищо не съм казал, просто мисля, че няма да го уволнят лятото.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 мар 2012 01:06

storm написа:Липсва Рафаел Бенитез на тоя отбор, кой каквото иска да ми казва..

Едва ли.Рафа даде каквото можа и му дойде времето да си тръгне.Ок имахме и стабилни години под негово ръководство,но в крайна сметка всяко начало си има и край.
По принцип според мен основната част от това дали имаш успехи или не зависи от мат'ряла.При нас мат'ряла в момента му трябва още малко работа и баланс.Определени играчи играят на принципа... поради липсата на друг било то и в меко казано неприемлива форма.Реално погледнато мат'ряла в момента като класа явно е малко под изискванията за зона ШЛ.Гарнирано с това в целия сезон до сега като теглим чертата в прекалено много мачове липсата на спортен шанс си оказа малко или много влияние.Загубата на нелепи точки в комбинация с липса на опит явно в последно време се отразява.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 мар 2012 01:23

styopa написа:
storm написа:Липсва Рафаел Бенитез на тоя отбор, кой каквото иска да ми казва..

Едва ли.Рафа даде каквото можа и му дойде времето да си тръгне.Ок имахме и стабилни години под негово ръководство,но в крайна сметка всяко начало си има и край.
По принцип според мен основната част от това дали имаш успехи или не зависи от мат'ряла.При нас мат'ряла в момента му трябва още малко работа и баланс.Определени играчи играят на принципа... поради липсата на друг било то и в меко казано неприемлива форма.Реално погледнато мат'ряла в момента като класа явно е малко под изискванията за зона ШЛ.Гарнирано с това в целия сезон до сега като теглим чертата в прекалено много мачове липсата на спортен шанс си оказа малко или много влияние.Загубата на нелепи точки в комбинация с липса на опит явно в последно време се отразява.

материала си го имаше,ама рафата когато поиска и последната част от пъзела-давид силва...старите янки му домъкнаха роби кийн.всички можем да си представим силва на мястото на риера във оня шампионски за мене отбор през 2009 г.после лека-полека всичко читаво избяга да печели трофеи по другите отбори-някои успяха,други не...това е живота....

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 мар 2012 02:30

Ами да така е.За наше съжаление в момента сме доста далеч от качеството което го имахме 2009.Отделно и конкуренцията е по-силна.С по-слаби състави от днешния в други години сме влизали в зона ШЛ.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 11 мар 2012 04:04

styopa написа:Ами да така е.За наше съжаление в момента сме доста далеч от качеството което го имахме 2009.Отделно и конкуренцията е по-силна.С по-слаби състави от днешния в други години сме влизали в зона ШЛ.

Стига с тая шампионска лига. Ако ще влизаме само за да печелим пари от участие като Арсенал-едно френско Мерси. По-добре е като имаме готов отбор (малко работа и баланс ;) ) тогава да играем там. Поне няма да се излагаме, като Юнайтед например таз година смачкани от Базел. Парите ги зарежете, когато става въпрос за Ливърпул. А и собствениците ще трябва да почакат преди отбора да вземе да печели големи пари. Все пак това е футбол-игра. Както казва Шенкли:
"Светата троица на един клуб са феновете, играчите и мениджърът. Директорите не са в този съюз. Те са тук да подписват чековете"

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 мар 2012 09:31

fearless for lfc написа:
styopa написа:Ами да така е.За наше съжаление в момента сме доста далеч от качеството което го имахме 2009.Отделно и конкуренцията е по-силна.С по-слаби състави от днешния в други години сме влизали в зона ШЛ.

Стига с тая шампионска лига. Ако ще влизаме само за да печелим пари от участие като Арсенал-едно френско Мерси. По-добре е като имаме готов отбор (малко работа и баланс ;) ) тогава да играем там. Поне няма да се излагаме, като Юнайтед например таз година смачкани от Базел. Парите ги зарежете, когато става въпрос за Ливърпул. А и собствениците ще трябва да почакат преди отбора да вземе да печели големи пари. Все пак това е футбол-игра. Както казва Шенкли:
"Светата троица на един клуб са феновете, играчите и мениджърът. Директорите не са в този съюз. Те са тук да подписват чековете"

Единственото френско, което виждам в коментара ти е баснята на Лафонтен "Лисицата и гроздето" ;) В съвременния футбол всеки един голям отбор, който цели да постигне големи успехи задължително трябва да участва редовно в ШЛ. Това са пари, престиж, самочувствие. Ти как си представяш отбора в този му вид, с тези изпълнители догодина не само да се класира за ШЛ, ами и да има потенциала да мачка там? Трябва да се привлекат няколко големи имена, които да осигурят необходимата класа и едва тогава може да стане това. Единодушни обаче бяхме, че това няма как да стане без да участваме в ШЛ. Видя се, че с методи на работа от преди 25 години не става - времената са се променили и днес ШЛ е трамплин за големи успехи. И няма как да не говорим за пари щом става въпрос за Ливърпул - Ливърпул не е в трета дивизия, където всичко става с мотивация, себераздаване и мощна подкрепа от феновете. Целта на Ливърпул е да печели трофеи на най-високо ниво, а това към днешна дата не може да стане без пари ;)

Върни се в “Ливърпул”