Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 22 ное 2012 22:39

subzero написа:Не,че нещо,ама фенката на Нефтохимик повече ме кефи. ;)

А къде пише, че е фенка на Нефтохимик, както виждам, това е рускиня, която зарежда на руска бензиностанция на Лукойл. По ми пасва на фенка на Спартак Москва. То и екипите им са в цветовете на Лукойл.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 22 ное 2012 22:57

калпазанчо написа:Искам да благодаря на всички, присъствали на събранието, на всички които искаха да присъстват, но поради различни ангажименти и обстоятелства не можаха да присъстват (и техния брой е съществен!) Благодарен съм на всички, които взеха участие и в предварителната подготовка на това събитие. Благодаря и на всички от стария фенклуб, които стоически поемаха ударите и сътресенията в минали години плод както на неусместното управление на самия клуб (футболния и в частност едни физически лица, които няма да споменавам и цитирам, понеже не съм човек, който гледа постоянно в миналото), така и на градската управа и нейното нехайство по отношение на нашия клуб. Те са хората, които подкрепяха отбора в най-трудните моменти за клуба и футболисти и треньори, нещо което аз с ръка на сърцето си признавам че не съм правил. Те получават моите адмирации за това.
Идеята на новия, ОБЕДИНЕН, по-силен клуб на привържениците е да развива успешно идеята за синия клуб в Бургас, като прави това без никакви користни цели, без да уврежда доброто име на клуба, като показва най-доброто лице на феновете, като се труди постоянно за това. Особено внимание ще се обърне за НЕНАМЕСВАНЕТО на клуба на привържениците в политически или асоциални мероприятия (визирам случая със саморазправата с едни съмнителни господа от една съмнителна сграда в к-с Славейков преди време).
Ясно е, че в него ще членуват хора от различна възраст, пол, политически убеждения, евентуално и религиозни разбирания. Но нас ни обединява любовта, симпатията към синия отбор в града - Черноморец! Самата идентичност на отделните фракции вътре също няма как да се нарупи, тъй като както вече писах - клуба ще е шапката върху отделните фракции, така както е във почти всички фен организации.
Искам, а и трябва да сме сплотени повече от всякога.
п.п. Жоро (Девиан), когато си дойдеш в България ще те запознаем със Събин, с когото е мн лесно и приятно да общува човек.
п.п.2 Как е времето в Чикаго, всъщност имаше ли големи последствия от бурята и изобщо премина ли тя през вашия щат? Гледахме тук едни страшни неща по телевизията...

Трябваше да се поеме в някаква посока,защото видяхме застоя,който беше настъпил по обективни или субективни причини до къде доведе нещата :( Иначе мерси за заинтересоваността. Определено ще ми е интересно и интригуващо да се срещна със Събин,а и останалите,с които все още не се познаваме :) Колкото до бурята,по това време бях в другия край на Америка и по-точно в Ел Ей,а там хората въобще не ги вълнуваше какво става на източния бряг и си следваха стандартното ежедневие. Доколкото разбрах и в Средния Запад е било същото.Определено по българските телевизии обичат да драматизират нещата и да занимават хората с новини и проблеми,които доста слабо би трябвало да ги интересуват още повече,че 2/3 от Америка ги болеше оная работата за Сандито и пораженията след него.Дето се казва страна голяма,който не иска такива проблеми има достатъчно места,където може да се премести и да живее спокойно далече от потенциално опасните за природни катаклизми зони,а това,че не го е направил си е негов проблем 8-) Другият проблем за толкова големите разрушения е строителната мафия,коята избягва стандартното строителство и залага на нереално скъпи дървени и гипс-картонени бараки и колиби,които при първия по- сериозен повей биват отвяти и всичко трябва се скове наново,но никой не си прави труда да захване тази тема по простата причина,че се въртят доста сериозни като размер финансови средства и изкуствено се завишава заетостта,затова е по-удобно вината да се търси в природните бедствия и катаклизми 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 ное 2012 08:26

Другият проблем за толкова големите разрушения е строителната мафия,коята избягва стандартното строителство и залага на нереално скъпи дървени и гипс-картонени бараки и колиби,които при първия по- сериозен повей биват отвяти и всичко трябва се скове наново,но никой не си прави труда да захване тази тема по простата причина,че се въртят доста сериозни като размер финансови средства и изкуствено се завишава заетостта,затова е по-удобно вината да се търси в природните бедствия и катаклизми

Жоро...Ти уби и последното детско в мен. Бях си го закътал ( детското де) дълбоко в душата и живеех с илюзията, че все някъде има ред без комерсиал.
Не, че не се досещах, ама мижех да не прогледна. :(
ПС: Светът не върви на добре..."ЗакривааааааЙ", както казват маите. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 ное 2012 09:21

Жоро, мерси за точния анализ. Знаех си, че ще дадеш точен отговор на ситуацията, затова и те попитах. Това така ме накара да се замисля сега, че не е истина...Абе няма ли да се върнеш в България скоро че имаме бая да си лафим с тебе. Винаги е мн приятен разговора с теб!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 ное 2012 10:03

Осама бин Ладен е бил погребан

в северната част на Арабско море от борда на военния кораб на САЩ "Карл Уинсън", като са спазени мюсюлманските ритуали, става ясно от разсекретени мейли на американските спецслужби, цитирани от в. "Гардиън". Тялото на Осама било изпратено на самолетоносача чрез куриерската компания "ФедЕкс", като предварително било подготвено за погребението. Всички преговори за доставката на тялото от Пакистан до самолетоносача се провеждали в дълбока секретност, като за погребението му са знаели само тесен кръг офицери от командването на кораба.

:lol: Брех тез куриери, и трупове ли пренасят :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 12:16

ntodorov написа:
Другият проблем за толкова големите разрушения е строителната мафия,коята избягва стандартното строителство и залага на нереално скъпи дървени и гипс-картонени бараки и колиби,които при първия по- сериозен повей биват отвяти и всичко трябва се скове наново,но никой не си прави труда да захване тази тема по простата причина,че се въртят доста сериозни като размер финансови средства и изкуствено се завишава заетостта,затова е по-удобно вината да се търси в природните бедствия и катаклизми

Жоро...Ти уби и последното детско в мен. Бях си го закътал ( детското де) дълбоко в душата и живеех с илюзията, че все някъде има ред без комерсиал.Не, че не се досещах, ама мижех да не прогледна. :(
ПС: Светът не върви на добре..."ЗакривааааааЙ", както казват маите. :P

Нейчо,учудваш ме :? !Точно Америка е родината на комерса!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2012 14:44

Мастер води 3:1!Остават 5 мин.!Още гол и отстранявят Локо Сф! :o

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2012 17:01

Първи официален мач за Милчо Ангелов за мъжкия отбор с екипа на Черноморец и първи гол.Браво на 17 годишния ни юноша!!! 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 23 ное 2012 17:11

Parmalat написа:Първи официален мач за Милчо Ангелов за мъжкия отбор с екипа на Черноморец и първи гол.Браво на 17 годишния ни юноша!!! 8-)

Гледах първото полувреме, Милчо е голямо перде. Аз очаквах от него да играе по-плахо, а той...Между другото и Дрянов игра страхотно. А какви голове вкараха Боли и Трифонов...Отбивам се малко до офиса и се връщам за последните 15мин...след това се събираме на заведението с приятелите от обединения фен клуб :) Перфектен петък!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 ное 2012 17:13

калпазанчо написа:
Parmalat написа:Първи официален мач за Милчо Ангелов за мъжкия отбор с екипа на Черноморец и първи гол.Браво на 17 годишния ни юноша!!! 8-)

Гледах първото полувреме, Милчо е голямо перде. Аз очаквах от него да играе по-плахо, а той...Между другото и Дрянов игра страхотно. А какви голове вкараха Боли и Трифонов...Отбивам се малко до офиса и се връщам за последните 15мин...след това се събираме на заведението с приятелите от обединения фен клуб :) Перфектен петък!

Там ли ще правим заседанието :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”