Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Моята прогноза е както тази за Wimbledon. Който помни , знае как какво се случи. Младокът е стена отзад , гони и връща всичко какво е отзад и отпред , отляво и отдясно. Не може да не се отчете и травмата на коляното на Джоко.
- Drunken_Master
- Контакти:
Само Гришони може да бие Алакараз... по ходене по к0рви.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
ВЕЛИК! ВЕЛИК! ВЕЛИК!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Превъртя играта. Каквото и да се каже ще е малко. Джокович в последните 2-3г. не просто счупи всички рекорди, но и промени представата на хората за него. Устоя на принципите си, когато трябваше, казваше каквото мисли във всеки момент и напълно закономерно ще се оттегли като най-великият в този спорт.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Абсолютно е невъзможно това, което направи. Цял мач се държеше на това да връща топката. Супер концентриран и натисна спусъка на 2 пъти в двата тайбрека. Не знам как издържа да е фокусиран над 2 часа. Такава игра не е показвал от години. Шапки долу! Нямаше как да е без злато тази велика кариера.
Железен. Мисля,че вече всички спорове относно кой е коза окончателно могат да отпаднат. Толкова време чакаше тая титла, толкова провали на полуфинал (три) и най- накрая успя, когато почти никой не му даваше големи шансове преди турнира. Дори на финала Алкараз беше сочен за фаворит, но Джокович не се огъна дори и за секунда, пределна концентрация. Самото преминаване на полуфинала беше някаква психическа бариера и съм убеден, че също му помогна. Притесни ме, че пропусна няколко случая да се скара с публиката, посрещна всичко с усмивка. но пак успя накрая. Най- неочакваната му голяма титла. Но както е казал Руди Томянович "Никога не подценявайте сърцето на шампиона", Мачът беше на много високо ниво и едно нещо, за което съжалявам е, че няма да видим малко по- дълго съперничество Новак- Карлос. Джоко вече наистина няма за какво да играе спечели абсолютно всичко, но като негов фен се надявам да ни даде поне още един сезон. Сдаде троновете в Мелбърн и Лондон и дори нищо да не направи ще си струва. В последните години бая ограничих следенето на тениса, откаже ли се Новак интересът ми ще стане хептен минимален.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
sapio0o написа:Превъртя играта. Каквото и да се каже ще е малко. Джокович в последните 2-3г. не просто счупи всички рекорди, но и промени представата на хората за него. Устоя на принципите си, когато трябваше, казваше каквото мисли във всеки момент и напълно закономерно ще се оттегли като най-великият в този спорт.
чак превъртял....ако беше спечелил 4-те шлема в една година(което Карлос очаквам да направи до 2026-2027)бих се съгласил но сега....:D аз мисля, че Карлос ще счупи всичкитe му рекорди и след 15 год дебатът ще изглежда различно :D просто разликата между него и останалите в тура е монументална. Ако има нужното спортно дълголетие очаквам да е с около 30 шлема. В 3 от 5 е в пъти по силен защото има нужното време да обърне развоя ако играта не му върви. И най-важното...няма ги Роджър и Рафа да изядат 20-25 шлема,както изядоха на Ноле. Иначе Ноле днес беше брилятен, напълно заслужен успех.Феноменален мач направи. Честито злато на феновете му.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Човекът ти има всички качества да чупи рекорди. Много от рекордите се дължат и на нивото на конкуренцията, а освен Синер не виждам кой друг може да се доближи до това на Алкарас. След отказването на Надал нямам интерес към тениса, но ще следя младия испанец. Още преди мача прогнозата ми беше, че сърбинът ще успее този път, но знаем, че бъдещето е на Карлито. Поздравче за свима фенове на Джокович.
Когато си сексуално неориентиран https://www.facebook.com/share/r/uwYMbgwxWJCNicW9/
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Няма лошо да има мнение човекът. В крайна сметка разликата между тримата не е достатъчно голяма, за да са абсолютно всички единодушни. Джокович ще се оттегли с най-много успехи и напълно заслужено, предвид, че съвкупно на всички условия и настилки той има най-добрият тенис. Но това се случи след 20г в тура и не е като да ги е минал толкова драстично по всичко, че едва ли не да ги отпишем Надал и Федерер. Освен това самия той неведнъж е казвал, че част от основните причини той да е това, което е в момента е пътя, който е трябвало да извърви именно откъм конкуренция. След него ще се появят и други, защото рекордите са, за да се подобряват. На мен ми е интересно дали ще се намери някой да спечели всички мастърси по 2 пъти и да се задържи толкова седмици номер 1. Това са най-добрите постижения на Джокович. Титлите от шлема със сигурност ще бъдат разминати с времето.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]