Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот paceto » 07 ное 2022 00:09

Купър Къп какво бягане направи за тъчдаун като пробяга почти половината противниково поле.
https://twitter.com/RamsNFL/status/1589379816523907072

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 ное 2022 12:54

Чичо Том с хирургически прецизен драйв в последната минута, за да вземе победата и да стигне 100000 ярда. Шампионите съвсем я забатачиха.

Защитата на моите изнесе зверски мач срещу КС и Махоумс, но с руки QB и без атака освен Хенри, няма как да се спечели срещу този съперник.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 ное 2022 19:19

Доста здрав мач между Тенеси и КС.
Тенеси определено можеха да спечелят при други обстоятелства. Доста нарушения и силна защита. За пореден път прави лошо впечатление играча който рита фийлд головете на КС. Хенри беше най-добрия в мача но никакво разнообразие от младия QB.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 ное 2022 21:16

Pichichi написа:Доста здрав мач между Тенеси и КС.
Тенеси определено можеха да спечелят при други обстоятелства. Доста нарушения и силна защита. За пореден път прави лошо впечатление играча който рита фийлд головете на КС. Хенри беше най-добрия в мача но никакво разнообразие от младия QB.

Момчето има още много да учи. Видно е, че не е готов за НФЛ. Либърти (колежът в който беше) е детско ниво, в сравнение с лигата. В тоя ред на мисли, той не е виновен че му се наложи да влиза в игра изобщо, има талант но трябваше да е трети QB тази година и да имаме приличен backup. От друга страна, ние и с Тани най-вероятно щеше да го загубим мача, така че не е станало нещо фатално.

Изображение

На линия
Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 ное 2022 08:57

rhaegar написа:Момчето има още много да учи. Видно е, че не е готов за НФЛ. Либърти (колежът в който беше) е детско ниво, в сравнение с лигата. В тоя ред на мисли, той не е виновен че му се наложи да влиза в игра изобщо, има талант но трябваше да е трети QB тази година и да имаме приличен backup. От друга страна, ние и с Тани най-вероятно щеше да го загубим мача, така че не е станало нещо фатално.

Можеше, разбира се, да загубите и с Тани, но едва ли щеше да е 5/16. Ясно, че статистиката не е всичко и че момчето трябва да се учи. Ситуацията малко ми напомня как Ал Пачино викаше на Джейми Фокс "не се притеснявай да грешиш, няма с кого да те сменя" :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 ное 2022 19:33

Buck32 написа:
rhaegar написа:Момчето има още много да учи. Видно е, че не е готов за НФЛ. Либърти (колежът в който беше) е детско ниво, в сравнение с лигата. В тоя ред на мисли, той не е виновен че му се наложи да влиза в игра изобщо, има талант но трябваше да е трети QB тази година и да имаме приличен backup. От друга страна, ние и с Тани най-вероятно щеше да го загубим мача, така че не е станало нещо фатално.

Можеше, разбира се, да загубите и с Тани, но едва ли щеше да е 5/16. Ясно, че статистиката не е всичко и че момчето трябва да се учи. Ситуацията малко ми напомня как Ал Пачино викаше на Джейми Фокс "не се притеснявай да грешиш, няма с кого да те сменя" :)

Може би щеше да е нещо от рода 18/24. Не подаваме кой знае колко повече и с него, по простата причина че рисийвърите ни са от кол и въже. Ама то е така, като изливаш милионите в защита и Хенри, няма как да имаш и топ рисийвъри.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2022 09:08

Тия Вегас много бият, явно и тази година ще ми образуват нерви!
Калгари на колегата нещо дръпнаха ръчната. Вегас, Бостън и Девилс са водещите отбори засега
след 15-на мача.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 ное 2022 15:52

Pichichi написа:Тия Вегас много бият, явно и тази година ще ми образуват нерви!
Калгари на колегата нещо дръпнаха ръчната. Вегас, Бостън и Девилс са водещите отбори засега
след 15-на мача.

Каква ръчна, направо забиха носа, ... 7 поредни загуби, .. :((((
Верно 6 само с гол разлика, ама .... Ако ще търсим позитив, 4 от загубите бяха срещу отбори от източната.
Добре, че на #8 счупиха каръка.
Да закрепим 0,500 до февруари и после атака :))))
Така се вдига варела! :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 ное 2022 16:50

Тампа с/у Сиатъл в Германия?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 ное 2022 18:36

Pichichi написа:Тампа с/у Сиатъл в Германия?

Да, а миналата седмица бяха в Англия ако не се лъжа.
Вече няколко мача има в Европа.

Ако мача беше в Берлин можеше и да отида понеже сега съм тук, ама уви нямах късмет. Иначе и в Мадрид ще има мачове след като стане готов стадиона на Реал понеже е проектиран и за подобни събития заради скритите терени отдолу, а също така и мачове от NBA.

Върни се в “Други спортове”