Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pirinblg2
Контакти:

Re: Пламен Илиев - капитан и истински левскар!!!

Мнениеот pirinblg2 » 27 юли 2012 17:07

gentlemanxxx написа:Старокин, Иванов, ПЕЛЕТО!, Йовов, РАЙКОВ!, Гаджев...още подготовката казах, че тези са нищожества ама няма кой да ме чуе..
П.С.Тоя плешивия капитан взе мястото на Диамутен..ТОВА Е ЛЕВСКИ! :oops:

По-голяма глупост не бях чел!!!! Пелето е трагедия и няма място в отбора .но да съжаляваш за Диамутен заради който падаше всеки 2-ри гол във вратата на Левски миналият сезон е смешно!!!!

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 27 юли 2012 17:15

daniel875 написа:Нито един треньор в България няма в момента качествата да води "Левски". Не си мислете, че този или онзи може! Така е било от много време и така ще бъде. Може би наистина е време да се опита с чужденец, който има знания.
Излишните емоции за линч, обидите към всичко живо са неправилен ход. Отпадането от Европа е на твърде ранен етап, за да се правят генерални оценки за сезона. Тази година е по - различно, защото случилото се е преди шампионата.
Има време за преоценка на нещата. Мисля, че футболистите, които бяха взети, имат възможности да вдигнат тима. Не съм видял все още играта на Ели, вчера много липсваше Рамос.
Много сте емоционални повечето, защото може би и не сте истински запалянковци на тима. В момента Илиан Илиев има нужда от подкрепа, защото той е повече левскар от някой си Гонзо. Ако се имате за публика, не трябва да спирате да ходите този сезон на срещите.

Кой си ти , че ще опеделяш кой бил и кой не бил истински ФЕН (запалянко) на отбора си ??? Това ,че всички ги боли и им писна от идиотщини , значи че не са истински ФЕНОВЕ ???? Много си в грешка мой човек... :!: :!: и ДА - АЗ НЯМА ДА ОТИДА НА МАЧ НА ЛЕВСКИ , докато не видя поне малко желание и себераздаване, да видя че на няколко "професионални" играчи има пука за ОТБОРА. Псувайте ме, плюйте ме , но не желая да гледам шепа идиоти , които уронват авторитета на ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ :!:

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Мнениеот harka1914 » 27 юли 2012 17:20

pidna написа:Луд. Нека се върнат Мъри Бенката и Наско Голия гъз да зомбират феновете с правилен футбол и петгодишни планове. Явно в Кипър такива тарикатски лафове не вървят, тъй като там биха шута на Мъри от раз. Всъщност за пореден път го изгониха след тотател провал и този смешник дойде в BG да интригантства и да дава акъл. Ама там не става с купуване на планктон на Жаклин и Жельо, които доволни от това, че имат прехрани пишат своите невероятни анализи за правилния футбол Ха-Ха-Ха

Всъщност Насо и Мъри бяха прави за 3-5 годишните планове, тук ако искаме да постигнем нещо трайно трябва да почнем от самата нула, че даже по-отдолу, например от минус.... колко????. ..... айде нека са -16! А в Кипър тези лафове не вървят, защото там има иградена основа и се работи правилно от години и вече се берат плодовете, а тук трябва да се оре, чак след това да се сее, после да се полива и обгрижва и чак след време да се бере. Насо и Мъри положиха 1-вите камъни на основата, после иградиха фундамента и малко изненадващо и с не малка доза късмет ги спогоди успеха и точно когато трябваше да го задържат и да надградят основата се провалиха с гръм и трясък, а ако Батков или някой друг им е попречил да го направят, трябваше да кажат истината как точно това се случи, но след като не го направиха, значи не им е чиста работата и тук визирам предимно Насо, понеже Мъро беше последната дупка на кавала. Сега 5 години по-късно нищо не се е променило, основата я няма отдавна е разбита и трябва да се гради отново от 0-лата /даже има да се рушат старите руини които пречат да се изгради здравата основа, сиреч промени в цялата структъра на клуба, но това неможе да стане без желанието и волята на Батков, той е едноличен собственик и никой неможе да го мръдне оттам ако той не склони да продаде акциите за -помалко от обявената от него сума, защото тя е нереална и никой няма да извади тези пари/. Всичко това естествено не оправдава лекетата в сини фланелки, които стояха като забити колчета по терена и нямаха нито идея, нито желание да променят това. За кви пасове си говорим като единствения човек който се движи е този с топката а другите стоят като колчета на ски писта, а като топката е в противника подтичват по двама трима като насрани след тях, но тука проблема явно е доста сериозен и на 1 място не е спортнотехнически, и прави чест на Илиан, че не офлянква, а веднага го назова в прав текст. Така че, не е честно да му се нахвърлят всички. А пък призивите за саморазправа, няма да ги коментирам, то ако се оправяха нещата с бой, ехееее да сме ги пребили всички 100 пъти досега!

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 27 юли 2012 17:52

Не се карайте. Трябва да се обединим феновете и да им вземем акъла на тея дрисни в синьо. Утре трябва пак да ги натиснем на Герена, ама тоя път не само Станислав да изяде шут в гъза, ами да има повечко шамаросани и на който не му изнася-пътя! Или ще играят и ще сме с тях, или сами да се изнасят, да не ги изнасяме... :evil:

Incubus_bg
Контакти:

Мнениеот Incubus_bg » 27 юли 2012 18:00

Не обичам да пиша по форумите,но този път ще кажа и аз какво мисля.Първо за предсавянето снощи-точно си мислех,че ония розовите са много зле и наште взеха,че показаха как може и по-зле.Пелето вече е приключил с големия футбол.Как всички го разбраха само спортно-техническия екип на отбора не го разбра.И докато за него е обяснимо с оглед на пенсионната му възраст,не мога да проумея млади момчета като Гаджев,Старокин,Иванов и да не ги изрежам всички, нямат сили да тичат повече от 30 мин. А и нещо аз ли не съм разбрал,ама си спомням че казаха нещо за повече шансове за младите момчета от школата.На мен обаче ми се струва,че ще разчитат на Пелето,Йовов,Марсиньо и Базил а те са всичките около и над 30 години.Някой даже и на бая повече.А на мен ми направи впечатление,че Цецо Тонев имаше много желание за игра и показа нелоши неща.И със сигурност не е по-лош фуболист от Рамос.Но и за напред ще си седи на пейката.Засъжаление. А на всички ,които казват че няма да ходят на мачовете ще кажа следното.Вие фенове на Левски ли сте или на футболистите.Левски има нужда от нас на стадиона.Аз ще продължа да ходя на мачовете да подкрепям отбора на сърцето,а не онези самозабравили се богати лигльовци и "пенсионери".Да,боли ме за снощи, но ако не съм на стадиона дали ще се промени нещо.Дали ще почнат да играят по-добре.Надявам се , но едва ли.Левски е голям отбор заради успехите,които има.ЗАради големите футболисти ,които е дал на България пък било то и в миналото.Но е голям и заради нас многобройните фенове. За мен,както и за много голяма част от синя България,Левски е начин на живот.Сигурен съм.Не ме интересува кой е на терена.Няма значение.Аз ще съм на трибуните да подкрепям Левски.Не заради футболистите.Не заради успехите.А заради свещените 6 букви.Това е любов.А любовта няма как да се опише и обясни.Аз обичам Левски вече 27 години,и ще го обичам и подкрепям до гроб.Всички шефове,футболисти и други свързани с клуба са временни.Името на отбора е вечно.САМО ЛЕВСКИ!!!!!! Чакам ви на стадиона да викаме заедно и мощно за ВЕЛИКИЯ КЛУБ НА НАШИТЕ СЪРЦА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юли 2012 18:12

Stanislav_Ivanov написа:В Левски от доста отдавна не се е работило така.Селекцията беше готова още на първия ден от подготовката.Играчите започнаха всички контроли заедно.Почти всичките ни играчи са национали на страните си.Това,че за два мача не си разгърнаха потенциала не значи,че са слаби.Калво беше същия през есента,но пролетта сякаш беше нов играч.Ето затова отбора се нуждае от подкрепа,защото започва нещо ново и му трябва време,а вие за 2 мача изгонихте дори Илиев.

Колега, доволен си викаш от селекцията? Значи за теб е нормално сегашната ситуация а именно: трябва ни централен защитник, привличаме бек - Ели и го налагаме в центъра! Друг пример - Прохазка, значи взимаме офанзивен и го правим дефанзивен? ЗАЩО? Не може ли на каквито постове ни трябват играчи такива да взимаме? Но не, не може и знаеш ли защо? Защото водещото в трансферната политика на Левски е новите да за БЕЗ ПАРИ? Ми Опоку, Ангелов, абе никой не си играе по постовете. Защо мислиш снощи на мача първите 15 минути не знаеха къде се намират? Ами защото цяла подготовка Опоку, който е централен нападател, се налага като ляво крило, а вчера "великия" Илиев го пуска вдясно. Старокин- доказал се некадърник за левия бек и очевидно не можещ да играе там отново застава на тва място. Ангелов от халф влиза в центъра на защитата. Най-скъпата покупка и уж "голямата" звезда Силва ли е къв е там, резерва във втори пореден мач. За Иво Иванов пък думите са излишни. Колко години трябва да търпим този доказан некадърник на Герена? Защо Йовов, за който първоначално се каза че няма да играе вече, а ще влиза само при необходимост беше титуляр в първия мач? И още много въпроси....

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юли 2012 18:22

daniel875 написа:Нито един треньор в България няма в момента качествата да води "Левски". Не си мислете, че този или онзи може! Така е било от много време и така ще бъде. Може би наистина е време да се опита с чужденец, който има знания.
Излишните емоции за линч, обидите към всичко живо са неправилен ход. Отпадането от Европа е на твърде ранен етап, за да се правят генерални оценки за сезона. Тази година е по - различно, защото случилото се е преди шампионата.
Има време за преоценка на нещата. Мисля, че футболистите, които бяха взети, имат възможности да вдигнат тима. Не съм видял все още играта на Ели, вчера много липсваше Рамос.
Много сте емоционални повечето, защото може би и не сте истински запалянковци на тима. В момента Илиан Илиев има нужда от подкрепа, защото той е повече левскар от някой си Гонзо. Ако се имате за публика, не трябва да спирате да ходите този сезон на срещите.

Първо не си ти тоя който ще определя кой е левскар и кой не е. Второ, Илиян НЕ Е левскар така че престанете да си я повтаряте тая мантра. Той си е от Черно море и неведнъж го е заявявал. Всъщност тва няма значение ако си вършеше работата, само че дотук показа че за нищо не става. Аре майната му на отпадането, ама няма никакви наченки на някаква игра или стил, с изключение на безспирни центрирания от крилата през целия мач. И после някои тук ми разправят как Марсиньо бил слаб. Ми слаб ще е, кат една топка не минава през него в центъра на терена, а трябваше все да ходи към крилото та белким се срещне с топката

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 27 юли 2012 19:57

terata написа:

Първо не си ти тоя който ще определя кой е левскар и кой не е. Второ, Илиян НЕ Е левскар така че престанете да си я повтаряте тая мантра. Той си е от Черно море и неведнъж го е заявявал. Всъщност тва няма значение ако си вършеше работата, само че дотук показа че за нищо не става. Аре майната му на отпадането, ама няма никакви наченки на някаква игра или стил, с изключение на безспирни центрирания от крилата през целия мач. И после някои тук ми разправят как Марсиньо бил слаб. Ми слаб ще е, кат една топка не минава през него в центъра на терена, а трябваше все да ходи към крилото та белким се срещне с топката

Абе те Динамо с центрирания само биха наш'та "перла" Лудогорец, които уж им направили показно как се играе и си джиткат момчетата по групите и на ШЛ и на ЛЕ, ама те наш'те лекенца немогат и да центрират, нито да се пласират в наказателното....абе те немогат да ходят, кво да говориме повече, но извън терена имат самочувствие на полу-богове. Но това е на този етап с което разполагаме, нека да дадем поне шанс на новите да покажат какво могат и да се адаптират по-бързо и на Илиан и другите тренери да си свършат работата. Иначе аз съм за системни финансови санкции, а за такива срамни игри където ходят като насрани и нарочно не си мърдат задника да се раздвижат по цели заплати и отгоре. Особено на тези с по-големите заплати яко резачка, само така ще осъзнавт къде се намират.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 юли 2012 20:46

Защо не ми отговярате на другия коментар, а само се заяждате, демократи? На ви демокрация! "Левски" е жалък заради нея. И стига с тези "евроепопеи"! Ако не бяха благосклонните съдии и жребий през 2006, Стоилов никой нямаше да го е запомнил. Смешник!
Тогава "Левски" играеше футбол само според заблудените, но не и в действителност. Онази игра беше лесно разгадаема, но имахме услужливи съдии в наша полза.
Да живее социализма!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 27 юли 2012 22:29

Изгледайте го пак този спектакъл , той ще остави незабравими спомени у всички нас , благодарение на смешното ръководство на ПФК Левски 1914 ,бездушните футболисти и платените олигофрени от секБтор .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pIqYQU0vhlw[/youtube]
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Архив”