rhaegar написа:Публикувах едни товари. Имаме нов клиент от Гърция и сега ни залива.
Е супер кво : )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Публикувах едни товари. Имаме нов клиент от Гърция и сега ни залива.

Middlesbrough написа:rhaegar написа:Публикувах едни товари. Имаме нов клиент от Гърция и сега ни залива.
Е супер кво : )
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kirchaka написа:Абе пенсионери,чакайте да ви питам нещо докато сте още тук![]()
...абе аз отскоро почнах работа за лятото,да събера някой лев,бачкам тука по 5-6 часа на ден и зимам 15 кинта,айляче!Ама лошото е че много бързо свършват бе,тъкмо отида на некое купонче а-у и парите ги немааа...пък и аз си събирам за морето,че ще е...добре че са нашите та ми дават някой лев...кажете ся,как успявате да си запазите парите през лятото
![]()
kirchaka написа:Абе пенсионери,чакайте да ви питам нещо докато сте още тук![]()
...абе аз отскоро почнах работа за лятото,да събера някой лев,бачкам тука по 5-6 часа на ден и зимам 15 кинта,айляче!Ама лошото е че много бързо свършват бе,тъкмо отида на некое купонче а-у и парите ги немааа...пък и аз си събирам за морето,че ще е...добре че са нашите та ми дават някой лев...кажете ся,как успявате да си запазите парите през лятото
![]()

AnalBreaker написа:Понеже няма да мога да отида в София и продавам билета си за София Рокс. Билета е за два дни и е с цена 90 кинта в Евентим. Аз бих го дал на 70 лева. Има ли рокаджии ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта