Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Hellkeeper
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот Hellkeeper » 16 мар 2012 23:32

Силно се надявам (ако има хора, които да викат срещу Костов), ръководните фактори да не ги послушат и да го оставят човека да работи на спокойствие. Защо ли си мисля, че хората, които сега са против треньора, са били и против Мъри в първия му сезон и са били за смяната му? Та в тоя ред на мисли, ако Батков бе махнал Мъри след първия му сезон, като треньор, дали щяхме да стигнем 1/4 финал и групите на УЕФА?

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 17 мар 2012 00:02

Току що написах нещо подобно в една друга тема- напълно подкрепям

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 мар 2012 00:14

Феновете трябва да покажат на Костов,че вярват в него.На мача с Миньор трябва да се опънат транспаранти в подкрепа на Костов,за да разбере,че има нашето доверие и може да работи на спокойствие.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 мар 2012 00:26

Костов заслужава НЕ ПО-МАЛКО доверие от Стоилов!!!
1.Трансферите му(досега)-безгрешни!!!Входящи-Пинто,Рамос,Жуниор,Диамант.Изходящи-Огнянов,Балтанов(дори Стоилов не можа да ни избави от тях),Видович(кой ни го пробута)...
2.И при Стоилов сме отпадали за Купата!И то на 1/8 финал!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 мар 2012 10:00

Малко статистика. Това са отборите от първата половина на таблицата, а отдолу са срещите с треньор Костов. Резервите към качествата му се базират на фактите, че той все още не е взел сериозен мач и инкасира загуба в единствения си среща със силен отбор. Искрено се надявам тази пролет да ме оповергае.
Таблица М Г.Р. Т
01.Лудогорец 17 41-7 42
02.ЦСКА 17 35-13 39
03.Левски 17 31-17 39
04.Черноморец Бс 17 27-7 36
05.Литекс 17 32-15 34
06.Славия 17 27-21 33
07.Локомотив Пд 17 24-20 30
08.Черно море 17 19-9 28

18 кръг
Монтана 0:3 Левски
17 кръг
Левски 2:1 Черно море
15 кръг
Светкавица 0:1 Левски

14 кръг
Левски 2:1 Видима Раковски

13 кръг
Берое 1:2 Левски
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 мар 2012 10:03

AN71 написа:Фифка щом и Барцелоната са циркова трупа и не играят футбол мани ,мани нема смисъл да разговарям с теб сигурно и Меси е едно джудже което не може да уцели топката хайде малко по сериозно професоре по футбол .Аз не се бия в гърдите ама гледам и слушам и чуждите коментари за Барселона и ако не беше така по твоите коментари щях да си мисля че ибаси змияъта. ;)

Всеки има право на мнение,нали? ;)
Не ти натрапвам моето.
И не съм професор, академик съм :lol:
Хайде приятен уикенд ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2012 10:56

Костов ако остане и другият сезон, ще подмени Йовов, Тасевски и Гаджев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 мар 2012 11:15

Сдърпа се със Сержиньо. Видя се и в мача с Локо, че Грийн нещо май...
Мпоите уважения към Йовчо! Защо е налаган от Костов? На какво основание? Може би на това, че спечелиш ли капитана, владееш съблекалнята? Ъ?
Диамутен. Що за безобразник?! Това е Иво Иванов, вярвайте ми! Просто се е боядисал.
Костов ако остане и другият сезон, ще подмени Йовов, Тасевски и Гаджев.

Тоя пич, ако съсипе Гаджев, значи е много просто парче. А Дарко досега има 6 голови асистенции през сезона. Нека да не е ефективен. Гаджев има 4 гола мисля и две асистенции. Кой се нае в наема в най-трудният момент на мача да стреля към вратата? Колко пъти ни спасява? Кой има най-много навъртени километри след Грийн през мачовете? Гаджев, а не Йовов! е капитанът на "сините" и Владо чака достатъчно Йовчо - да става кмет, да не става кмет. Да се отказва, да не се отказва, да прави безумни пропуски...
"Ще ти счупя мозъка"
Изображение
Българското първенство и тази година е слабо. С малки уговорки, сините могат да са шампиони. Макар че след мача с Локо много трудно си го обяснявам. А после? Нито Петев, нито Стойчо са по-добри треньори си мисля от Костов. Стоичков ми е загадка.
Червеният картон на Йовов не бе случаен. Нито изпуснатата дузпа срещу Спартак...
Просто има си един момент, когато трябва да помислиш, можеш ли го още...?

..."Ще ти счупя мозъка"... Лелелеле...
Да попаднеш в ситуация в която да излезеш по-голям простак от Кокала е трудно. А това, което Кокала му е казал: "Аз като съм бил в "Левски", ти топката не си знаел от коя страна се рита." При положение, че Кокала е едва година по-голям от него. Какво пък толкова?! Не отговаряш на простия и го подминаваш. Ако му беше отговорил нещо умно или си беше замълчал, Кокала щеше да излезе тъпия пред камерите. Ма то пък за сефте?! :mrgreen: Другият начин е да намериш начин и "да му счупиш мозъка". Ама някъде другаде. Не на стадиона пред камерите.
И аз между другото вече си мисля, че е нарочил Владо.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 мар 2012 12:37

Онзи ден, мисля, бях написал, че подобни дърварски отигравания са или защото нашите са некадърници, или защото бойкотират треньора. Днес чета защитни слова за Дарко и Гаджев, което ме навежда на мисълта, че слабата игра на компанията Дарко, Гаджев и Йовов е някакъв вид бойкот на Костов.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 17 мар 2012 12:44

Stanislav_Ivanov написа:Феновете трябва да покажат на Костов,че вярват в него.На мача с Миньор трябва да се опънат транспаранти в подкрепа на Костов,за да разбере,че има нашето доверие и може да работи на спокойствие.

Напълно те поткрепям,сега е момента да се подкрепи Костов,и още нещто крайно време е да се изгонят някои играчи като не им се играе,отколкото постоянна смяна на треньори.

Върни се в “Архив”