Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот Alternative » 20 яну 2010 16:31

slavia_forever написа:Има и много свестни потребители сред тях. Модераторът на Локо Пд винаги е бил солидарен към отбора на Ботев, тъй като никой не печели от западането на пловдивския футол, чиято неизменна част са Канарите.

Разбира се.Към Модератор Локо Пд,child in time,ако "щеш" и puffer :),респект!Но някои хора не мога да ги разбера...
Последна промяна от Alternative на 20 яну 2010 16:33, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 яну 2010 16:32

*GEORGI*1936* написа:Че съм Локомотивец /трето поколение/ ме се съмнявай дори и за миг ,а пък и не виждам защо да не съм истнски като мнението което съм си изградил не ти харесва ,а до е такова - Първо от всичките Ви легенди се изредиха на заплата при него ,и взимайки заплата и дума не казаха на криво за Христола дори Ви призоваваха да бъдете по дейнни в подкрепета ,а звършвай ги авантата ставаха "борци за свобода" .А за феновете Ви знаеш , че доказателства е много трудно могат да се "изакарат'' ,но аз си спомням ,че ония "покорен директор'' от блзкото минало Б>Димитров беше споменал за едни 500 лв. на месец си е давал г-н Христолов за татоси :lol: .И както казаха хората приди мен Христола си един и същ от 10 години ,много интересно защо чак сега се седихте ,че не става за тая работа :idea:

Мерси за "загриженоста"-няма нужда.Твоите догадки нищо не значат...
Изображение
Изображение

Vasko1912
Контакти:

Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА

Мнениеот Vasko1912 » 20 яну 2010 16:32

joker1912 написа:добре е като идея !! но като реализиране няма да стане !!! Аз като се замисля Христола иска 2 милиона и дългове още 3 милиона релано цената на клуба е 5 милиона лева !!! ако има наистина стабилен кандидат куповач тези 5 милиона няма да го бъркат та толкова струва горе-долу един класен играч !! Въпроса е, има ли наистина кандидат куповач, който наистина да иска да възроди БОТЕВ !! Жалкото е и друго , че държавата в лицето на БФС , НАП , Прокоратура и др. не предприемат нищо реално ние феновете на БОТЕВ колкото и да милеем за БОТЕВ клкото и да го обичаме НЯМА КОЙ ДА НИ ПОДАДЕ РЪКА !!!! ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА ГОСПОДА !!!

Ахаххахаха,как си ги говоритре тези работи...

5 милиона викаш нищо не били.

Потребителски аватар
joker1912
Контакти:

Мнениеот joker1912 » 20 яну 2010 17:10

Vasko1912 написа:
joker1912 написа:добре е като идея !! но като реализиране няма да стане !!! Аз като се замисля Христола иска 2 милиона и дългове още 3 милиона релано цената на клуба е 5 милиона лева !!! ако има наистина стабилен кандидат куповач тези 5 милиона няма да го бъркат та толкова струва горе-долу един класен играч !! Въпроса е, има ли наистина кандидат куповач, който наистина да иска да възроди БОТЕВ !! Жалкото е и друго , че държавата в лицето на БФС , НАП , Прокоратура и др. не предприемат нищо реално ние феновете на БОТЕВ колкото и да милеем за БОТЕВ клкото и да го обичаме НЯМА КОЙ ДА НИ ПОДАДЕ РЪКА !!!! ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА ГОСПОДА !!!

Ахаххахаха,как си ги говоритре тези работи...

5 милиона викаш нищо не били.

ми да ти кажа 5 милиона за стабилен собственник не са нищо !! Ти какво искаш да ни вземе поредния гладник като Селянина ли !!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 яну 2010 17:43

А бе нищо не са ама при наличието на още няколко елитни и няколко втородивизионни без задължения отбори всеки инвеститор би се замислил каде да даде това нищо.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 яну 2010 20:00

Споделям мнението за адвокат Екимджиев, макар че може да не е компетентен в тези дела.
Днес пише,че Чико почвал да търси купувач за Ботев и той лично щял да присъства на преговорите . Чико ,Чико къде беше досега?
Трябват ни хора с авторитет,такива като Бареков, Митко Кърнев и други ,но да са експерти в областта на правото.
Просто ни трябват експери и богати фенове. И на първо място една обединяваща фигура,която е готова да жертва време и енергия за възраждането на отбора.
Като знам реално каква е ситуацията, това е труднопостижимо,но не невъзможно.
Трябва да се работи още от сега по въпроса,това е.
И накрая,аз като един от големите оптимисти по сделката с италиянците искам да кажа,че все още тая 1%,че селския ще лази до Италия с молба да има даде отбора без пари.
Това е един болен човек ,който трябва да се лекува. Определено не е сам!

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 20 яну 2010 20:42

Искам да ви върна към 1997-98г мисля че беше(ако не се лъжа ), преди Селския да ни вземе , БОТЕВ беше изпаднал в подобно положение нямаше ПАРИ !!! Тогава незнам кой точно организира поставянето на "КУТИИТЕ" за събиране на пари.
Но мисля че се събраха не малко пари за времето , интересното беше че във кутиите бяха намерили ( ако не ми изневерява паметта )банкнота от 1000 дойче марки , които за годините си бяха адски много пари, ИМА ДОСТА БОГАТИ ХОРА КОЙТО МИЛЕЯТ ЗА БОТЕВ , но като 1-ци не са достатъчно богати може би .Мисълта ми беше да се организира едно подобно поставяне на кутии със контрол от страна на група фенове и юристи, Сигурен съм че ще се съберат достатачно пари да се наеме специалист който да изрита СЕЛСКИЯ ПРЪЧ от Великия Ботев.
Сметнете само 50 000 по 5 лв = 250 000 Смятам че са напълно достатъчни за начални дела и т.п., а пък ако се махне Селската мастия може да се измисли и някакъв варянт за начална помощ от страна на феновете докато се намери стабилен собственик.
ДАВАМ го само като идея , някои от тартори или лидер на фракция или там както ги наричате да предложи или дискутира .
Обединението прави сила !!! отпреди 1400 г ни е оставено като завет но маи никой не се вслушва във него иначе нямаше да сме на този хал. Така че нека не се обиждаме, клеветим и тем подобни ами се обеденим и да видим коя инстанция ще спре исканията на 50 000 души примерно ?!?!?!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 яну 2010 21:03

50 000!!!!!!! Човек, то в България няма толкоз фенове готови да дат по 5 лв за един мач, камо ли ние да съберем 50 000. Максималния брой хора които ще дадат по някой друг лев е макс 2-3000 човека
ИзображениеИзображение

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 20 яну 2010 21:37

Е да но аз съм готов да дам доста повече от 5 лв. примерно както и мн други . И съм сигурен че хората ще са доста повече от 2 3 000 стига да има информираност и прозрачност къде се харчат парите незнам просто предложение

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 20 яну 2010 22:35

Много добре ги знаем хората им от предните редици ,зад тях може да има и свестни но те не се виждат и мишкуват, докато онези смучеха кинти от христола .Мога да напиша ферман с долните ви постъпки но мисля че е излишно ,затова стига сте хленчили и търсили съжаление от всеки ами се съберете и си решете проблемите сами .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Архив”